El greco написа:Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
и мен , с дъщеря ми , брат ми и баща ми ни прибавете към списъка !
Нц. Много сте.
Пиша само теб. Бройката няма да излезе.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
El greco написа:Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
ntodorov написа:El greco написа:Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
Нц. Много сте.![]()
[/center]burgazliqta написа:ntodorov написа:El greco написа:Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
Нц. Много сте.![]()
[offtopic]Тогава и аз няма да казвам мойта бройка откъм хора че ще излезем 50 човека. (нещо нечувано и невиждано по БГ стадионите, агитката на шараните да е над 20 човека)
![]()
[/offtopic]
burgazliqta написа:ntodorov написа:El greco написа:Пичове , ние да си вземем нашия мач на трибуните , а другото на терена е ясно . Херо ще ги излъже !
Нц. Много сте.![]()
[offtopic]Тогава и аз няма да казвам мойта бройка откъм хора че ще излезем 50 човека. (нещо нечувано и невиждано по БГ стадионите, агитката на шараните да е над 20 човека)
![]()
[/offtopic]
ntodorov написа:Едри сме, като акули. Множим се, като цаци. Непукисти сме, като дънни шарани.
GONG.Bs написа:ntodorov написа:Едри сме, като акули. Множим се, като цаци. Непукисти сме, като дънни шарани.
Типичен шаран.
GONG.Bs написа:ntodorov написа:Едри сме, като акули. Множим се, като цаци. Непукисти сме, като дънни шарани.
Типичен шаран.
GONG.Bs написа:Чиста победа за Херо,3-0.Успех на мача,ще стискам палци за победа,а и да неми заеми някой мястото ей.[offtopic]Ще съм в Пловдив на Локото.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта