калпазанчо написа:Дизел, шТи източа резервоара ейНотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам
А,той резервоара е сух като Martini. Не бе,просто казвам че Малта ще ни бие
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
калпазанчо написа:Дизел, шТи източа резервоара ейНотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам
NEFTOCHIMIK 1962 написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:И аз тъй викам! То иначе кога Малта ще постигне победа срещу нас?!
Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре?Е друго си е 4:1 от Харманли
Ти пък сяЩо точно за тоя мач се сети? Ми ний ко стаа въпрос от много села паднахме за тия 2 години(По вина на Събев
) ама все едно аз да ти припомням миналата пролет-от близо 40 годишен стаж по стадионите не си спомням бургаски отбор да е загубил ВСИЧКИТЕ си домакинства за един полусезон.Ама ПСФК-то успя ! Ай да не говорим за статистика щото тука падате от коня окончателно-на черното бяло няма как да се каже-НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!!! ГОВОРЯ С ФАКТИ !
NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Дизел, шТи източа резервоара ейНотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам
А,той резервоара е сух като Martini. Не бе,просто казвам че Малта ще ни бие
Bourgas написа:Оф... Игнорирам последните мнения. Уговорката е, да се чуем утре към 11 примерно да се разберем. За сега сме 2хВладо, Ники, Петьо, аз... Други?
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не съм чул за среща Малта-Черноморец.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не съм чул за среща Малта-Черноморец.
Bourgas написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не съм чул за среща Малта-Черноморец.
.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българиЗа факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта