Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2012 00:30

petkan написа:Става и петък. Тъкмо и утре да сондираме някое и друго мнение на липсващи от днес. Нямам ти телефона. Ти ли ще се обадиш?

Пратих ти го на лично съобщение ... оказа се че и аз нямам твоя . :mrgreen:
п.п Утре ударете едно заради мен преди мача ... за по изразителна победа ;)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 мар 2012 00:50

и аз искам една (ако ще са само 1 вариант), както и една за детето :) не знам как ще поръчвате бройката :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 мар 2012 01:00

nasko75 написа:и аз искам една (ако ще са само 1 вариант), както и една за детето :) не знам как ще поръчвате бройката :)

Като уточним дизайна или дизайните, всеки ще трябва да си каже колко, от кой модел и какъв размер ще иска. В петък даваме поръчката, така че е хубаво да поръчате до тогава.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2012 09:05

Значи днес на стадиона трябва да се уточним.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 мар 2012 11:47

Вчера ги видях фанелките, но реших да не коментирам, каквото направите, ще си поръчам. Но след като преспах, реших, че трябва да кажа и своето мнение, все пак 20 години се занимавам с графичен дизайн. Освен това, след като прочетох всичко написано дотук, мисля, че вече имам и свое мнение. За мен дизайнът, предложен в момента, е много добър, особенно лицето. Издържано е в стил футболна фанелка, каквото се стремим да постигнем. Емблема задължително трябва да има, дали тази или нещо подобно, няма значение. Може формата на щит да бъде променена - примерно в кръг, изхождам от съображенията на Гълъба, но и така да остане, не е лошо, Спартак не са си патентовали щита, та да не можем да го използваме. А защо да не стане и наш фирмен знак. Акулката добре е вградена в емблемата, може наистина да ни стане фирмена емблема на форумниците. Надписа Черноморец добре е монтиран, замества перпендикулярна лента, използвана от много футболни отбори. Разбирам, че е монтиран там, защото гърбът е зает с много други надписи. И тъй като имитира лента, мисля че не й пречи, че е с нестандартен шрифт (по-трудно се чете, а така повече имитира лента), даже отпред нестандартният стои по-добре, отколкото перпендикулярен надпис със стандартен шрифт. Освен това, добре е шрифта да е еднакъв на цялото изделие, просто така се прави. Друго, длъжни сме да си изберем и шрифт, който да ни олицетворява. Този шрифт го имаме на транспаранта, монтиран е и на гърба, убеден съм, че трябва да е и на лицето, има всички предпоставки да ни стане "форумен", т.е. да ни разпознават по него. Не съм съгласен с Миро, че трябва да мислим какво се вижда, ако облечем нещо. Това е лятна фанелка, достатъчно говори за себе си. Ако трябва да се вижда нещо, да се премести емблемата по средата, но това променя целия дизайн. Другата възможност е под гърлото да се монтира малък надпис, като Черноморец или Бургас, на мястото на, мисля, фирмения надпис, но според мен, така си е по-добре. Гърба също е изпълнен добре, изхождайки от замисъла му - фирмената акулка и надписите, избрани като форумни. Монтирани така, те заместват номера на футболиста и името му, т.е. вписват се във футболен стандарт. За топките дълго мислех, но според мен не натоварват, а разведряват надписа. Добре е да останат, това е единствения символ, който информира, че става въпрос за футболни фенове. Може би, трябва да се помисили за ръкавите, или само за единия, дали там да не се монтира Черноморец Бургас или само Бургас. Добре би било, освен флага на страната, да бъде монтиран някъде и надписът на града. Дълго мислих по предложението на Миро, гърбът да мине отпред. Може, но това не е футболна фанелка, това става фанелка, рекламираща нас, няма да бъде издържана в необходимия футболен стандарт. Смятам, че в оформянето на тази фанелка са участвали дизайнерите на Томито, а те са хората, които най-добре разбират от тези неща, така че трябва да се придържаме към техния дизайн и ако правим някакви промени, то те да бъдат само козметични.
Последна промяна от k.dimitrov на 29 мар 2012 13:23, променено общо 1 път.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 29 мар 2012 11:58

Топките на гърба според мен са излишни - малко соц.хералдика . По принцип предпочитам по-семпли и изчистени неща и надписът отпред ми идва в повече , но пък името ни се изписва с много букви.Както реши революционния комитет аз съм съгласен и ще взема 2 броя.
Когато се уточни дизайна визуализирайте за да поръчаме .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 мар 2012 12:04

1878 написа:Топките на гърба според мен са излишни - малко соц.хералдика . По принцип предпочитам по-семпли и изчистени неща и надписът отпред ми идва в повече , но пък името ни се изписва с много букви.Както реши революционния комитет аз съм съгласен и ще взема 2 броя.
Когато се уточни дизайна визуализирайте за да поръчаме .

