Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 апр 2012 23:12

Посредствен мач , страхлив Черноморец , почти перфектен съдия , закономерно равенство . От играчите с бели екипи единствен Шаешу показа , че иска да спечели мача . Както повелява традицията , след силен мач Асис изиграва няколко посредствени ( да се надяваме , че ще са малко на брой ) . Фо поре го развинтиха , Траян и Николов проспаха втория гол ... утре ще звъня в Централата на Еврофутбол да питам какъв коефициент ще ми дадат , Стоян Колев да пусне гол при удар зад централната линия . Капитана ако има желание , нека да прави разбор . Аз видях 90 минути апатия , посредственост и един уникален Шаешу . Безкрайно съм разочарован ... не от резултата , а от отношението на футболистите към мача . И като гледах физиономията на Херо след мача , ми стана още по-тъпо . Дори и да отида на стадиона в неделя , ще е без "манекенската" фланелка и няма да скандирам в подкрепа на отбора .

Цитирам се , просто за да се види какво съм написал . Защото от цялото ми мнение се спекулира само с маркираното в червено . Бях решил да не пиша повече по темата , но след някои коментари по-горе има вероятност "мълчанието" ми да се изтълкува погрешно . На първо място - и когато съм писал горното , и сега мисля по същия начин . И понеже в доста от коментарите индиректно се атакува основно моето мнение , ще си позволя няколко коментара :
Bartolomej на 19 Апр 2012 20:07
не ве нафта , не си ма разбрал .. аз съм си много доволен , че даже в повече ми идва вече всичко ,щот не съм са надявал и не съм си мечтал , че можем да мачкаме сичките наред ...
ама ми са иска хората да идват на мачовете заради емоцията , а футбола да е на заден план . И в края на сезона , дори и да не се получи нещо , всички да са доволни от Херо и момчетата
- приятелю , обикновено хора ходят някъде с определена цел - в магазина за хляб , на концерт за музиката , а на стадиона да гледат футбол . Съпътстващите емоции са на заден план . В началото на сезона никой не очакваше това класиране ... но липсата на предварителни очаквания извиняват ли безхарактерното и непрофесионално поведение на доста футболисти в редица мачове . Каквото и да се случи в края на сезона , няма как да съм недоволен от свършеното от Херо ( подчертавам - от ХЕРО .
petkan на 20 Апр 2012 00:56
И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавали :( Ако става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....
- Аз пък и да искам , не мога да се подразня на твоето мнение :) Ако с ръка на сърцето кажеш , че Левски игра по-силно от Черно Море срещу Черноморец , ще се съглася с теб . Защото за мен разликата в получените резултати , дойде от разликата в представянето на Черноморец . Относно фланелката - смятам , че всеки има право да избира начина по който изразява подкрепа ... или да не го прави . В конкретния случай ( а и не само в него ) гледате от вашата камбанария . И гледната ви точка е разбираема . Но пропускате следния факт - въпреки че участвам ( основно с идеи ) в опитите да се увеличи фенската маса ... аз НЕ СЪМ фен на отбора . Съответно не съм длъжен да го подкрепям на всяка цена . Аз от хората които искате да върнете на стадиона . А те ще се върнат , когато играта на отбора ги привлече по някакъв начин . Не е задължително да се постигат резултати на всяка цена . Обаче когато гледаш играчи които в един мач показват на какво са способни , а след това в няколко други мача просто са облекли екипа ... това много дразни . И не виждам защо такива играчи трябва да се щадят и да им се спестяват негативни оценки и коментари . А дали срещу Левски са играли ... ми в края на мача , в това време , голяма част от играчите в бяло се прибраха с Чисто Бели екипи . Изключвам Боли и още 2а , 3-а .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 апр 2012 01:03

калпазанчо написа:Картаго, не си прав. И не защото съм пикал с футболистите (аз дори не пиках), а защото да кажеш че няма да си носиш манекенската фланелка след тоя мач си е малко тъпичко, не мислиш ли? Ами който иска да си я носи, който не иска - ще му я продадем. Все ще намерим на кой да я продадем, ако ли не - ще я подарим на някой.
То хубаво да критикуваме, ама я дай да погледнем реално,а? Отбор без пари, без основен спонсор, без особена фенска подкрепа на гостувания, без съдийски комфорт, без медиен комфорт. И къде са? 3то място няколко кръга преди края. И се борят доколкото могат да останат в 3ката! Не става дума да ги прехвалваме, ама не става ми да ги изправиме до стената и да ги разтреляме, щото Калво вкарал гола на живота си!
п.п. Хич не ме е яд нито че не бихме, нито че пътувах до София! За емоциите бяха само положителни! Ако си мислите, че сте си изкарали по-добре пред телевизора на Челси-Барса е отделна тема..
И знам че Аатиф му е супер приятно като отидем да го поздравим, неслучайно и Нейчо отбеляза - май дори му беше по-драго отколкото на нас! А аз актьорите ги познавам отдалеч ;) А можеше като един друг да е в Студентски рад и да шофира пиян...

Владо , хубаво е квалификациите и оценките да ги отправяш конкретно към човека за когото са ;) Та нали съм тъпичък , още в началото да попитам - само моята фланелка ли ще продаваш ... или и тази на щерка ми . Не съм завършил маркетинг , заедно може да са по ценни . Може и да търг да ги пуснем и със спечелените пари да подпомогнем Събев в издръжката на отбора . :mrgreen:
Иначе , четейки написаното от теб - явно най хубавото нещо преди , по време и след мача е било груповоте пикане заедно с футболистите . От видяното на терена съм склонен да ти вярвам 8-) Тук губя по точки ... аз няма с какво да се похваля освен с един половин часов разговор с "някой си " Томас Хеслер ;) И с още 2 други персони ... ама те не са свързани с футбола и не се броят . Колкото до Калво - не знам дали това е гола на живота му ... но най вероятно след някоя друга година няма да помни името на отбора на който го е вкарал . Радвам се , че не те е яд че си ходил до София - значи си е заслужавало . Мен пък не ме е яд , че реших да гледам Челси срещу Барса . Мача ми напомни още веднъж , че футбола е велика игра ... и че романтиката в него е още жива . Напомни ми колко важно е един отбор да повярва в себе си , дори когато противника му го превъзхожда с много . Че когато един отбор НАИСТИНА ИСКА да спечели мача , тогава и късмета е на негова страна .
То хубаво да критикуваме, ама я дай да погледнем реално,а? Отбор без пари, без основен спонсор, без особена фенска подкрепа на гостувания, без съдийски комфорт, без медиен комфорт.

Ок - дай да гледаме какви са фактите реално :
1. Президента на отбора , чието състояние възлиза на повече от 400 млн. лева , няма пари да издържа отбора .
2. Същия президент , преди 3 години и малко твърдеше , че отбора е обезпечен за много години напред и няма нужда от генерален спонсор . Сигурно е било така , защото за това време успя да похарчи над 40 млн. лева . Резултатите се виждат .
3. Отбора няма особена фенска подкрепа ... а причината е ?
4. Не знам какво точно имаш предвид под съдийски комфорт . Черноморец и Лудогорец са отборите , на които са показани най-малко червени картони . Съперниците им за евровизи имат в пъти повече .
5. Медийния комфорт - пряко свързан е с т.1 ;) Дори и във вестника на президента ( Тема Спорт ) , статтите за Черноморец са по-малко , отколкото за отбора на съдружниците му във вестника ( Димитър Борисов и Иво Иванов ) .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 21 апр 2012 02:10

- приятелю , обикновено хора ходят някъде с определена цел - в магазина за хляб , на концерт за музиката , а на стадиона да гледат футбол . Съпътстващите емоции са на заден план .

в Магазина идиш по необходимост за ляб, на концерта ходиш да задоволиш потребностити си , а на мач за да изпиташ емоцията на най-великата игра макар и в Бг вариант
идвай и се радвай , че Херо направи от Черноморец фактор ..майната му на всичко друго
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 апр 2012 10:04

