Converse написа:Много труден мачНадявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..
Радвам се на такива оптимисти като тебе! Аз продължавам да мисля, че Събев не иска "Черноморец" да играе в Европа, дано не съм прав!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Converse написа:Много труден мачНадявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..
kartago написа:Converse написа:Много труден мачНадявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..
Радвам се на такива оптимисти като тебе! Аз продължавам да мисля, че Събев не иска "Черноморец" да играе в Европа, дано не съм прав!
[/center]Converse написа:kartago написа:Converse написа:Много труден мачНадявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..
И аз така си мисля, но надеждата умира последна. Вчера докато четох интервюто на Киряков отново се убедих, че почти сигурно няма да играем в Европа, ама ще видим все пак.
[/center]Converse написа:http://chernomorec.gong.bg/view_article.php?article_id=262903
[/center]cena62 написа:Мачът с Черно море , според мен си е мач като мач - нищо специално ,а дали ще играем в европа зависи от мачовете с Литекс и Лудогорец !
Converse написа:kartago написа:Converse написа:Много труден мачНадявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..
И аз така си мисля, но надеждата умира последна. Вчера докато четох интервюто на Киряков отново се убедих, че почти сигурно няма да играем в Европа, ама ще видим все пак.
Bourgas написа:B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркалАко мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.
Значи съм супер бърз в цитирането![]()
![]()
Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!
B3ATS написа:Bourgas написа:B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркалАко мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.
Значи съм супер бърз в цитирането![]()
![]()
Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!
СпокойноНяма да имате проблеми с "моряците". Те като гости не струват. Когато Черно море победи някого , в ГОНГ винаги пишат "Х се удави в Черно море". Интересно , сега ако загубят в Бургас , дали ще напишат "Черно море се удави в Черно море"
или "Черно море се удави в собствени води".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта