Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски Сф - Черноморец Бс 18.04.2012
Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
- Искам си Акаунта
El greco написа:Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
Ми ... аз пак съм на работа
Искам си Акаунта написа:El greco написа:Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
Пффф не та е срам
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Converse написа:Искам си Акаунта написа:El greco написа:Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
Пффф не та е срам
Срам ме е ... ама имам семейство да храня
Значи ако загубим да знаеш, че само заради теб ша е !

[center]
[/center]
k.dimitrov написа:ntodorov написа:k.dimitrov написа:Не давам прогнози, но след днешния мач ще се осмеля. Освен това Траян, Фо-Поре и Мелконян се връщат в състава. Победа за госта!
Въпреки, че и това съставче не ни беше лошо Ники. Уцелихме най-сетна "резервната" вакса.
По темата: Казах 0:1, ако се играе "честна игра"...Сега вече съжалявам, че мач с мач не си приличат. Мнооого съжалявам.
Нейчо, Кишиша се справи на бека до 60-70 минута. След това нямаше въздух. Той не скочи за топката при първия гол(при отиграването с глава на Божилов). Ники Николов направи няколко грешки отзад, според мен двойка Траян - Гошо ще е по-стабилна. Пламен беше пак трагичен като влезе, много несигурни и смешни отигравания. Венци днес не бе убедителен. Не знам в какво състояние е Мелконян, но от него очаквам вече да се успокои и разиграе, пък и Херо ще има възможност да избира.
Реално , Венци изработи първия гол вчера .
- Искам си Акаунта
Devian написа:Много са условностите около този мач,в крайна сметка зависи на кой как ще му върже играта,защото на Левски ако им върже,както им върза на Берое определено няма да го вземем,защото тръгнем ли да гоним Михаля няма да го стигнем,а и съдията определено ще ни помогне за товаОтделно в защита не играем добре,най-вече при статични положения,а и Ст.Колев е колеблив напоследък и днес имаше едно неразчетено излизане,което добре,че не беше оползотворено.На мен лично най ще ми хареса,ако Телкийски е героят на Герена и победния гол в противниковата врата е негов
![]()
Аз пък се надявам Телкийски вече да е изиграл последния си мач за Черноморец
Искам си Акаунта написа:El greco написа:Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
Бах мааму!! Къф си ти бе? Служител - мечта
[offtopic]к'ва заплата искаш
[center]
[/center]
petkan написа:Искам си Акаунта написа:El greco написа:Това е мач , изключително важен , по пътя ни за Европа !!! Аз съм там и дай - боже да сме повечко хора !
Бах мааму!! Къф си ти бе? Служител - мечтаПочиваш ли някога въобще
![]()
[offtopic]к'ва заплата искаш[/offtopic]
Хахаха - в интерес на истината имам само 15 работни дни в месеца ... ама БФС-то не се съобразява с графика ми като изготвя програмата
Здравейте и от мен!
Нов съм във форума, но иначе съм фен на Черноморец от над 10 години. За съжаление от доста време не живея в Бургас, така че много рядко имам възможността да гледам отбора на живо. За мача с Левски се надявам момчетата да повторят играта си от последния мач и да измъкнем победата. 1:3 с голове на Асис, Аатиф и Боли!
Нов съм във форума, но иначе съм фен на Черноморец от над 10 години. За съжаление от доста време не живея в Бургас, така че много рядко имам възможността да гледам отбора на живо. За мача с Левски се надявам момчетата да повторят играта си от последния мач и да измъкнем победата. 1:3 с голове на Асис, Аатиф и Боли!