2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери
На мен най-вече си ми харесва синия екип, но и черния си го бива. Не знам защо този синьо-белия се използва най-рядко - и той не е никак лош...
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Черноморец още чака аржентинеца
Аржентински футболист Лукас Гарсия не се появи на "Лазур" вчера. От щаба на бургазлии разкриха, че най-вероятно той ще се присъедини към състава днес. При всички положения обаче няма никакъв шанс лявото крило да бъде записан в състава за първия пролетен кръг и гостуването на Академик в София.
Вчера футболистите на Тони Велков направиха първа тренировка за новата седмица на базата "Гнездо на акули". Отборът бе в пълен състав, няма контузени. Заниманията ще продължат до четвъртък, а в петък тимът пътува за София.
Хмм
Аржентински футболист Лукас Гарсия не се появи на "Лазур" вчера. От щаба на бургазлии разкриха, че най-вероятно той ще се присъедини към състава днес. При всички положения обаче няма никакъв шанс лявото крило да бъде записан в състава за първия пролетен кръг и гостуването на Академик в София.
Вчера футболистите на Тони Велков направиха първа тренировка за новата седмица на базата "Гнездо на акули". Отборът бе в пълен състав, няма контузени. Заниманията ще продължат до четвъртък, а в петък тимът пътува за София.
Хмм

[center]Играчите на Черноморец струват 5,3 млн. евро[/center]
Футболистите на Черноморец (Бургас) струват общо 5,3 милиона евро. Става въпрос за титулярните играчи и тези от резервния състав. Оценката е изготвена от независима мениджърска агенция в Италия и е представена на ръководството.
Италианците са направили съпоставка на качествата на играчите, тяхната възраст и стаж в професионалния футбол. Шефът на Черноморец Митко Събев е поискал да бъде изготвена професионалната оценка, за да бъде наясно с какви активи разполага.
Подобен тип оценка се прави за първи път в България, но се ползва много често в западноевропейските клубове. Италианската агенция е била намерена със съдействието на изпълнителния директор на „акулите" Джанпиеро Персикети.
Днес старши треньорът на Черноморец Антон Велков ще даде пресконференция пред медиите. Той ще говори за зимната подготовка, селекцията и очакванията за пролетния полусезон.
http://www.prosport.bg/news/16779
Мисля че отборът ни трябва да бъде оценен по-скъпо от 5,3 милиона.Странно е че се прави такава оценка дали не е свъразана с пътуването на Събев до Бразилия и разговорът му с бразилският фонд за който се носят слухове че иска да финансира арената и евентуално да придобие водещият пакет акции в клуба?

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
-
- Контакти:

Черноморец взе юноша на Лацио
25-02-2011 Тема спорт
Черноморец продължава да пазарува от Италия. След като привлякоха Савио Нсереко под наем от Фиорентина, акулите си осигуриха подписа и на юношата на Лацио Мишел Кручани. 24-годишният полузащитник вече направи първа тренировка под ръководството на Антон Велков. 24-годишният Кручани през есента е ритал в третодивизионния италиански Джела. Роденият на 4 май 1986 година полузащитник е играл в 9 двубоя, в които е реализирал едно попадение. Той подписа с Черноморец до края на първенството.
За следващите три години с отбора се обвърза и защитникът Йозеф Йозефсон. 21-годишният исландски национал парафира контракт за три сезона. В него има опция той да бъде продължен с още две години.
gardimarin написа::shock:Аз ли не разбрах за Исландеца или Тема спорт нали бил с травма и го отпратиха
![]()
Черноморец взе юноша на Лацио
25-02-2011 Тема спорт
Черноморец продължава да пазарува от Италия. След като привлякоха Савио Нсереко под наем от Фиорентина, акулите си осигуриха подписа и на юношата на Лацио Мишел Кручани. 24-годишният полузащитник вече направи първа тренировка под ръководството на Антон Велков. 24-годишният Кручани през есента е ритал в третодивизионния италиански Джела. Роденият на 4 май 1986 година полузащитник е играл в 9 двубоя, в които е реализирал едно попадение. Той подписа с Черноморец до края на първенството.
За следващите три години с отбора се обвърза и защитникът Йозеф Йозефсон. 21-годишният исландски национал парафира контракт за три сезона. В него има опция той да бъде продължен с още две години.
Ако получават информацията директно от съсобственика Събев може и да е вярно,въпреки че доста ме съмнява

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Директно не знам дали поддържат връзка със Събев, по-скоро със пресслужбата...
Иначе Тема спорт е отчасти собственост на Събев, доколкото знам някакъв дял купиха преди време и от ЦСКА...
Иначе Тема спорт е отчасти собственост на Събев, доколкото знам някакъв дял купиха преди време и от ЦСКА...
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
[center]Трансферът на аржентинеца в Черноморец пропадна[/center]
Трансферът на аржентинското крило Лукас Лопес Гарсия от четвъртодивизионния местен тим Гуарани Антонио Франко в Черноморец (Бургас) няма да се осъществи заради проблеми с документацията. Това е съобщил пред вестник "Мисионес Депортива" старши треньорът на аржентинския клуб от зона 6 на аржентинската втора дивизия Телмо Гомес, който е включил играча в групата за мача срещу отбора с невероятното име Чако фор Евър.
Според информацията, футболистът, който е висок 170 см и тежи 72 кг, е трябвало да пътува възможно най-скоро, но заради забавяне на издаването на паспорта на играча, както и на други документи, свързани с пътуването, е станало причина Черноморец (Бургас) да се откаже от играча.
Трансферът на 23-годишният футболист беше пазен в тайна от ръководството на "акулите" дълго време. В крайна сметка обаче той няма да се осъществи. Според местния вестник, въпросният играч в последно време не можел да се наложи в състава, въпреки че е местен любимец, и затова поискал ново предизвикателство.
http://www.novsport.com/news133550_1062.html
Явно затова сме привикали италианеца на проби.

[center]R.I.P[/center]
-
- Контакти:
http://chernomoretz.sportal.bg/bg/article/1594
Исландеца даже си тренирал човечеца.
Започват да ме дразнят тез от клуба егати и информационното затъмнение какво толкова крият бе Меси ли ще привличаме
отпратили го не го отпратили италианци,камбоджанци Аржентинеца идвал сега пък нямало да идва те маи и те не знаят какво правят.
Тоя Италянец Алберто Куадри даже и в трансфер маркета го има вече http://www.transfermarkt.de/en/alberto-quadri/profil/spieler_40482.html

Започват да ме дразнят тез от клуба егати и информационното затъмнение какво толкова крият бе Меси ли ще привличаме

Тоя Италянец Алберто Куадри даже и в трансфер маркета го има вече http://www.transfermarkt.de/en/alberto-quadri/profil/spieler_40482.html
С отбора от днес тренират и тримата нови футболисти - Йозеф Йозефсон, Алберто Куадри и Мишел Кручиани, които се очаква да получат официално картотеки до дни и да се присъединят официално към селекцията на „Черноморец", за да бъдат на разположение на старши треньора Антон Велков за предстоящите шампионатни двубои.
Трима чужденци нали уж бяха двама Йозефсон и италианеца,а то какво стана още един италианец изкочи,а нашите момчета в школата кучета ги яли.Само да не станем като Локо Пд от 11 играчи на терена 9 да са чужденци.

[center]R.I.P[/center]