Ееееее,ти си богаташ и можеш да се хванеш и за пешеходеца с бастунчето по всяко време.......Аз казвам че на мача Ботев-Нефтохимик ще има повече публика от мача Черноморец-ЦСКА[/quote]
стиа с тая публика ве човек , ми нормално е да има повече пловдив е по-футболен град и винаги е имало много народ там[/quote]
Е,каквото и да си говорим за мен не е нормално петия и четвъртия в Б група,да съберат повече хора от третия и втория в А. Бургас що не е футболен град? Я виж....http://img.photo-forum.net/site_pics/19 ... n10019.jpg
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
И аз много се забавлявам като се каже - ще има повече публика, бяхме 100, 200, 1000. И чак след това се казва как е играл отбора
Доста тъпичко, но аз си пожелавам 2 бургаски победи този футболен уикенд. Другото няма значение. Огромни признателности, поздравления и респект към акциата с плакатите. Благодарим ви, момчета! Очаквам да кажете каква уговорка ще направим за неделята, за да се включим и дано после имаме повод за радост и да продължим другаде
Нейчо, кога ще ме водиш да ям тия благинки казваш? 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ееееее,ти си богаташ и можеш да се хванеш и за пешеходеца с бастунчето по всяко време.......Аз казвам че на мача Ботев-Нефтохимик ще има повече публика от мача Черноморец-ЦСКА
стиа с тая публика ве човек , ми нормално е да има повече пловдив е по-футболен град и винаги е имало много народ там[/quote]
Е,каквото и да си говорим за мен не е нормално петия и четвъртия в Б група,да съберат повече хора от третия и втория в А. Бургас що не е футболен град? Я виж....http://img.photo-forum.net/site_pics/19 ... n10019.jpg[/quote]
Еми не е нормално , но в Пловдив ентусиазЪмът покрай новия ботевЪ е голям , отбора върви горе-доле
пловдив е имал шампиони на България три клуба, Бургас не е вадил още таков. Просто футболната култура е друга там .
но да не се заблуждаваме , защото все пак това не е постоянна тенденция , а временно явление . всеки един клуб в България е имал върхове и след това спадове с публиката . Да не говорим за "грандовете" , които след отпадането от Европа редовно не могат да запълнят два сектора с фенове .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
El greco написа:Пичове , мен ме интересува само нашия мач . Аз сънувах снощи 12 500 зрители .
Само толкова ли,бе Коце?? Аз ги преброих 15 000 снощи!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Bourgas написа:И аз много се забавлявам като се каже - ще има повече публика, бяхме 100, 200, 1000. И чак след това се казва как е играл отбораДоста тъпичко, но аз си пожелавам 2 бургаски победи този футболен уикенд. Другото няма значение. Огромни признателности, поздравления и респект към акциата с плакатите. Благодарим ви, момчета! Очаквам да кажете каква уговорка ще направим за неделята, за да се включим и дано после имаме повод за радост и да продължим другаде
Да, не е лошо да се направи уговорката по-рано!Най-късно петък вечер трябва да се знае къде,как,кога,с какво?Все пак някои са по-ангажирани!!
[center]
[/center]
Гат ма светниш с телефонЯ. Ти Ша ядеш, а аз Ша тА снимам триизмерно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Нейчо,не знам за теб, ама аз мога да се обзаложа за публиката!!!
[center]
[/center]
subzero написа:El greco написа:Пичове , мен ме интересува само нашия мач . Аз сънувах снощи 12 500 зрители .
Само толкова ли,бе Коце?? Аз ги преброих 15 000 снощи!!!
Не ви знам как ги броите теЗ хора. Аз ги изкарах 20 иляди. Бройте пак. Губят ми се бройки.
Я кажи на колко ракии брои??
[center]
[/center]
subzero написа:Нейчо,не знам за теб, ама аз мога да се обзаложа за публиката!!!
Давай.