Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Мнениеот petkan » 06 май 2012 13:20

mistreated написа:
petkan написа:И вие и онези червените си натрупахте точките от сателитчета и със съдийски аванти!
.....ей от тук ни идва мерака.

Я погледни "онези червените" колко точки имат от преките двубои между първите 6 и тогава говори кой, кога и къде е натрупал точките си.

А защо трябва да гледам първите шест, а не четири? (имам предвид първите четири в класирането преди изиграването на този кръг)
Срещу Лудогорец, срещу Черноморец или срещу Левски балансът ви е по-добър?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 13:28

petkan написа:
mistreated написа:
petkan написа:И вие и онези червените си натрупахте точките от сателитчета и със съдийски аванти!
.....ей от тук ни идва мерака.

Я погледни "онези червените" колко точки имат от преките двубои между първите 6 и тогава говори кой, кога и къде е натрупал точките си.

А защо трябва да гледам първите шест, а не четири? (имам предвид първите четири в класирането преди изиграването на този кръг)

Е със сигурност не ни е по-лош в точково отношение. Казвам първите 6, защото това са отборите с реални шансове за евротурнирите. Какво да гледам Миньор и Берое?

П.С. Да не говорим, че след днешната среща в Пловдив може Левски изобщо да не са в четворката и тогава пак ЦСКА ще е с най-много точки от тези преки двубои.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 май 2012 13:31

k.dimitrov написа:Според мен, момчетата вчера се раздадоха и макар че второто полувреме играха по-слабо, реално имаха повече шансове за гол, но за наш (не)късмет ударите на Асис и Атиф за учудване не попадаха, което въобще не е характерно за тях, в целта. Венци също се стараеше, но явно няма опита и при него много рядко се получава. Снощи Траян каза, че след мача се е извинявал на всички за пропуска си, когато бе изведен сам срещу вратаря и вместо да поведе наляво пред защитника се заби вдясно и бе затворен. Пролича си, че нямаме достойни заместници на титулярите и когато има 1-2 контузени или наказани няма на кого да се разчита. В края на мача си пролича умората у повечето футболисти. Явно в отбора трябва да има поне още 3-4 равностойни на титулярите, които да се въртят. Вчера Херо заложи на Коцето Дяков, но той отново не оправда доверието, няма психика това момче, във важните мачове се проваля, а вече е 27 годишен. Затова пък титулярите от мач на мач израстват - Терзиев, Паланков, Олембо. За другите не пиша, те вече са се доказали. Дано Мелконян успее да покаже това, което показа в първите контроли, вчера пак загатна за възможностите си и може би Херо трябваше да го пусне малко по-рано. Очаквам развитие и при Преслав, вчера имаше едни прострелни центрирания, до които Венци не достигна, а Преслав като по закон ги реализираше по време на контролите. Така че и неговото отсъствие вчера ни се отрази. За Лудогорец всички без Цонков, смятам че Кишишев ще го замести пълноценно, са на линия. Така че шанс има, дано да имаме вече и късмет. С футболистите, които имаме в отбора, можем да изненадаме всеки противник. Дано го направим в Разград. Победа акули!!!!!!

Просто се доказа ( за кой ли път), че когато ние "капацитетите" оценяваме някого в подготовката, Херо си има окото, това е! Венци не е адекватен заместник нито на Боли( и аз големия "разбирач" не го харесвах!) нито на Преслав! Дузпите бяха повече от чисти, още след първата писах SMS на адаша, че беше и за червен картон на Колев, сега ако пак някои ще ме наплюят, обаче ако някой ми обясни защо не скочи с ръце, а тръгна като защитник с крака?! А втората на Цонков също беше за картон, от там и втори жълт, нищо, че първият му беше абсолютно измислен! Съдията осра мача, Занев беше за картон, подмина го, абе свадбар! Адаш, майната му на мача, носи си сините очила! Просто имаме принципиален спор с теб, и за 2-3 часа ( все ще отделиш) на по чаша вино ще го решим, да видим кой крив, кой прав! Щото е лесно да се говори и обвинява, но трябва и да се защитават някои твърдения! Ако трябва и Миро ще викна ( че ти си по-корав от нас!)! Но, знаеш, че аз не си кривя душата! Изненада ме, че накрая на мача на Шаешу му свърши въздуха направо! Ако си говорим честно, този мач Литекс трябваше да си го вземат ( въпреки, че цял мач "Черноморец" мачкаше), но с дузпите и червените картони, нямахме никакъв шанс! Но тоя лайняр просто не свирише това което виждаше! Или поне аз каквото мисля! Свиреше и срещу двата отбора!!! Така мисля аз!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 13:35