Миро. Стига бе човек. Майната му на Събев. Нека живеем за мига. Какво да чакаме и, какво можем да променим ?
Я по-ведро момчета. Захапахте се заради един мач, в който резултат, като 2:2 срещу Левски на Герена не ни уйдисва ли ?
Недейте така. Аз усещам, че покрай Черноморец има свежест, има всичко, което ме прави неравнодушен към изявите му.
Що се касае за пикаенето с футболистите ни - аз бях първия, който написах това. Не го направих с умисъл да покажа, какво "дело" сме сътворили, написах го за да вмъкна впечатлението си, че все пак "дистанцията" с отбора започва да се скъсява и вече е на един Уй разстояние :) - нещото, което преди го нямаше и мен винаги ме е дразнило. Никога преди не съм се здрависвал с всички момчета, никога преди някой футбалер не ме е заговарял пръв. Обстановката беше много непринудена и приятелска. В много от момчетата личеше и разочарованието от резултата. Фо Поре, Асис, Шаешу бяха сред тях. Миро. Ти знаеш, че понякога желанието не е достатъчно да ти се случват нещата на терена така, както в предния мач. Няма нищо постоянно на този свят и това му е чара на живота, като се замисля. Ако го имаше това постоянство, за което пишеш Черноморец трябваше да е винаги в ролята на асансьор между А и Б група. Роля, която честно казано характеризира нашия Черноморец откак съществува под това име. Кога сме били фактор в първенството ? Аз не помня. На стадиона поддържам момчетата и Херо - Събев съм го...в "дарса" ( лаф на бригадите описващ анално отверстие :) ). Знаеш ми мнението. Със сигурност съм един от хората склонни на много компромиси, а причината за това е, че и аз съм много далеч от съвършенството. Нека се усмихнем, да махнем с ръка и да гледаме напред, че живота си тече, а през "цедката" на удоволствието започнаха да минават все по-малко неща. Не се сърдете, защото заради един мач и различни изкази сме на път да развалим нещо много градивно, нещо, което вече ни идентифицира пред половин Бургас.
Я по-свежо. Пролетта пукна, полите окъсяха, пчеличките зажужяха, започва новия живот...Сложете си премените и утре на стадиона. Ако не за друго - ей така да се видим поне. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 10:44

ntodorov написа:Миро. Стига бе човек. Майната му на Събев. Нека живеем за мига. Какво да чакаме и, какво можем да променим ?
Я по-ведро момчета. Захапахте се заради един мач, в който резултат, като 2:2 срещу Левски на Герена не ни уйдисва ли ?
Недейте така. Аз усещам, че покрай Черноморец има свежест, има всичко, което ме прави неравнодушен към изявите му.
Що се касае за пикаенето с футболистите ни - аз бях първия, който написах това. Не го направих с умисъл да покажа, какво "дело" сме сътворили, написах го за да вмъкна впечатлението си, че все пак "дистанцията" с отбора започва да се скъсява и вече е на един Уй разстояние :) - нещото, което преди го нямаше и мен ме е дразнило. Никога преди не съм се здрависвал с всички момчета, никога преди някой футбалер не ме е заговарял пръв. Обстановката беше много непринудена и приятелска. В много от момчетата личеше и разочарованието от резултата. Фо Поре, Асис, Шаешу бяха сред тях. Миро. Ти знаеш, че понякога желанието не е достатъчно да ти се случват нещата на терена така, както и предния мач. Няма нищо постоянно на този свят и това му е чара на живота, като се замисля. Ако го имаше това постоянство, за което пишеш Черноморец трябваше да е винаги в ролята на асансьор между А и Б група. Роля, която честно казано характеризира нашия Черноморец откак съществува под това име. Кога сме били фактор в първенството ? Аз не помня. На стадиона поддържам момчетата и Херо - Събев съм го...в "дарса" ( лаф на бригадите описващ анално отверстие :) ). Знаеш ми мнението. Със сигурност съм един от хората склонни на много компромиси, а причината за това е, че и аз съм доста далеч от съвършенството. Нека се усмихнем, да махнем с ръка и да гледаме напред, че живота си тече, а през "цедката" на удоволствието започнаха да минават все по-малко неща. Не се сърдете, защото заради един мач и различни изкази сме на път да развалим нещо много градивно, нещо, което вече ни идентифицира пред половин Бургас.
Я по-свежо. Пролетта пукна, полите окъсяха, пчеличките зажужяха, започва новия живот...Сложете си премените и утре на стадиона. Ако не за друго - ей така да се видим поне. :)

Нейчо, за пореден път - велик!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 апр 2012 12:20

