1-0 за младшата срещу Пирин 2001 - голмайстор митко митев в 60 минута
2-0 за старшата с ботев враца - днес, бях на мача, понеже съм от Черноморец....Ахмедов в 3-ата и Живко Хаджиев в 16-ата вкараха
досега писах детайли по въпроса, но се прееба интернета на едно врачанско кафе и ми изтри всичко, нямам нерви и време да пиша сега същото отново - може би утре, кво да праиш българийка
"Футболна Академия Черноморец Бургас"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"
понеже съм фен, ходих да гледам старшата
Акулите" рано решиха спора. Ахмед Ахмедов опъна мрежата в 3-тата минута, а Живко Хаджиев в 15-ата от дузпа даде комфортна преднина за гостите. 11-метровият удар бе отсъден за нарушение срещу Михаел Орачев.
отделно от това до края на полувремето изпуснахме още две добри възможности. През втората част Ахмед на два пъти оставаше сам срещу вратаря, но не успя да вкара. Пълен контрол за нашия отбор, но тимчета като Враца не са ни мерило. Теренът беше отвратителен, според мене няма право на такова игрище да се провежда мач и от А окръжна
пред нашата врата имаше само някакви мелета и центровки, при които Кижев, Живко и Яни Николов обраха високите топки. Момчетата, които Херо знам, че следи продължават на приливи и отличи, като днес беше прилив, но пак казвам - слаб противник, не ни е критерий.....
След мача сме 6-и в класирането с 36 точки. водят Литекс и Левски с по 52, Литекс с мач по-малко
====================
по същото време вчера младшата бие 1:0 като домакин Пирин 2001. Гол на Митко Митев в 60-ата минута. По информация на очевидец най-добрата ни игра от началото на полусезона. Без Купенов, който е на проби в Англия...
специално за него, мисля има всички шансове да бъде одобрен. И ако го вземат, ще платят компенсация на клуба (това вече не е кражба). Щото БГ-клубовете, които ни взимат играчите, не ни плащат - нито сега, нито на 18 г (Е това вече е кражба, никой не говори за взимане в багажници). Винаги когато взимаш без да плащаш, е кражба, мисля си

отделно от това до края на полувремето изпуснахме още две добри възможности. През втората част Ахмед на два пъти оставаше сам срещу вратаря, но не успя да вкара. Пълен контрол за нашия отбор, но тимчета като Враца не са ни мерило. Теренът беше отвратителен, според мене няма право на такова игрище да се провежда мач и от А окръжна
пред нашата врата имаше само някакви мелета и центровки, при които Кижев, Живко и Яни Николов обраха високите топки. Момчетата, които Херо знам, че следи продължават на приливи и отличи, като днес беше прилив, но пак казвам - слаб противник, не ни е критерий.....
След мача сме 6-и в класирането с 36 точки. водят Литекс и Левски с по 52, Литекс с мач по-малко
====================
по същото време вчера младшата бие 1:0 като домакин Пирин 2001. Гол на Митко Митев в 60-ата минута. По информация на очевидец най-добрата ни игра от началото на полусезона. Без Купенов, който е на проби в Англия...
специално за него, мисля има всички шансове да бъде одобрен. И ако го вземат, ще платят компенсация на клуба (това вече не е кражба). Щото БГ-клубовете, които ни взимат играчите, не ни плащат - нито сега, нито на 18 г (Е това вече е кражба, никой не говори за взимане в багажници). Винаги когато взимаш без да плащаш, е кражба, мисля си
искам да добавя, че Лудогорец отново ровят три наши деца да ги крадат, говорих с бащата на едното и му казах да не прави глупости. Но те си знаят, де
това беше последната ми дописка за изявите на школата
чао, момчета (който е чел, де)
това беше последната ми дописка за изявите на школата

чао, момчета (който е чел, де)
Какви са качествата,които Аякс търси в един футболист?
"-Ние използваме една абревиатура -ТИПС.В нея "Т" означава техника,"И" означава интелект,а "П" идва от английската дума "personality",-тя е най-важна.
Това е нещо което не е само трудно да се опише,но и да се развие.
Ако нямаш "П" в себе си ти не може да го придобиеш с тренировки."П" е геният в мозъка на футболиста,човек се ражда с него,а не го придобива."
Кейс Цвамборн директор в академията на Аякс Амстердам.
"-Ние използваме една абревиатура -ТИПС.В нея "Т" означава техника,"И" означава интелект,а "П" идва от английската дума "personality",-тя е най-важна.
Ако нямаш "П" в себе си ти не може да го придобиеш с тренировки."П" е геният в мозъка на футболиста,човек се ражда с него,а не го придобива."
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Какви са качествата,които Аякс търси в един футболист?
Незнам дали си гледал,но едно време мисля че беше в неделя по канал1 даваха всяка седмица филмчета за ДЮШ на Аякс.Какви неща правиха и ги учиха на тренировките просто си нямаш на идея.Тези упражнения съм сигурен че ако накараш някой наш футболист няма да може да ги направи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Parmalat написа:Какви са качествата,които Аякс търси в един футболист?
Незнам дали си гледал,но едно време мисля че беше в неделя по канал1 даваха всяка седмица филмчета за ДЮШ на Аякс.Какви неща правиха и ги учиха на тренировките просто си нямаш на идея.Тези упражнения съм сигурен че ако накараш някой наш футболист няма да може да ги направи.
Сещам се за някакви финтове.Беше много интересно.Все пак Аякс се водят за най-силната школа в Европа.
[center]R.I.P[/center]
Велбъжд (до 19) - Черноморец (до 19) 0:1
[center]R.I.P[/center]
Отборът на "Черноморец-Бургас", който се състезава в елитната юношеска група до 19 години, записа разгромна домакинска победа с 9:0 над тима на "Любимец". По два гола забиха Даниел Стоянов, Георги Бинев и Стоян Вълчев. По един гол отбелязаха Ахмед Ахмедов, Стоян Кижев и Радослав Градев. След тази победа, момчетата на старши треньора Малин Орачев имат 46 точки в актива си и заемат 5-то място във временното класиране. В следващия кръг "акулите" гостуват на "ЦСКА" в София. Срещата е на 23-ти май /четвъртък/, от 17:00 часа.
Другата елитна формация на "Черноморец-Бургас" отстъпи с 2:1 гостуването си на втория в класирането "Левски" София. Бургазлии успяха да открият резултата чрез Димо Димов, но допуснаха изравняване, а в последната минута и втори гол, който донесе победата на домакините. Момчетата на старши треньора Николай Кръстев имат в актива си 28 точки и заемат 12-то място във временното класиране. В следващия кръг приемат тима на "Черно море" Варна. Морското дерби е на 26-ти /неделя/, от 17:00 часа.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Юношеските национали Георги Купенов (Черноморец) и Милен Гамаков (Нефтохимик) нeотдавна бяха на проби в Англия, съответно в Уулвърхемптън и Рединг. От източници от двата клуба Viasport.bg стигна до рапортите с анализа на изявите на двамата бургазлии.
Момчетата прекараха по една седмица на Албиона, тренираха със съответните набори, играха и в контроли. Гамаков (94) се разписа в проверка срещу Донкастър (3:1) след пробив през центъра и шут с левия крак – типично попадение за младока. Купенов също е оставил добри впечатления.
В информацията за Георги се оценяват високо техническите му способности, написано е, че те са по-добри или най-малкото на нивото на британските му връстници. Като препоръка се изтъква, че за централен защитник в английския футбол Купенов трябва да играе по-твърдо. И че ако става въпрос за родината на любимата игра, той би бил по-подходящ като десен краен бранител. Това според Уулвс.
В Рединг са харесали Гамаков заради качествата му на футболист и цялостното отношение на терена. Специалистите в клуба твърдят, че Милен трябва по-бързо да превключва от фаза защита в нападение. Но в рапорта личи как на Острова са наясно, че това може да се коригира, тъй като халфът "играе в първенство, където футболът е по-бавен" (дословен цитат, бел. авт.). Изтъква се, че Гамаков би могъл още сега да заиграе във втория отбор на Рединг, но предвид факта, че е вече на 19 години, искат да го пробват в първия тим.
4-5 дни обаче са малко за тази цел, поради което голяма е вероятността полузащитникът да получи нова покана за по-дълъг тест през лятото. Стига футболистът и неговият клуб Нефтохимик да са съгласни. А английски мениджъри са на мнение, че Гамаков би бил подходящ и за немския футбол. В близко бъдеще може да се очаква развитие и в такава посока.
Viasport.bg припомня, че Георги Купенов е капитан на Черноморец U17 и титуляр в националния тим на родените през 1997 г. На състава предстоят евроквалификации през есента в Македония. През миналата година той бе викан на лагер и от Методи Деянов в състава на по-големите с една година. Защитникът не бе далеч от спечелването на републиканската титла при децата за 2012, но на финала в Нова Загора „акулите” загубиха от Левски с дузпи, а пет минути преди края на редовното време водеха с 1:0.
Милен Гамаков тази пролет извървя мечтания за всеки млад футболист в България път. Той премина от Черноморец в Нефтохимик, с който подписа първия си договор, заигра мъжки футбол и стана титуляр с роля за завръщането на „шейховете” в „А” група. Феновете на клуба го определиха за №1 за април. Очаква се Милен, който в Черноморец в последните сезони се изявяваше в Елитните юношески групи, да получи покана за България U19 за лагера преди решителния квалификационен кръг в началото на юни в Португалия.
[center]R.I.P[/center]
Футболната академия на ПСФК "Черноморец-Бургас" за поредна година доказва, че е без конкуренция в бургаския регион. "Акулите" станаха първенци в областното първенство за деца с 5 различни набора.
Най-малките таланти от набор 2002 и 2003 участват в първенството с два отбора, които окупираха първите две места в класирането. Възпитаниците на треньорите Пламен и Петър Младенови се представиха отлично и в междуучилищния турнир, който приключи в Бургас преди десетина дни. Друга формация първенец е набор 2001, с треньор Борис Борисов. Освен безапелационното първо място в първенството, малките "акули" се класираха и за финалите на силния турнир "Данониада" в София, който се провежда под егидата на самия Димитър Бербатов. В списъкът с победителите се нареждат и година по-големите деца от набор 2000, с треньор Росен Кавръков, които също оглавиха класирането в своята възраст.
С медали се окичиха и момчетата на треньора Владо Вълчев, които са родени през 1999 година. Последният набор, който беше над всички, са момчетата на треньора Ангел Стойков, родени през 1998 година. Последните също така ще играят баражи за републиканското първенство тази неделя, срещу своите връстници от Берое.
[center]R.I.P[/center]