Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас 26.08.2012
Спорен мач ще е , но ако погледнем Левски ги би с 3:1 , ние играхме с Левски паднахме минимално с 1:0 ! Смятам , че ще ги победим 0:1 1:2 за Черноморец !
Bourgas написа:Слаш1912, готин ник. Мисля си аз, че няма да ви е лесно срещу нас, въпреки многото негативни коментари от нашите. Говорихме си вчера, че под напрежение играем по-добре, от колкото ако се опитваме да контролираме играта. Внимавайте за Куатара, Боли и ако съдя от последния мач и Паланков
Тоше. Издаде ни...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
burgazliqta написа:Напълно съгласен съм с теб, но аз гледам на този въпрос от друга гледна точка, а именно как да влязат повече пари в клуба. Ако бяха по 5 лева щяха да дойдат поне едно 2000 човека още което ще рече повече пари в клуба.
Ами цяла седмица билетите бяха по 5 лева . Който е искал си е купил . Нещо съвсем нормално е в деня на мача цената да е по-висока . Така всички приходящи фенове на гостуващите отбори , които не влизат организирано с агитките им , подпомагат финансово Черноморец
Последна промяна от Искам си Акаунта на 21 авг 2012 14:40, променено общо 1 път.
- Искам си Акаунта
За съжаление , току що отпаднах за мача с Ботев 

Искам си Акаунта написа:burgazliqta написа:Напълно съгласен съм с теб, но аз гледам на този въпрос от друга гледна точка, а именно как да влязат повече пари в клуба. Ако бяха по 5 лева щяха да дойдат поне едно 2000 човека още което ще рече повече пари в клуба.
Ами цяла седмица билетите бяха по 5 лева . Който е искал си е купил . Нещо съвсем нормално е в деня на мача цената да е по-висока . Така всички приходящи фенове на гостуващите отбори
Добре,че съм от местните и билета ми беше 5лв

Искам си Акаунта написа:За съжаление , току що отпаднах за мача с Ботев
Понеже знам, че се шегуваш, въпреки че с това шега не бива, ще бъда снизходителен и няма да те наказвам жестоко

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:Искам си Акаунта написа:За съжаление , току що отпаднах за мача с Ботев
Понеже знам, че се шегуваш, въпреки че с това шега не бива, ще бъда снизходителен и няма да те наказвам жестокоПък и колата ми без навигатор не помръдва и метър....
За съжаление не е шега ... Натресоха ми извънредни смени , като отида довечера на работа ще се опитам да се освободя за мача . Ама ако никой не иска смяната ще трябва аз да я карам

Силно се надявам, че ще намериш изход!
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:Силно се надявам, че ще намериш изход!
Aз също ... че и повече
И такааааа, разбрах, че осем автобуса вече били пълни, а транспортната фирма нямала повече свободни
Да вземем да се ориентираме и към железниците ли?

Да вземем да се ориентираме и към железниците ли?

[center]
[/center]