Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Зелени Бойци
Контакти:

Re: Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 14:35

Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямам ;) За втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 14:37

Зелени Бойци написа:Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямам ;) За втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ

Ама чакай сега малко, ти заплашваш ли нещо, че не ми е ясно на мен? Регистрира се в този форум, за да се правиш на мъжкар ли?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Зелени Бойци
Контакти:

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 14:39

Ако нещо не ти е ясно, има ЛС ;) Не разводнявай темата, че модераторчетата ще изтрият всичко :oops:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 14:41

Зелени Бойци написа:Ако нещо не ти е ясно, има ЛС ;) Не разводнявай темата, че модераторчетата ще изтрият всичко :oops:

Нямам намерение да се занимавам с теб, не те разбрах само, дали заплашваш? И защо си мислиш, че ми пука особено, вече съм те забравил 8-)

Зелени Бойци
Контакти:

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 14:41

Страшен си :lol: Почни да броиш до 10 пак :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 14:43

Зелени Бойци написа:Страшен си :lol: Почни да броиш до 10 пак :lol:

О, не, страшния си ти, 'зелен боец", влиза тука, плаши, боища. Е това се казва мислещ човек. Жалко, че бая като теб има из града, че да ни се хили цялата страна, че сме града на файтърите и батките 8-)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 юни 2012 14:43

Зелени Бойци написа:Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямам ;) За втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ

Мойто момче, ако нещо си притеснен или засегнат, опитай някъде да се разтовариш психически. Ти сигурно знаеш как. Само те моля, тук, във форума, бъди по-внимателен, не се обръщаме така към нашите опоненти, но не желаем и по наш адрес да се изразяват по този начин. Нашите момчета играят футбол и обичат отбора си, според тях такива трябва да са интересите на феновете, битките не са по техния вкус. Бъди жив и здрав.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 юни 2012 15:13

Това ВСИЧКИ , отнася ли се и за МЕН . Защото аз не съм фен на ТОЗИ Черноморец . От друга страна обаче , аз нямам скрупулите на останалите съфорумци . Не знам за кои събития говориш ... защото аз се сещам за едни събития , при които "зелените бойци" развиха такава скорост , че и Юсеин Болт нямаше да може да ги стигне . ;)

Зелени Бойци
Контакти:

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 15:20

Oбъркал си филма нещо :lol: Накрая ще излезе, че ни мачкате на всяка крачка :lol: Чакам отговор на ЛС, не смятам да се занимавам с фантастики :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 юни 2012 15:27

С нетърпение чакам Нефтохимик да влязат в А група. Тогава ще им направят форум и няма да ни тровят разни зелени бойци и бяло-зелени типове. Явно пичовете са свикнали да решават проблеми с бой. Ето заради такива като вас момчета,много бургазлии не ходят на мачове на Нефтохимик. В крайна сметка едва ли точно това е темата в която трябва да си говорим такива работи.
П.П. Вече вероятно на всички е ясно каква е разликата м/у Green Fighters и Олд Скула. Коментарите,че сме груби,глупави и безмозъчни май нещо...??? Видя се кой какъв е. Не по 1000,по 10000 да сте на гостуване пак сте смешни.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”