Миньор - Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор - Черноморец
Добре че Ванчо си е наше момче 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
PFC Litex написа:kartago написа:Чворович с картон за бавене на играта?! Смятай! Те и на точката се радват като домакини!!!
Бавенето не играта не е изобщо заради класирането. До края да направят 5 загуби пак остават в "А" група.
Бавенето е в услуга на трети отбор, но кой, нямам идея.
Така е пич! В услуга на трети отбор. Не знам дали и Литекс не влиза в това число. Най-вероятно!
Доволен съм, че изравнихме, но точката лично мен не ме удовлетворява
Склонен съм да вярвам, че и "Арена футбол" обслужват нечии интереси. Не може в деня на мача да откажат предаването му. Заради тези тъпаци мача се игра в петък и поне 80-100 души не пътуваха за Перник в работния ден! Като няма свидетели, кой знае как са ни клали!!!
Гошо Терзиев - с пукната глава! Боли принудително заменен в 20-та минута!
Абе тея от "Миньор" с бутонки или с чукове на краката са играли?
Нека отговорят от "Арена футбол"!
[center]
[/center]
[/center]Re: Миньор - Черноморец
Петкане, те от Миньор ореваха света след мачът им с нас и заради него "уж" правиха цирковете срещу Лудогорец, та точно за нас забрави. С Левски се жестоко се обичат, така че и те отпадат.
Bartolomej, класирането след този мач не се променя, Черноморец остават трети, а Лудогорец втори.
Bartolomej, класирането след този мач не се променя, Черноморец остават трети, а Лудогорец втори.

- Bartolomej
- Контакти:
PFC Litex написа:Петкане, те от Миньор ореваха света след мачът им с нас и заради него "уж" правиха цирковете срещу Лудогорец, та точно за нас забрави. С Левски се жестоко се обичат, така че и те отпадат.
знам уе, ма трябваше да рекна ,че да се усетят да на отразят ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
PFC Litex написа:Петкане, те от Миньор ореваха света след мачът им с нас и заради него "уж" правиха цирковете срещу Лудогорец, та точно за нас забрави. С Левски се жестоко се обичат, така че и те отпадат.
Тук не става въпрос кого обичат, а на кого ще се продадат! Знака (финикийския) кара влака
[center]
[/center]
[/center]Re: Миньор - Черноморец
Към края на сезона вече не се знае кой в каква постановка играе! Знаеш ли дали мача с вас не е бил някакъв вид предупреждение, едните искали, другите не дали, сега вече стимулират?! Нищо не се знае! Пък и като има кинти за каква "либоф" говориме????
Петкане близко е до акъла, че ако искат да ни се продават на нас, то щеше да ни дадат мача в Ловеч и нямаше да побеждават Левски в София, така че търси пробойните в друга посока, но ще се повторя отново, ще изчакам да видя какво ще стане с лицензите и тогава ще коментирам, че от ляво и дясно се стреля на посоки с разни новинки, но дали има нещо вярно не зная.

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Аз пък ми се струва че всички фенове тук си мечтаят за Европа,но се примиряват с третото място.Защо,след като може и второ??? То е вярно че бургаски отбор никога не е печелил бронзови медали.Имаме сребърни(Нефтохимик от 1997),но защо пък Черноморец да не се пребори с Лудогорец?! А тя Европата е ясна! Никой наш отбор няма да иде по-далеч от Белорус,Молдова,Сърбия или Унгария.Ако наш представител отстрани 2 отбора ще си е малък подвиг....Е ,дано поне Черноморец да докара някой поне известен отбор в Бургас!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
PFC Litex написа:Петкане близко е до акъла, че ако искат да ни се продават на нас, то щеше да ни дадат мача в Ловеч и нямаше да побеждават Левски в София, така че търси пробойните в друга посока, но ще се повторя отново, ще изчакам да видя какво ще стане с лицензите и тогава ще коментирам, че от ляво и дясно се стреля на посоки с разни новинки, но дали има нещо вярно не зная.
Не знам кой - каква игра играе. Знам само, че съм бесен на кретените от Арена футбол! Някой може ли дори само да си представи, ако на някой от нашите "велики грандове" се беше случило подобно нещо?! Мачът им да е в петък и просто ей така някой да реши да спре излъчването му? А? Представяте ли си го това???
[center]
[/center]
[/center]-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз пък ми се струва че всички фенове тук си мечтаят за Европа,но се примиряват с третото място.Защо,след като може и второ??? То е вярно че бургаски отбор никога не е печелил бронзови медали.Имаме сребърни(Нефтохимик от 1997),но защо пък Черноморец да не се пребори с Лудогорец?! А тя Европата е ясна! Никой наш отбор няма да иде по-далеч от Белорус,Молдова,Сърбия или Унгария.Ако наш представител отстрани 2 отбора ще си е малък подвиг....Е ,дано поне Черноморец да докара някой поне известен отбор в Бургас!
Така е много си прав ! Дано имаме късмет и да сме на 2-ро мясти ! Ето сега например ще е страхотно ако утре Лудогорец направи равен с Монтана ! Късмет