Още един вратар на проби http://www.blitz.bg/sport/article/183307
[offtopic]Шейтана е коментирал,че това са свободни съчинения[/offtopic]
"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
- Контакти:
Брага иска капитана на младежите
В същото време Черноморец ще се лиши и от перлата си Юсуф Уатара. Националът на Буркина Фасо е пред трансфер в Турция. Бургазлии седнаха на масата на преговори с Манисаспор, съобщава "Стандарт". "Близо сме до договор", похвалиха се комшиите. През зимата Уатара бе желан от Мерсин. "Акулите" обаче не успяха да се разберат с бившия клуб на Спас Делев.
Португалският Брага е кандидат за подписа на защитника на Черноморец Георги Терзиев, твърди "24 часа". Капитанът на младежкия национален отбор е наблюдаван от скаути на клуба. Той е сред най-конвертируемите футболисти на бургазлии. Интерес към него проявява и италианският Пескара, както и три отбора от Турция.
В същото време Черноморец ще се лиши и от перлата си Юсуф Уатара. Националът на Буркина Фасо е пред трансфер в Турция. Бургазлии седнаха на масата на преговори с Манисаспор, съобщава "Стандарт". "Близо сме до договор", похвалиха се комшиите. През зимата Уатара бе желан от Мерсин. "Акулите" обаче не успяха да се разберат с бившия клуб на Спас Делев.
Дано Брага го вземе.Португалското първенство е едно от най-силните в Европа,а Спортинг Брага е сред 4-те водещи отбора.Всяка година играе в европейските турнири.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Херо допълни, че в „Черноморец" положението е плачевно, тъй като ги напуснали 14 играчи, а дошлите на проби чужденци са средна хубост. Юсуф Уатара пък, който игра 20 минути срещу варненци, се правел на обиден. „Явно е сърдит, че не можем да го продадем, но ние сме фиксирали цена за него и няма да отстъпим. Принудени сме постоянно да плащаме стари задължения и свежите пари от евентуалните трансфери на Уатара и Георги Терзиев зад граница са ни необходими. Трета година започвам отново да градя нов отбор, но става все по-трудно заради липсата на пари и огромните дългове", завърши Херо.
[center]R.I.P[/center]
-
- Контакти:
Еми ще се справяме няма как .... дано показват 100 % от играта си новите !
Да , финансовата картина вярно е много зле при нас . Не знам как оцеляваме . Честно казано този път , май и продажбите на футболисти няма да са достатъчни . Дано не ни сполети съдбата на мазутите , че не знам в този Бургас , кой ще иска да се хване с отбора и да го финансира . Чух , че този лагер във Велинград е възможен заради финансовата щедрост на Цветан Василев . Ама дали цената ще е точките в мачовете срещу Ботев .... Мамка му не ми се вярва Херо да влезе в уговорка !!!!!! Или аз съм сигурно много наивен .... Не обичам да пиша подобни неща , защото подобни постове обезверяват хората да ходят по стадионите и да подкрепят отбора си , ама като ми се е загнездило едно червейче на съмнението .....
-
- Контакти:
El greco написа:Да , финансовата картина вярно е много зле при нас . Не знам как оцеляваме . Честно казано този път , май и продажбите на футболисти няма да са достатъчни . Дано не ни сполети съдбата на мазутите , че не знам в този Бургас , кой ще иска да се хване с отбора и да го финансира . Чух , че този лагер във Велинград е възможен заради финансовата щедрост на Цветан Василев . Ама дали цената ще е точките в мачовете срещу Ботев .... Мамка му не ми се вярва Херо да влезе в уговорка !!!!!! Или аз съм сигурно много наивен .... Не обичам да пиша подобни неща , защото подобни постове обезверяват хората да ходят по стадионите и да подкрепят отбора си , ама като ми се е загнездило едно червейче на съмнението .....
Коце, не се мъчи много. Скоро Цветан Василев може да стане един от собствениците на отбора ни.
-
- Контакти:
Пламен Киряков: Има конкретна оферта за Уатара (аудио) ..27.06.2013 - 17:56 ТОП НОВИНИ..
© ТОП НОВИНИ
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков призна за интерес към черната перла Исуф Уатара от страна на турски отбор. По неофициална информация става въпрос за Манисаспор, като в момента двете страни договарят условията по сделката. В интервю за ТОП НОВИНИ той отбеляза, че националът на Буркина Фасо е най-близо до трансфер и допълни, че засега няма развитие по продажбата на Георги Терзиев. Киряков коментира още сумата, която трябва да получи клубът от телевизионните права.
„Все още няма отбор, който да е близо до подписа на Георги Терзиев. От вас научавам за интерес от страна на Брага. За Исуф Уатара има конкретно предложение от Турция. В момента се водят преговори. На този етап няма да съобщя каква е сумата, която предлагат, но щом не сме приели, явно не е достатъчна”, призна изпълнителният директор на „акулите”.
„Уатара е най-близо до трансфер. В момента при нас има много хора, които са на проби, освен с Осама и с Марко, договори с други не са подписвани”, каза още той.
„Очакванията ми за парите от телевизионните права бяха по-големи. Сумите, които в момента разпределяме са нищожни на фона на разходите, които са задължителни за футболните клубове. Но до момента няма по-добро предложение. Селекцията на отбора все още не е приключила и е рано да се каже какви очаквания трябва да имаме”, завърши Пламен Киряков.
..
© ТОП НОВИНИ
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков призна за интерес към черната перла Исуф Уатара от страна на турски отбор. По неофициална информация става въпрос за Манисаспор, като в момента двете страни договарят условията по сделката. В интервю за ТОП НОВИНИ той отбеляза, че националът на Буркина Фасо е най-близо до трансфер и допълни, че засега няма развитие по продажбата на Георги Терзиев. Киряков коментира още сумата, която трябва да получи клубът от телевизионните права.
„Все още няма отбор, който да е близо до подписа на Георги Терзиев. От вас научавам за интерес от страна на Брага. За Исуф Уатара има конкретно предложение от Турция. В момента се водят преговори. На този етап няма да съобщя каква е сумата, която предлагат, но щом не сме приели, явно не е достатъчна”, призна изпълнителният директор на „акулите”.
„Уатара е най-близо до трансфер. В момента при нас има много хора, които са на проби, освен с Осама и с Марко, договори с други не са подписвани”, каза още той.
„Очакванията ми за парите от телевизионните права бяха по-големи. Сумите, които в момента разпределяме са нищожни на фона на разходите, които са задължителни за футболните клубове. Но до момента няма по-добро предложение. Селекцията на отбора все още не е приключила и е рано да се каже какви очаквания трябва да имаме”, завърши Пламен Киряков.
..
Шефовете на Левски правят всичко по силите си, за да привлекат качествен защитник, който да заздрави отбраната на тима. След като преговорите с набелязаните чужденци пропаднаха, „сините" отново погледнаха към българския пазар, пише „7 дни спорт". Според тях Левски ще направи последна оферта за младежкия национал Георги Терзиев.
Младокът е отдавна в трансферния списък на „сините", но високата му цена до момента стопира сделката. Сега Левски е готов да предложи 250 000 евро и правата на трима свои футболисти. В офертата ще бъде включен и процент от евентуалната продажба на Терзиев зад граница.
Младокът е отдавна в трансферния списък на „сините", но високата му цена до момента стопира сделката. Сега Левски е готов да предложи 250 000 евро и правата на трима свои футболисти. В офертата ще бъде включен и процент от евентуалната продажба на Терзиев зад граница.
[center]R.I.P[/center]
До 1 седмица Черноморец щял да прибере 1,1 милиона евро от два трансфера.
[center]R.I.P[/center]