mistreated написа:
petkan написа:
mistreated написа:Я погледни "онези червените" колко точки имат от преките двубои между първите 6 и тогава говори кой, кога и къде е натрупал точките си.

Е със сигурност не ни е по-лош в точково отношение. Казвам първите 6, защото това са отборите с реални шансове за евротурнирите. Какво да гледам Миньор и Берое?

П.С. Да не говорим, че след днешната среща в Пловдив може Левски изобщо да не са в четворката и тогава пак ЦСКА ще е с най-много точки от тези преки двубои.

Пак хитруваш ;) Никой не ти говори за Миньор и Берое. Изброил съм втория, третия и четвъртия. Погледни пак ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 13:38

petkan написа:Пак хитруваш ;) Никой не ти говори за Миньор и Берое. Изброил съм втория, третия и четвъртия. Погледни пак ;)

А ти пак прочети какво съм написал за мача в Пловдив. Това е временно класиране, в което всеки от 3-то до 6-то място може да измести другия след всеки кръг. Така че докато не мине Локо Пд - Левски не можеш да кажеш кой от двата отбора е в 4-ката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 13:41

kartago написа:
k.dimitrov написа:Според мен, момчетата вчера се раздадоха и макар че второто полувреме играха по-слабо, реално имаха повече шансове за гол, но за наш (не)късмет ударите на Асис и Атиф за учудване не попадаха, което въобще не е характерно за тях, в целта. Венци също се стараеше, но явно няма опита и при него много рядко се получава. Снощи Траян каза, че след мача се е извинявал на всички за пропуска си, когато бе изведен сам срещу вратаря и вместо да поведе наляво пред защитника се заби вдясно и бе затворен. Пролича си, че нямаме достойни заместници на титулярите и когато има 1-2 контузени или наказани няма на кого да се разчита. В края на мача си пролича умората у повечето футболисти. Явно в отбора трябва да има поне още 3-4 равностойни на титулярите, които да се въртят. Вчера Херо заложи на Коцето Дяков, но той отново не оправда доверието, няма психика това момче, във важните мачове се проваля, а вече е 27 годишен. Затова пък титулярите от мач на мач израстват - Терзиев, Паланков, Олембо. За другите не пиша, те вече са се доказали. Дано Мелконян успее да покаже това, което показа в първите контроли, вчера пак загатна за възможностите си и може би Херо трябваше да го пусне малко по-рано. Очаквам развитие и при Преслав, вчера имаше едни прострелни центрирания, до които Венци не достигна, а Преслав като по закон ги реализираше по време на контролите. Така че и неговото отсъствие вчера ни се отрази. За Лудогорец всички без Цонков, смятам че Кишишев ще го замести пълноценно, са на линия. Така че шанс има, дано да имаме вече и късмет. С футболистите, които имаме в отбора, можем да изненадаме всеки противник. Дано го направим в Разград. Победа акули!!!!!!

