Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 16:35

калпазанчо написа:Дизел, шТи източа резервоара ей :lol: Нотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам :?

А,той резервоара е сух като Martini. Не бе,просто казвам че Малта ще ни бие
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 20 фев 2012 16:39

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:И аз тъй викам! То иначе кога Малта ще постигне победа срещу нас?! :)

Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре? :) Е друго си е 4:1 от Харманли 8-)

Ти пък ся :) Що точно за тоя мач се сети? Ми ний ко стаа въпрос от много села паднахме за тия 2 години(По вина на Събев :) ) ама все едно аз да ти припомням миналата пролет-от близо 40 годишен стаж по стадионите не си спомням бургаски отбор да е загубил ВСИЧКИТЕ си домакинства за един полусезон.Ама ПСФК-то успя ! Ай да не говорим за статистика щото тука падате от коня окончателно-на черното бяло няма как да се каже-НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!!! ГОВОРЯ С ФАКТИ !

Не съм чул за среща Малта-Черноморец.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 фев 2012 16:39

Оф... Игнорирам последните мнения. Уговорката е, да се чуем утре към 11 примерно да се разберем. За сега сме 2хВладо, Ники, Петьо, аз... Други?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:40

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Дизел, шТи източа резервоара ей :lol: Нотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам :?

А,той резервоара е сух като Martini. Не бе,просто казвам че Малта ще ни бие

Що е сух бе, горивото е толкова евтино, щоси такава скръндза
[offtopic]пробвай с леко корабно гориво[/offtopic]
Е ако и Малта ни бие спирам да гледам националите до второто пришествие ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:43

Bourgas написа:Оф... Игнорирам последните мнения. Уговорката е, да се чуем утре към 11 примерно да се разберем. За сега сме 2хВладо, Ники, Петьо, аз... Други?

Последните мнения бяха плах опит за базик от страна на дизела, но се получи нещо като игра на развален телефон :lol:
Картагото ще идва ли?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 16:44

Не съм чул за среща Малта-Черноморец.[/quote]
.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българи :) За факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:48

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не съм чул за среща Малта-Черноморец.

.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българи :) За факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)[/quote]
Оф, аз като ви казвам, че си играем на развален телефон, вие не ми вярвате.
Като казах Черноморец да играе - имах предвид Черноморец, а не българите от Черноморец. След като има толкова юношески, бивши и настоящи национали, бивш национален треньор.......Олеле майко, що ми трябваше да се майтапя на тая тема :) :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 фев 2012 16:48

.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българи :) За факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)[/quote]
Не е ли Хасково отбора? А ПСФК-то може да изкара 11 българи, които са доста добри. Нафтата може ли да изкара 11 национала?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:51

Bourgas написа:

.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българи :) За факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)

Не е ли Хасково отбора? А ПСФК-то може да изкара 11 българи, които са доста добри. Нафтата може ли да изкара 11 национала?[/quote]
От тима на ветераните може, ама такива квалификации не са измислили от Фифа още, виж това е идея, да се обадим в БФС-то :idea: :arrow: Може да изкараме някой лев от черно тото (дизела ще ги уговори нашите да падат, нали е стара пушка кремъклийка :mrgreen: )

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 фев 2012 16:53

Те като гледам нашите със затворени очи да играят, не могат да паднат ;)

Върни се в “Черноморец”