nakamura написа:100 години 100
Ти гледал ли си Ботев Пд в мач от Европейските клубни турнири
Да по тянков Тв
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nakamura написа:Ся Дака , на човека му се иска да гледа вече мач на любимия си отбор и понеже няма възможност , а Гонг благоволиха най-после да ни включат в програмата си , благодарение на Ботев Пд и за тва има тема
100 години 100 написа:nakamura написа:100 години 100
Ми на 36 съм. Според теб дали съм гледал? Да ти ги изброявам ли? А ти, гледал ли си Черноморец в Европейските клубни турнири???
nakamura написа:100 години 100 написа:nakamura написа:100 години 100
Ми на 36 съм. Според теб дали съм гледал? Да ти ги изброявам ли? А ти, гледал ли си Черноморец в Европейските клубни турнири???
да
subzero написа:nakamura написа:Ся Дака , на човека му се иска да гледа вече мач на любимия си отбор и понеже няма възможност , а Гонг благоволиха най-после да ни включат в програмата си , благодарение на Ботев Пд и за тва има тема
Ти много ме съмняваш колко си запознат.Иначе аз съм си ОК. Всеки си пуска квито си иска теми. Аз примерно тема за контрола не бих пуснал. Иначе за програмата на Гонг си прав. Опулих се като го видях. Да живей Ботев.
nakamura написа:100 години 100 написа:nakamura написа:100 години 100
да
Plovdiv Finest написа:100 години 100 написа:nakamura написа:100 години 100
Какво стана с баса, неградски?
офф:
Кажи сега, за победите срещу 4-ия отбор на барцилона и за победата над байерн и колко сте велики по времето на АФД-то
nakamura написа:subzero написа:nakamura написа:Ся Дака , на човека му се иска да гледа вече мач на любимия си отбор и понеже няма възможност , а Гонг благоволиха най-после да ни включат в програмата си , благодарение на Ботев Пд и за тва има тема
Ти много ме съмняваш колко си запознат.Иначе аз съм си ОК. Всеки си пуска квито си иска теми. Аз примерно тема за контрола не бих пуснал. Иначе за програмата на Гонг си прав. Опулих се като го видях. Да живей Ботев.
За кое да съм запознат .
100 години 100 написа:
И? С каква цел беше зададен този фундаментален въпрос? Може би,за да ми разбереш ЕГН-то?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост