Петьо , мисля , че няма да отстъпят и да отидат на споразумения . Аз на Владко му казах , че е имало сондаж точно от този Попов . До сега не са се подали . То за това е това решение , а изпълкома е на наша страна .
Само че чорбата не са представили договор с Анеси и няма за какво да ги хванат . Така , че тях много трудно ще ги накажат . Ама да дават там едни 350 000 евра и да си го правят каквото искат .
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
El greco написа:А пък за санитарния минимум се не бойте ! Нали чухте какво каза Киряков на срещата в кафето , дълговете са главно към фирми на Събев . На документи винаги могат да се оправят нещата да изглеждат според изискванията .
Факт е обаче , че с продажбите на Жужу , Хайри , а и като вземем лев от процентите за сделката на Платини и дай боже за онзи маскара от Мадагаскар всичко се подрежда , поне до пролетта .
А след това ли ? Ами след това ще завалят кинти от Европа ... ей , че готино !
Да. Долу-горе и моята схема е такава. Само, че аз добавям и други пари - внезапно-ненадейни и сладки - от спонсортво/а.
Време е на фланелките си да изтипосаме надпис UP по почина на Волфсбург. Белким се сети някой за платен надпис върху празнотата под емблемата на "Макрон"-ските фланелки.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
УНИКАЛНИ СНИМКИ: ЦСКА се въоръжи с картечници в Бенгази
уникатна работа . армейцити си намериха мястото . дано си останат там..пфууу , че ни промиха мозъците с тес бушмени
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Ей пичове , представяте ли си как вместо в Духа на тигара пием вино , да пием биричка примерно в Мюнхен в Hoffbreuhaus , a ?
petkan написа:El greco написа:А след това ли ? Ами след това ще завалят кинти от Европа ... ей , че готино !
Ураааааааааааааааа
ЧЕРНОМОООРЕЦ, ЧЕРНОМОООРЕЦ, ЧЕРНОМОООРЕЦ ШАМПИООООН![]()
![]()
Европейски ли бе Петьо ?

El greco написа:Ей пичове , представяте ли си как вместо в Духа на тигара пием вино , да пием биричка примерно в Мюнхен в Hoffbreuhaus , a ?
...чакайки полуфинала на "Алианс арена" в ШЛ: Байерн- Черноморец , обезсмислен след 4:0 за Акулите на Черноморец арена....Ако ли да ? .....Пак Урааааааааааааааааааааа.
Нейчо , я вземи натисни твойте да сложим по един надпис ВиК ... Таман в Мюнхен ще разберат какво е БГ вода
El greco написа:Нейчо , я вземи натисни твойте да сложим по един надпис ВиК ... Таман в Мюнхен ще разберат какво е БГ вода
Ние с тези от Мюнхен играем едно хора. По-точно ние им се водим по гайдите. Н'ъл заради тях ми излиза хастара към този момент.

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Тодоров,ти като си от ВиК познаваш ли Жеката (Желязко Раев).Сина му играеше в Дражевия Черноморец,после в Турция,в Банско,мисля че и в Любимец.Последно игра в Мастер,даже вкара гол на Нафтата,ама незнам дали остана там
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
ако имнаш нужда от помощ с немския свиркай ... на линия съм !
Кога ще ходиш към Боровец да а ги предопреда моите тигри в Мамаsita's , че ще имат височайщо посещение ?
Кога ще ходиш към Боровец да а ги предопреда моите тигри в Мамаsita's , че ще имат височайщо посещение ?