2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2011 07:31

[center]Амкар пожела Орлин Старокин[/center]
Руският Амкар Перм е предложил 300 000 евро за левия халф-бек на Черноморец Орлин Старокин. Както е известно, преди два месеца отборът на Георги Пеев и Захари Сираков официално обяви фалит, но в последния момент успя да спаси кожата. Сега бюджетът на Амкар е максимално свит и 300 К е най-щедрото предложение, което могат да отправят за Старокин.

Президентът на Черноморец Митко Събев категорично е отхвърлил офертата. Той ясно е дал да се разбере, че няма да се раздели с юношата на ЦСКА срещу по-малко от 600-700 000 евро.

http://football.sportal.bg/news.php?news=286428

Гледът да минат тънко руснаците,но няма да стане!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 фев 2011 14:19

Влезте в http://www.prosport.bg/. Там в горния десен ъгъл има видеорепортаж от мача на Черноморец с австрийците. Головете са прекрасни, прави впечатление добрата игра на Муса Койта и великолепния пас с пета на младия Живко Петков, с който извежда Цветомир Цонков сам срещу вратаря при петия гол. Жалко за глупавите голове, които сме получили- първия - смешен автогол на Венци Бонев, а при втория - подминат от съдията явен фаул срещу Цонков, точно преди гола.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 11 фев 2011 17:13

Черноморец впечатли норвежкия Бран при 0:0

Бургаският Черноморец направи престижно 0:0 с традиционния елитен норвежки клуб Бран от Берген. Според официалният сайт на скандинавците първото полувреме е преминало под диктовката на българите, като те са имали и шансове за гол и много опасна офанзива. Сайтът съобщава също, че след няколкото смени на Тони Велков около 60-ата минута Бран са успели да вземат инициативата и са били по-настойчивия отбор.

Норвежците заключават: 0:0 е близко на исткината, 1:1 щеше да бъде вярно. Признават, че са срещнали много силен съперник и малко са се подвели по равния на "акулите" с Винтертур 1:1. Бран победи швейцарците с 2:0.

Изненадата на деня бе стартовият състав на Черноморец. Той бе изцяло от българи, половината от които между 17 и 21 години. И очевидно са показали футбол, с оглед хвалбите на самите норвежци, които пък са силно впечатлени, че бургаският клуб е привлекъл играч с биографията на Савио Нсереко.

Сайтът на Бран информира също, че на мача са присъствали скаути от най-различни западни отбори.

Ето и стартовия състав на Черноморец:

Стоян Колев, Яни Пехливанов, Георги Терзиев,Траян Дянков, Орлин Старокин, Цветомир Цонков, Костадин Дяков, Пламен Крумов, Георги Андонов, Мартин Тошев и Бранимир Костадинов.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2011 17:42

Определено при Антон Велков се вижда положителна промяна на отбора.Видях и головете ни среду Адмира Вакер и ми направи впечатление,че играем доста по-бързо отколкото при Бала.Похвално е че сме изиграли почти целият мач само с българи и то толкова млади повечето.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2011 13:50

[center]Черноморец се подсилва с аржентинец[/center]
[center]Лукас Габриел от ляво и дете от школата на Гуарани :lol:[/center]
[center]Изображение[/center]
Черноморец Бургас договори привличането на аржентинския футболист Лукас Габриел Лопес Гарсия.

23-годишният Лопес Гарсия е висок 170 см и играе като ляво крило.

Той се очаква да пристигне в България през следващата седмица, за да подпише личния си контракт, ако премине успешно медицински изследвания.

Лопес Гарсия идва на "Лазур" от аржентинския четвъртодивизонен Гуарани Антонио Франко, за който има 50 мача и 8 гола в последните три сезона.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=186301

Интересно навярно ръководството го е наблюдавало и им е харесал като играч.Малко ме притеснява че идва от 4-та дивизия. :roll:.Намерих му клипче с играта му тоя е тапа по-никък и от Жоазиньо.Губи се между мъжете на теренаЕдно е сигурно ако тоя вкара голове за нас ще хварчат фланелки :mrgreen: :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4LOvXv5JVCA[/youtube]
[center]R.I.P[/center]

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 16 фев 2011 14:30

:? Нали Савио и той от ляво играе :?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2011 14:41

Савио мисля че играе от дясно не от ляво,но може да играе и като втори нападател.Интересно ще е Лукас и Савио по фланговете.Ще имаме може би най-бързите крила в А група. ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 фев 2011 18:59

Това,което видях на клипа е,че силния му крак е левия,а на доста от атаките нападаше от дясно 8-) А Нсереко мисля,че беше казал в интервю,че се чуства добре на лявото крило,но можел да играе и дясно,така че Велков ще може да им разменя позициите по време на мач,ако ситуацията го изисква 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 16 фев 2011 20:52

Изображение
Автор: RING.BG
Трансферът ми в Черноморец е сбъдната мечта
Новото попълнение на "акулите" благодари на досегашния си тим Гуарани
Лопес Гарсия: Трансферът ми в Черноморец е сбъдната мечта

Новото попълнение на Черноморец Лукас Габриел Лопес Гарсия потвърди, че информациите за негов трансфер са верни.

Условията по преминаването му вече са договорени, като остава само самият футболист да премине медицински прекледи и да подпише личния си договор с бургарския клуб.

Лопес Гарсия на практика вече се сбогува и се врече във вярност на досегашния си тим Гуарани потвърждавайки, че е почти сигурно, че ще продължи кариерата си в България.

„Трансферът ми в България е нещо позитивно за мен. Винаги съм работил за това. Засега няма нищо официално”, коментира Лопес Гарсия след последния шампионатен мач на тима му срещу Патриа.

„Ако това е бил последният ми мач, бих бил много доволен, и ако трансферът ми стане факт, това ще е една сбъдната мечта. Но искам да знаете, че Гуарани е моят дом, аз много го обичам и му желая най-доброто”, допълни футболистът.

А това е написано под статията в Sportal.bg :)
16 февруари 2011 | 17:08

Току що си писах с този играч във фейсбук и го попитах наистина ли ще играе в Черноморец и той отговори да! :Д

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 17 фев 2011 16:35

абе и Хайри го взеха от 4 дивизия,има разлика от Българските дивизии все пак :)
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Върни се в “Черноморец”