k.dimitrov написа:Според мен, момчетата вчера се раздадоха и макар че второто полувреме играха по-слабо, реално имаха повече шансове за гол, но за наш (не)късмет ударите на Асис и Атиф за учудване не попадаха, което въобще не е характерно за тях, в целта. Венци също се стараеше, но явно няма опита и при него много рядко се получава. Снощи Траян каза, че след мача се е извинявал на всички за пропуска си, когато бе изведен сам срещу вратаря и вместо да поведе наляво пред защитника се заби вдясно и бе затворен. Пролича си, че нямаме достойни заместници на титулярите и когато има 1-2 контузени или наказани няма на кого да се разчита. В края на мача си пролича умората у повечето футболисти. Явно в отбора трябва да има поне още 3-4 равностойни на титулярите, които да се въртят. Вчера Херо заложи на Коцето Дяков, но той отново не оправда доверието, няма психика това момче, във важните мачове се проваля, а вече е 27 годишен. Затова пък титулярите от мач на мач израстват - Терзиев, Паланков, Олембо. За другите не пиша, те вече са се доказали. Дано Мелконян успее да покаже това, което показа в първите контроли, вчера пак загатна за възможностите си и може би Херо трябваше да го пусне малко по-рано. Очаквам развитие и при Преслав, вчера имаше едни прострелни центрирания, до които Венци не достигна, а Преслав като по закон ги реализираше по време на контролите. Така че и неговото отсъствие вчера ни се отрази. За Лудогорец всички без Цонков, смятам че Кишишев ще го замести пълноценно, са на линия. Така че шанс има, дано да имаме вече и късмет. С футболистите, които имаме в отбора, можем да изненадаме всеки противник. Дано го направим в Разград. Победа акули!!!!!!
Просто се доказа ( за кой ли път), че когато ние "капацитетите" оценяваме някого в подготовката, Херо си има окото, това е! Венци не е адекватен заместник нито на Боли( и аз големия "разбирач" не го харесвах!) нито на Преслав! Дузпите бяха повече от чисти, още след първата писах SMS на адаша, че беше и за червен картон на Колев, сега ако пак някои ще ме наплюят, обаче ако някой ми обясни защо не скочи с ръце, а тръгна като защитник с крака?! А втората на Цонков също беше за картон, от там и втори жълт, нищо, че първият му беше абсолютно измислен! Съдията осра мача, Занев беше за картон, подмина го, абе свадбар! Адаш, майната му на мача, носи си сините очила! Просто имаме принципиален спор с теб, и за 2-3 часа ( все ще отделиш) на по чаша вино ще го решим, да видим кой крив, кой прав! Щото е лесно да се говори и обвинява, но трябва и да се защитават някои твърдения! Ако трябва и Миро ще викна ( че ти си по-корав от нас!)! Но, знаеш, че аз не си кривя душата! Изненада ме, че накрая на мача на Шаешу му свърши въздуха направо! Ако си говорим честно, този мач Литекс трябваше да си го вземат ( въпреки, че цял мач "Черноморец" мачкаше), но с дузпите и червените картони, нямахме никакъв шанс! Но тоя лайняр просто не свирише това което виждаше! Или поне аз каквото мисля! Свиреше и срещу двата отбора!!! Така мисля аз!