Просто се доказа ( за кой ли път), че когато ние "капацитетите" оценяваме някого в подготовката, Херо си има окото, това е! Венци не е адекватен заместник нито на Боли( и аз големия "разбирач" не го харесвах!) нито на Преслав! Дузпите бяха повече от чисти, още след първата писах SMS на адаша, че беше и за червен картон на Колев, сега ако пак някои ще ме наплюят, обаче ако някой ми обясни защо не скочи с ръце, а тръгна като защитник с крака?! А втората на Цонков също беше за картон, от там и втори жълт, нищо, че първият му беше абсолютно измислен! Съдията осра мача, Занев беше за картон, подмина го, абе свадбар! Адаш, майната му на мача, носи си сините очила! Просто имаме принципиален спор с теб, и за 2-3 часа ( все ще отделиш) на по чаша вино ще го решим, да видим кой крив, кой прав! Щото е лесно да се говори и обвинява, но трябва и да се защитават някои твърдения! Ако трябва и Миро ще викна ( че ти си по-корав от нас!)! Но, знаеш, че аз не си кривя душата! Изненада ме, че накрая на мача на Шаешу му свърши въздуха направо! Ако си говорим честно, този мач Литекс трябваше да си го вземат ( въпреки, че цял мач "Черноморец" мачкаше), но с дузпите и червените картони, нямахме никакъв шанс! Но тоя лайняр просто не свирише това което виждаше! Или поне аз каквото мисля! Свиреше и срещу двата отбора!!! Така мисля аз!

Ами то не му е и мястото там. За първи път играе като централен. Не можем да го виним!
А "спора" с теб ще го разрешим, но освен Акаунта извикай и някой друг, че както знаеш - много съм корав :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 май 2012 13:44

petkan,
въх, колко ма "уплаши", тц, тц, тц! Викай който си искаш, ти спореше! Аз дали с тебе или дали още с 10 човека ще си пия виното и ще го коментираме, няма значение! Пък и да те пробваме аджеба колко си корав?! :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 13:50

mistreated написа:
petkan написа:Пак хитруваш ;) Никой не ти говори за Миньор и Берое. Изброил съм втория, третия и четвъртия. Погледни пак ;)

А ти пак прочети какво съм написал за мача в Пловдив. Това е временно класиране, в което всеки от 3-то до 6-то място може да измести другия след всеки кръг. Така че докато не мине Локо Пд - Левски не можеш да кажеш кой от двата отбора е в 4-ката.

Пак се опитваш да ме подхлъзнеш. Абе ти да не си адвокат?
Имам лека представа какво означава "временно" класиране. Само че ти пак "удобно" не си видял написаното в скобите в първият ми поуст. Иначе, дано си добър пророк и Левски да остане извън четворката.
Та като стана въпрос за "временно", то и ваш"то е такова :mrgreen: Няма да е зле да помислите как да придвижите някой лев към Бургас, ако държите на титлата ;) Че знаеш ли, ако пък случайно вземем, та паднем в Разград :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 май 2012 15:42

Bourgas написа:Изображение
И тъй като не излиза цялата, ето го адреса : http://prikachi.com/images/222/4733222c.jpg
Който я иска без черното, да ми каже, да му я пратя на лични. Иначе мача снощи беше луд, сами се прецакахме с тези 3-4 пропуска. Траян каза, че е имало и двата пъти дузпа, Паланков си заминавал при влизането, когато не му показаха 2 жълт, както и необяснимо за него, Цонков като направи нарушението за дузпа, не му показа нищо. Траян каза, че според него съдията се е чувствал гузен с онзи безумен картон първото полувреме. Момчетата бяха унили, защото много са го искали този мач, благодариха за подкрепата и дано успеем повече да ги подкрепим в Разград.

Тоше, изпрати ми я на лични, без черното. А относно мнението на футболистите, макар че аз бях повече съгласен с Траян, редно е да кажем, че Стоян не беше съгласен с него и влязоха в спор по почти всички ситуации, като Стоян твърдеше, че при първата ситуация пред вратата въобще не е докачил Миланов, а той се е хвърлил върху него, помня че аз му казах, че в първия момент ние също сме решили, че е симулация, но от това, което се видя на повторението, съдията спокойно е могъл да даде дузпа, тъй като нападателят първи играе с топката, а след това има контакт между двамата, на което Стоян отговори, че той първи е бил на земята, а след това е контактът с Миланов и то след негово умишлено действие и съдията видял това и му го казал. След това Стоян оспори първия жълт картон на Цоньо, според него нарушението не е било за картон, освен това е първи фал на Цоньо. Не беше съгласен, че Паланков е бил толкова груб, че да го вади, според него това му бил първи груб фал, тъй като първият картон е за спиране на атака.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 15:45

Изображение

Изображение

Бригадирчета... Кво да ги праиш :)

Върни се в “Черноморец”