k.dimitrov написа:Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
За него ли ти домиля бе Ники?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k.dimitrov написа:Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
калпазанчо написа:Хм, става интересно по оста Бургас-СофияДано ги разнесем като лайнян вестник из драка. Жалко че не мога да вляза да ги изрина малко тия с голямата лопата за ****** животни!
п.п. Ей голямо шоу сте си направили докато ме няма. Имам ограничителна заповед да не се приближавам на по-малко от 5 метра от лаптопа....Ей, и аз искам в Европата! Вземете ме и мен на въображаемото пътуване
petkan написа:k.dimitrov написа:Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
petkan написа:Ми аз му ги изброих мечтите - три са засега. Не иска много човека![]()
Тоше, къде се губиш цял ден? Нещо зелето да не се е разсмърдяло в мазето?
k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:El greco написа:Subzero , човек е голям , колкото са големи мечтите му . Така , че както си представяме , току виж септември е станало реалност и пиенето на бира из Европата да не е само мираж !!! Дай боже !
От моята уста в Божиите уши и в краката нашите Акули
Aз пък си имам друга мечта . Лятото влиза трети съдружник в отбора , след това вдига уставния капитал и наритва събев и общината от дружеството
Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
petkan написа:Ми аз му ги изброих мечтите - три са засега. Не иска много човека![]()
Тоше, къде се губиш цял ден? Нещо зелето да не се е разсмърдяло в мазето?
k.dimitrov написа:petkan написа:k.dimitrov написа:Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
Петьо, не си в течение на споровете ни с Миро. Досега мечтата му бе да възражда "дражевия" Черноморец, ако трябва и от "А" окръжна. А отнносно 3-тия съдружник, това пак е мечта, но явно Миро се преориентира, вече мечтае за "новия" Черноморец, не знам дали е под наше влияние?????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта