Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012
Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямам
За втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ

Зелени Бойци написа:Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямамЗа втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ
Ама чакай сега малко, ти заплашваш ли нещо, че не ми е ясно на мен? Регистрира се в този форум, за да се правиш на мъжкар ли?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Ако нещо не ти е ясно, има ЛС
Не разводнявай темата, че модераторчетата ще изтрият всичко 

Зелени Бойци написа:Ако нещо не ти е ясно, има ЛСНе разводнявай темата, че модераторчетата ще изтрият всичко
Нямам намерение да се занимавам с теб, не те разбрах само, дали заплашваш? И защо си мислиш, че ми пука особено, вече съм те забравил

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Страшен си
Почни да броиш до 10 пак 

Зелени Бойци написа:Страшен сиПочни да броиш до 10 пак
О, не, страшния си ти, 'зелен боец", влиза тука, плаши, боища. Е това се казва мислещ човек. Жалко, че бая като теб има из града, че да ни се хили цялата страна, че сме града на файтърите и батките

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Зелени Бойци написа:Защо си мислиш, че можеш да ми правиш наклон на х.я? И нужда от акъл от такива като теб нямамЗа втори път ти го казвам - не се правете на такива, каквито не сте. Стойте си тихо и кротко както до сега, да няма повторение на събитията от преди 2-3 години. И аз не говоря конкретно на теб, а се отнася за ВСИЧКИ
Мойто момче, ако нещо си притеснен или засегнат, опитай някъде да се разтовариш психически. Ти сигурно знаеш как. Само те моля, тук, във форума, бъди по-внимателен, не се обръщаме така към нашите опоненти, но не желаем и по наш адрес да се изразяват по този начин. Нашите момчета играят футбол и обичат отбора си, според тях такива трябва да са интересите на феновете, битките не са по техния вкус. Бъди жив и здрав.
- Искам си Акаунта
Това ВСИЧКИ , отнася ли се и за МЕН . Защото аз не съм фен на ТОЗИ Черноморец . От друга страна обаче , аз нямам скрупулите на останалите съфорумци . Не знам за кои събития говориш ... защото аз се сещам за едни събития , при които "зелените бойци" развиха такава скорост , че и Юсеин Болт нямаше да може да ги стигне .

-
- Контакти:
Oбъркал си филма нещо
Накрая ще излезе, че ни мачкате на всяка крачка
Чакам отговор на ЛС, не смятам да се занимавам с фантастики 

С нетърпение чакам Нефтохимик да влязат в А група. Тогава ще им направят форум и няма да ни тровят разни зелени бойци и бяло-зелени типове. Явно пичовете са свикнали да решават проблеми с бой. Ето заради такива като вас момчета,много бургазлии не ходят на мачове на Нефтохимик. В крайна сметка едва ли точно това е темата в която трябва да си говорим такива работи.
П.П. Вече вероятно на всички е ясно каква е разликата м/у Green Fighters и Олд Скула. Коментарите,че сме груби,глупави и безмозъчни май нещо...??? Видя се кой какъв е. Не по 1000,по 10000 да сте на гостуване пак сте смешни.
П.П. Вече вероятно на всички е ясно каква е разликата м/у Green Fighters и Олд Скула. Коментарите,че сме груби,глупави и безмозъчни май нещо...??? Видя се кой какъв е. Не по 1000,по 10000 да сте на гостуване пак сте смешни.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]