El greco написа:Ей пичове , представяте ли си как вместо в Духа на тигара пием вино , да пием биричка примерно в Мюнхен в Hoffbreuhaus , a ?
Що?Аз мога и при Духа!За Мюнхен трябват кинти!Или ний само си представяме?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
El greco написа:Ей пичове , представяте ли си как вместо в Духа на тигара пием вино , да пием биричка примерно в Мюнхен в Hoffbreuhaus , a ?
El greco написа:ако имнаш нужда от помощ с немския свиркай ... на линия съм !
Кога ще ходиш към Боровец да а ги предопреда моите тигри в Мамаsita's , че ще имат височайщо посещение ?
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоров,ти като си от ВиК познаваш ли Жеката (Желязко Раев).Сина му играеше в Дражевия Черноморец,после в Турция,в Банско,мисля че и в Любимец.Последно игра в Мастер,даже вкара гол на Нафтата,ама незнам дали остана там
ntodorov написа:El greco написа:ако имнаш нужда от помощ с немския свиркай ... на линия съм !
Кога ще ходиш към Боровец да а ги предопреда моите тигри в Мамаsita's , че ще имат височайщо посещение ?
Коце. Чакам да ми се уталожат работите. Предвиждам да ходя след 5-6 март.
Не предупреждавай хората. Чувствам се неловко в преференциални условия.Не обещавам и, че ще ги навестя. Отсядаме във вила в село Радуил и ще съм зависим от домакините си и минимум 7-8 човека покрай нас...Първото условие е да намаля ангажиментните си обвързаности до тогава.
Ахаааа, ще ходиш да поливаш победата извънфорумно, а?
El greco написа:Subzero , човек е голям , колкото са големи мечтите му . Така , че както си представяме , току виж септември е станало реалност и пиенето на бира из Европата да не е само мираж !!! Дай боже !
От моята уста в Божиите уши и в краката нашите Акули
petkan написа:ЦСКА - въоръжени до уши в Бенгази, а във форума на ЦСКА - абсолютна диктатура! Признават само онова, което им е изгодно. За всичко останало - гумата![]()
Пфуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта