Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 15:30 часа

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 16:08

petkan написа:
mistreated написа:
kartago написа:Да ви имам оптимизма на всичките! Нещо май много бързо започнахте да забравяте някои мачове?!.....Хах, те срещу Локо Пд, срещу Берое ни спират вие сте се размечтали за нещо срещу Лудогорец?! Ами, ОК!

Що, Лудогорец много страшни ли са? Я ми припомни кого точно победиха те?

Това имаше предвид колегата ;)

Е... не се знае. В крайна сметка срещу Литекс и съдиите не помогнаха на Лудогорец да спечели, така че шансове имате и то никак немалки. С нищо не отстъпвате на разградчани в игрово отношение. Въпросът е да имате ден и да си вкарвате положенията, каквито съм абсолютно убеден, че ще имате.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 май 2012 16:29

Ами момчета...Няма време. За Разград от моето семейство сме аз и брат ми. Зависи с, какво ще се пътува и колко автобуса ще съберем - ще взема и племенника. "Тълкувам" го, като голям човек с нормален транспортен билет...Трябва да видим, колко хора ще сме и да говорим с Аргатска...Хайде момчета - Това е мачът на истината. Времето е приятно, купонът е гарантиран...и Боли ще да е на линия.
[offtopic]Пътува ми се организирано с "бригадите". :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 06 май 2012 16:39

Ей , чак дати се приплачи от умиление , като гледаш цесекари да ни пожелават успех ...... Обаче до мен стигна една друга информациика :
Червените да попитат ръководството си защо легнаха на Левски ....
Да знам много добре какво написах ! Такава е директивата Левски в Европа ! И победата в дербито на Левски е по нареждане от горе . Не очаквам да се случи чудо в Пловдив , днес . Освен ако Коко Динев не е заложил за своя отбор в Азия и се поблазнил пред кинтите , и няма да се съобрази с желанията на някои силни на деня .
Но въпреки всичко аз ще съм в Разград за да се насладя на играта на Акулите и да ги подкрепя , а ако е рекъл Господ , да прецакаме властоимащите .
Прогноза ли , ами нека да е 0 : 1 .
Повече клюки след сряда ......
Напред Акули !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 май 2012 16:40

El greco написа:Ей , чак дати се приплачи от умиление , като гледаш цесекари да ни пожелават успех ...... Обаче до мен стигна една друга информациика :
Червените да попитат ръководството си защо легнаха на Левски ....
Да знам много добре какво написах ! Такава е директивата Левски в Европа ! И победата в дербито на Левски е по нареждане от горе . Не очаквам да се случи чудо в Пловдив , днес . Освен ако Коко Динев не е заложил за своя отбор в Азия и се поблазнил пред кинтите , и няма да се съобрази с желанията на някои силни на деня .
Но въпреки всичко аз ще съм в Разград за да се насладя на играта на Акулите и да ги подкрепя , а ако е рекъл Господ , да прецакаме властоимащите .
Прогноза ли , ами нека да е 0 : 1 .
Повече клюки след сряда ......
Напред Акули !

Айде дано победаа !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 16:45

Ако са ми верни сметките, както и статистиката в трансфермаркет, то Лудогорец загуби Марселиньо за този двубой, защото днес получи 5-тия си жълт картон. Ако не се лъжа от 4 мача без него, разградчани загубиха 3, така че...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 17:04

За съжаление се падам дневна смяна ... което ме кара да мисля , че Лудогорец ще си вземе мача по един или друг начин . :(

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 17:22

Искам си Акаунта написа:За съжаление се падам дневна смяна ... което ме кара да мисля , че Лудогорец ще си вземе мача по един или друг начин . :(

В другата тема вече ти отправих предложение. Не искаме да загумим мача, така че помисли си ;)

Дано си прав за картоните, mistreated :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 17:24

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:За съжаление се падам дневна смяна ... което ме кара да мисля , че Лудогорец ще си вземе мача по един или друг начин . :(

В другата тема вече ти отправих предложение. Не искаме да загумим мача, така че помисли си ;)

Дано си прав за картоните, mistreated :)

Не знам само какво е положението с мачовете за купата. Има вероятност там да е изтърпял наказание, така че нека изчакаме.
Барт и той е получил картон, а доколкото виждам това трябва да му е деветия, което значи 2 мача наказание. Ще видим след мача кое точно от това е вярно :)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 май 2012 17:35

Отбор,който иска да постигне нещо въобщо не трябва да го интересува,колко силен или слаб е Лудогорец,смешен или не съдията.Отиваме играем и къде с късмет,къде с умения си взимаме това,което трябва и доказваме това,което заслужаваме :!: До тука като цяло първенството се играе,а колкото до съдиите те просто толкова си могат и обичат да се слагат на домакините и по-реномираните отбори.Ако Лудогорец си бяха спретнали схемата,както го правеха Литекс последните два сезона,нямаше да ги има загубите от Локо Пд,Славия или Черно море и щяха да са отдавна шампиони,а не да чакат края на сезона да гонят дивото.Затова ми се струва,че мача ще се играе честно и понеже ние сме по-бедни,но за сметка на това по-симпатични,правдата ще възтържествува и ще победим :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 06 май 2012 17:44

Победа за Разград поне с 3 гола разлика.
Канарче!

Върни се в “Черноморец”