Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Ами пичове това беше май за днес!!!Утре няма да мога да ви видя-служба-няма начин!!El greco,пак ще пропусна да се запозная с теб,за което много ме е яд!Чух хубави думи за теб и бих искал да те познавам!!Надявам се да го направим на 4-ти!!!
И дано да ги размажем тез нахали!!Аре,лека!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

-
- Контакти:
petkan написа:Имаш предвид това ли:Фурнаджиев и Попов заявиха, че при разглеждане на случая „Анисе“ решенията ще се базират на действащите наредби, тоест влизат в сила днешните промени утвърдени от Изпълкома.
Не мисля, че е възможно със стара дата да си поправят пропуските. Ами те тогава могат да се върнат и до 1965г. примерно и да си променят нещата, както им е изгодно
Аз го разбирам така. Първо - От днес нататък никой няма право да сключва договори с изпитателен срок. Второ - Тъй като ЦСКА не е представил договор за картотекиране, то ако представи от сега нататък, то казусът ще се разглежда по новите правила - футболистът няма право едностранно да си прекрати договора по средата на сезона.
Последна промяна от k.dimitrov на 20 фев 2012 22:35, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
калпазанчо написа:клиноптилолит - Ники, ей това е камъка, който се пие и е със най-сериозни залежи в Родопите от цял свят дето ти разправях..
Владо, не съм чувал за него. За мен е нова информация.
Владо,ще ходиш ли в Зарата??Имам колеги там и може да разпитам дали нямат някой познат,който да работи в тая клиника??Ако беше в извънработно време можеше и да те закарат,ама през работно няма как..
[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
subzero написа:Владо,ще ходиш ли в Зарата??
Да, в сряда 12:30 ми е записан час във клиниката..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
k.dimitrov написа:калпазанчо написа:клиноптилолит - Ники, ей това е камъка, който се пие и е със най-сериозни залежи в Родопите от цял свят дето ти разправях..
Владо, не съм чувал за него. За мен е нова информация.
Провери го в нета, много е интересно, наш учен 10 години вече го изследва, помага при диабет, "гони" тежките метали и радиацията, помага за много здравословни проблеми и го има предимно в Бг в района на Кърджали...
- калпазанчо
- Контакти:
Хм, става интересно по оста Бургас-София
Дано ги разнесем като лайнян вестник из драка. Жалко че не мога да вляза да ги изрина малко тия с голямата лопата за ****** животни!
п.п. Ей голямо шоу сте си направили докато ме няма. Имам ограничителна заповед да не се приближавам на по-малко от 5 метра от лаптопа....Ей, и аз искам в Европата! Вземете ме и мен на въображаемото пътуване

п.п. Ей голямо шоу сте си направили докато ме няма. Имам ограничителна заповед да не се приближавам на по-малко от 5 метра от лаптопа....Ей, и аз искам в Европата! Вземете ме и мен на въображаемото пътуване
- Искам си Акаунта
El greco написа:Subzero , човек е голям , колкото са големи мечтите му . Така , че както си представяме , току виж септември е станало реалност и пиенето на бира из Европата да не е само мираж !!! Дай боже !
От моята уста в Божиите уши и в краката нашите Акули
Aз пък си имам друга мечта . Лятото влиза трети съдружник в отбора , след това вдига уставния капитал и наритва събев и общината от дружеството

-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:El greco написа:Subzero , човек е голям , колкото са големи мечтите му . Така , че както си представяме , току виж септември е станало реалност и пиенето на бира из Европата да не е само мираж !!! Дай боже !
Aз пък си имам друга мечта . Лятото влиза трети съдружник в отбора , след това вдига уставния капитал и наритва събев и общината от дружеството
Миро, а "стария (Дражевия) Черноморец"?
Искам си Акаунта написа:El greco написа:Subzero , човек е голям , колкото са големи мечтите му . Така , че както си представяме , току виж септември е станало реалност и пиенето на бира из Европата да не е само мираж !!! Дай боже !
Идва ли

Утре ща черпя, да знаеш

[center]
[/center]