Може и да си прав. Да се махнат топките от гърба, а на единия ръкав да се монтира Бургас с една топка под него.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 мар 2012 12:08

k.dimitrov написа:Вчера ги видях фанелките, но реших да не коментирам, каквото направите, ще си поръчам. Но след като преспах, реших, че трябва да кажа и своето мнение, все пак 20 години се занимавам с графичен дизайн. Освен това, след като прочетох всичко написано дотук, мисля, че вече имам и свое мнение. За мен дизайнът, предложен в момента, е много добър, особенно лицето. Издържано е в стил футболна фанелка, каквото се стремим да постигнем. Емблема задължително трябва да има, дали тази или нещо подобно, няма значение. Може формата на щит да бъде променена - примерно в кръг, изхождам от съображенията на Гълъба, но и така да остане, не е лошо, Спартак не са си патентовали щита, та да не можем да го използваме. А защо да не стане и наш фирмен знак. Акулката добре е вградена в емблемата, може наистина да ни стане фирмена емблема на форумниците. Надписа Черноморец добре е монтиран, замества перпендикулярна лента, използвана от много футболни отбори. Разбирам, че е монтиран там, защото гърба е зает с много други надписи. И тъй като имитира лента, мисля че не й пречи, че е с нестандартен шрифт, даже отпред нестандартният стои по-добре, отколкото перпендикулярен надпис със стандартен шрифт. Освен това, добре е шрифта да е еднакъв на цялото изделие, просто така се прави. Друго, длъжни сме да си изберем и шрифт, който да ни олицетворява. Този шрифт го имаме на транспаранта, монтиран е и на гърба, убеден съм, че трябва да е и на лицето, има всички предпоставки да ни стане "форумен", т.е. да ни разпознават по него. Не съм съгласен с Миро, че трябва да мислим какво се вижда, ако облечем нещо. Това е лятна фанелка, достатъчно говори за себе си. Ако трябва да се вижда нещо, да се премести емблемата по средата, но това променя целия дизайн. Другата възможност е под гърлото да се монтира малък надпис, като Черноморец или Бургас, на мястото на, мисля, фирмения надпис, но според мен, така си е по-добре. Гърба също е изпълнен добре, изхождайки от замисъла му - фирмената акулка и надписите, избрани като форумни. Монтирани така, те заместват номера на футболиста и името му, т.е. вписват се във футболен стандарт. За топките дълго мислех, но според мен не натоварват, а разведряват надписа. Добре е да останат, това е единствения символ, който информира, че става въпрос за футболни фенове. Може би, трябва да се помисили за ръкавите, или само за единия, дали там да не се монтира Черноморец Бургас или само Бургас. Добре би било, освен флага на страната, да бъде монтиран някъде и надписът на града. Дълго мислих по предложението на Миро, гърбът да мине отпред. Може, но това не е футболна фанелка, това става фанелка, рекламираща нас, няма да бъде издържана в необходимия футболен стандарт. Смятам, че в оформянето на тази фанелка са участвали дизайнерите на Томито, а те са хората, които най-добре разбират от тези неща, така че трябва да се придържаме към техния дизайн и ако правим някакви промени, то те да бъдат само козметични.

Eто това е обосновано мнение. Днес на мача ще обсъдим окончателният вариант и утре даваме поръчката :)
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 мар 2012 12:41

Забравих за цвета на шрифта - бяло. Необходим е контраст. Имам поръчка от Русе и от Русия. Между впрочем, когато изпратих модела в Русия(момчето е борец класически стил-състезавал се и в национални гарнитури и едновременно хип-хоп певец от международна величина) отзивът беше, че е класно изпълнение.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 мар 2012 13:56

Постарах се да получим и повече мнения, та се обърнах за помощ към сайта бургас24.бг, където влизат доста бургазлии. Дал съм си единия имейл, та ако някой пише нещо ще го поствам тук. Бях писал и да дават мнения във форума на Черноморец в сайта на гонг, но явно на редактора не му е харесало и го е изтрил.
Между другото съм гопуснал това и в около 10ина фейсбук групи със общо около 20 хиляди членове, естествено групите са или на Черноморец, или на футболни отбори, или на Бургаски групи (та да има ефект де)

Феновете на Черноморец с конкурс за фен-фланелки
Феновете на Черноморец Бургас от фракция Old School Boys (момчетата от старата школа) организират конкурс за направата на футболни фенски фланелки.
Идеята е след това поддръжниците на синята идея в града да посещават мачовете на любимия отбор с тези фланелки. Моля, давайте своите идеи и предложения за фланелките на vlad_iv@abv.bg.

Спечелилата идея в конкурса ще бъде реализирана в серия от 30 фланелки. Цената от производителя е 27 лева с ДДС, като материята се доближава максимално до тази на официалния екип на отбора.

Предвижда се направата на всички размери, включително детски такива, които ще се ползват с отстъпка и ще бъдат на стойност 20 лева с ДДС.

http://sport.burgas24.bg/340477.html
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”