redpride написа:Не разбирам, какво става. ЦСКА представя Анисе официално, адвокатите казват, че е разтрогнал и идва, като свободен агент. Черноморец имат документи, че са изрядни спряма футболиста. Къде е истината? Адвокатите на Титан са доказали, че са най-добрите и никога няма да направят нещо без да го проверят детаилно. Гледах предконференцията от Армията и не ми стана ясно, защо играча е разтрогнал. Анисе каза, че не е заради пари, тогава заради какво? Бургазлии също не казват има ли и далечна причина за раздялата по-някакъв член в договора. Истината е някъде по-средата, защото хората и от двата клуба не са идиоти. Надявам се съвсем скоро да разберем, какво става и при кого е грешката. Аз съм склонен да вярвам на Титан, защото те няма да рискуват всичките си вложения в отбора, заради някакъв играч бил той и като Меси. В държавата и футболния съюз си има нормативи, които трябва да спазват и не може всеки да си действа, както си иска. Иначе съм доволен от трансфера, защото играча е добър и ще пасне идеално в ЦСКА. Бърз е, с добра техника и може да бележи. Заедно с новия камерунец Присо ще са добра опция по двете крила. Дано да няма скандали и всичко да се изясни бързо, защото подготовката си тече и времето намалява.
За ЦСКА всичко може, но само в България, само че великите адвокати загубиха делото за Коща във ФИФА. Не знам как ще Ви пасне на крилото, след като не е крило, а играе зад централния нападател.