Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 02:09

И само още нещо накратко, че бягам да лягам...Аз си знам какъв ентусиазъм имаше в очите в тия момчета от бригадата когато имаха възможността да се ръкостискат с водещите футболисти на 3тия в А група, за който отбор бяха дали последните си джобни. За които драха гърло 6 часа в тая ламаринена кошница на отиване, 90 минути на стадиона под тоя дъжд и още 6 часа на връщане! Аз си знам какво ми е било на мен и какво им е било на тях! И такива коментари че играли ганкиното са най-малкото неуместни!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 02:17

Картаго, не си прав. И не защото съм пикал с футболистите (аз дори не пиках), а защото да кажеш че няма да си носиш манекенската фланелка след тоя мач си е малко тъпичко, не мислиш ли? Ами който иска да си я носи, който не иска - ще му я продадем. Все ще намерим на кой да я продадем, ако ли не - ще я подарим на някой.
То хубаво да критикуваме, ама я дай да погледнем реално,а? Отбор без пари, без основен спонсор, без особена фенска подкрепа на гостувания, без съдийски комфорт, без медиен комфорт. И къде са? 3то място няколко кръга преди края. И се борят доколкото могат да останат в 3ката! Не става дума да ги прехвалваме, ама не става ми да ги изправиме до стената и да ги разтреляме, щото Калво вкарал гола на живота си!
п.п. Хич не ме е яд нито че не бихме, нито че пътувах до София! За емоциите бяха само положителни! Ако си мислите, че сте си изкарали по-добре пред телевизора на Челси-Барса е отделна тема..
И знам че Аатиф му е супер приятно като отидем да го поздравим, неслучайно и Нейчо отбеляза - май дори му беше по-драго отколкото на нас! А аз актьорите ги познавам отдалеч ;) А можеше като един друг да е в Студентски рад и да шофира пиян...
Последна промяна от калпазанчо на 20 апр 2012 02:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 02:18

Адаш, естествено че тук е мястото всеки да си каже мнението. Но твоето, ако беше градивно-критично, то на Миро ми дойде в повече :( Казах го и преди малко. И нека крайните мнения си ги споделяме като сме някъде на маса или въобще заедно, но не и тук. Така мисля аз.
Късно е вече. Лека нощ от мен.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 02:22

Лека и от мен. Едва ли мо же каквото и негативно мнение да ми развали вечерта или емоцията от мача (лайв)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 02:25

калпазанчо написа:Картаго, не си прав. И не защото съм пикал с футболистите (аз дори не пиках), а защото да кажеш че няма да си носиш манекенската фланелка след тоя мач си е малко тъпичко, не мислиш ли? Ами който иска да си я носи, който не иска - ще му я продадем. Все ще намерим на кой да я продадем, ако ли не - ще я подарим на някой.
То хубаво да критикуваме, ама я дай да погледнем реално,а? Отбор без пари, без основен спонсор, без особена фенска подкрепа на гостувания, без съдийски комфорт, без медиен комфорт. И къде са? 3то място няколко кръга преди края. И се борят доколкото могат да останат в 3ката! Не става дума да ги прехвалваме, ама не става ми да ги изправиме до стената и да ги разтреляме, щото Калво вкарал гола на живота си!
п.п. Хич не ме е яд нито че не бихме, нито че пътувах до София! За емоциите бяха само положителни! Ако си мислите, че сте си изкарали по-добре пред телевизора на Челси-Барса е отделна тема..
И знам че Аатиф му е супер приятно като отидем да го поздравим, неслучайно и Нейчо отбеляза - май дори му беше по-драго отколкото на нас! А аз актьорите ги познавам отдалеч ;) А можеше като един друг да е в Студентски рад и да шофира пиян...

Първо ми прочети мненията и тогава говори!!!! Ок, спирам да пиша тука! Няма проблеми! Черноморец е Барселона на Балканите, всички са гении!!! Само суперлативи и само положителни неща! Лека вечер на всички!!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 02:30

Сега на Балканите, а скоро и в Шампионска лига :? Аре стига сте драматизирали, че взе да ми писва в 02:30 да пиша глупости. Лека, мека и полека на дюшека 8-)
Ясно, че всеки си има своята житейска философия и визия за нещата. Не искам да се натрапвам на никой, за това и спирам по темата. Но поне се опитайте преди да изсипете поредната порция критики да се замислите...Градивна критика - ок. Но дотам. Да си хвърлиш фланелката, щото не сме били Левски (насред София). Не знам, големи хора сте, знаете какво правите. Аз акъл на никой не давам как да си живее живота. Само ще ви кажа да се опитате да сте по-позитивно настроени и ще ви е една идея по-весел живота.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 04:26

калпазанчо написа:Картаго, не си прав. И не защото съм пикал с футболистите (аз дори не пиках), а защото да кажеш че няма да си носиш манекенската фланелка след тоя мач си е малко тъпичко, не мислиш ли? Ами който иска да си я носи, който не иска - ще му я продадем. Все ще намерим на кой да я продадем, ако ли не - ще я подарим на някой.

Като за последно да пиша в този форум, че ме ядоса точно този момент в този поуст! Добре бе, Владо, а ти къде беше на мачовете в Каварна, със Славия, с Видима???? Защо не изгледа до края даже домакинския мач с Берое??? Защо не подкрепи "МОМЧЕТАТА" докрай? Как си си изкарвал тогава ти??? Хайде, щото си се "пукнал" от смях в автобуса и всички да се "гордеем" с това, а? А дали ме питаш, например, дали съм гледал Челси-Барса, а?????

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 апр 2012 09:31

Много усложнихме нещата. Надявам се, че, след, като преспим отново ще бъдем в крак с модата
Аз моето мнение го написах. За мен настроенията към отбора са низ от емоциите ми преди, по време и след двубоя. Като си помисля как се радвахме на попаденията, как се ядосвахме на грешките ни в мача, как дойдоха всички да ни поздравят, как Боли "представи" с показ Шаешу ( след края на мача, когато двамата дойдоха при нас) в момент, когато скандирахме "Атиф, Атиф", а след този жест на Боли започнахме да викаме и неговото име. Няма как да помня слабостите в играта ни. Прехвърлил съм 40-те, а се чувствах, като малко дете - без скрупули, без комплекси, освободен от всичко. Беше ми леко. Сигурен съм, че всичко това в куп ме освободи от стреса и всичко негативно, което трупа и натрупва човек на тези години. С нищо не се различавах от по-младите и ведри момчета от "Бригадите". Свежест, прилична безкруполност, безкористност и много цвят в сивото ми иначе ежедневие събрах от тези момчета. Всичко това вкупом ме прави по-компромисен явно, но пък доста щастлив...
[offtopic]Че сми си Олд, Олд сме си, но в моменти заприличваме на разглезени чичковци и влизаме в коловоза на обикновения делник, а не това е целта на нашите събирания и виртуални писания. Нали ? :([/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 апр 2012 13:13

Черноморец е единственият отбор с изцяло позитивно излъчване в момента в нашия футбол. Дано се класира за ЕКТ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 апр 2012 22:09

b.s.crew написа:добър мач,добра публика като цяло екстра повече трудно може да искаме по нощите в работен ден добре,дано за напред още повече хора както се казва.Една лоша новина научих сега за жалост.Един приятел са го арестували на полувремето като отивал до кенефа и са го обвинили ,че го видели как хвърля бомба което е пълна глупост ама на днеска е на съд по бързата процедура и седобед ще стане ясна присъдата.Най-вероятно глоба ама не е успокоение ,трябва да се внимава ушатите боклуци дебнат навсякъде.

Оправдаха го!Жеката си свърши работата както винаги ;)

Върни се в “Черноморец”