Искам си Акаунта написа:
petkan на 20 Апр 2012 00:56
И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавали :( Ако става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....
- Аз пък и да искам , не мога да се подразня на твоето мнение :) Ако с ръка на сърцето кажеш , че Левски игра по-силно от Черно Море срещу Черноморец , ще се съглася с теб . Защото за мен разликата в получените резултати , дойде от разликата в представянето на Черноморец . Относно фланелката - смятам , че всеки има право да избира начина по който изразява подкрепа ... или да не го прави . В конкретния случай ( а и не само в него ) гледате от вашата камбанария . И гледната ви точка е разбираема . Но пропускате следния факт - въпреки че участвам ( основно с идеи ) в опитите да се увеличи фенската маса ... аз НЕ СЪМ фен на отбора . Съответно не съм длъжен да го подкрепям на всяка цена . Аз от хората които искате да върнете на стадиона . А те ще се върнат , когато играта на отбора ги привлече по някакъв начин . Не е задължително да се постигат резултати на всяка цена . Обаче когато гледаш играчи които в един мач показват на какво са способни , а след това в няколко други мача просто са облекли екипа ... това много дразни . И не виждам защо такива играчи трябва да се щадят и да им се спестяват негативни оценки и коментари . А дали срещу Левски са играли ... ми в края на мача , в това време , голяма част от играчите в бяло се прибраха с Чисто Бели екипи . Изключвам Боли и още 2а , 3-а .

Нали не си мислиш, че целта ми е била да те дразня? Ще го напиша още веднъж – момчетата (не само Херо) имат нужда от нашата подкрепа! Точно в този момент! Безрезервно! За съжаление, бях пропуснал факта, че НЕ СИ фен на отбора.... Мислех, че това вече е история, че вече сме те върнали на стадиона, но явно съм се заблудил :( И не, не си длъжен при това положение да подкрепяш отбора, но проблем ли ще ти е поне малко да смекчиш негативизма си? А как мислиш - помагаш или пречиш по този начин? Фланелката.... твоя си е (а вариант 2 е дори изцяло твой дизайн) и ще си я носиш (или не) както, когато и където си пожелаеш, но трябва ли да ”биеш тъпана” за това си решение? Останаха още шест мача до края на първенството. За огромно мое съжаление, вече с минимален шанс за титла, но имаме реална възможност за ПЪРВИ път да влезем в тройката и да участваме в ЕКТ! Та идеята ми е - нека ги изиграем и тогава да поставяме оценките - добри, лоши, каквито са заслужили. Просто не е сега моментът, в който да режем крилата на момчетата, а да последваме примера на ЦСКА (колкото и да ми е трудно да си го кажа и призная), които с най-калпавия си отбор за всички времена, но с обединение сред феновете, най-вероятно ще се окичат със златните медали.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 апр 2012 12:24

Сетих се, че забравих да спомена колко нови и добри приятели намерих в този форум, а ти Миро си ми в челната класация :) Шшшшш, някой да не си помисли нещо :o Моногамен тип съм и съм си от ”правата вяра” ;) Та И затова, когато се появи негативизъм или наченки на разединение, ми става тъпичко....
Адаш, а теб ако съм те обидил нещо, ши извиняваш. Не съм го искал и не е било нарочно.

п.п. И тук да попитам - едно следобедно кафе някъде?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 12:26

petkan написа:Сетих се, че забравих да спомена колко нови и добри приятели намерих в този форум, а ти Миро си ми в челната класация :) Шшшшш, някой да не си помисли нещо :o Моногамен тип съм и съм си от ”правата вяра” ;) Та И затова, когато се появи негативизъм или наченки на разединение, ми става тъпичко....
Адаш, а теб ако съм те обидил нещо, ши извиняваш. Не съм го искал и не е било нарочно.

Данчо и Нейчо отиват след малко, до колкото разбрах. Аз съм зает, а после съм на форумен мач в 16:00. Ако искаш на тях звънни.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 апр 2012 12:32

Bourgas написа:
petkan написа:Сетих се, че забравих да спомена колко нови и добри приятели намерих в този форум, а ти Миро си ми в челната класация :) Шшшшш, някой да не си помисли нещо :o Моногамен тип съм и съм си от ”правата вяра” ;) Та И затова, когато се появи негативизъм или наченки на разединение, ми става тъпичко....

Данчо и Нейчо отиват след малко, до колкото разбрах. Аз съм зает, а после съм на форумен мач в 16:00. Ако искаш на тях звънни.

Ми да беше писал къде отиват ;) Ма ши им звънна, или пък направо ши дода на форумния мач. Хем да вида докъде сте я докарали с тея стари кокали, хем биричка да пийна с някой от агитката по трибуните. Надявам се да не закъснея и да си намеря място :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 12:34

Надявам се да има дърти, да има биричка и публика, разбира се :) А утре предложението за 17:30 остава ли, ще погледаме Крейзитата срещу Сокчетата по същото време, че тоя мач ни е важен.

Върни се в “Черноморец”