"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот cena62 » 25 юни 2013 16:52

„Черноморец” си няма Благо, но има Андро Джийзъса

Бившият национал Благой Георгиев е широко познат на футболната общественост с многото татуировки по цялото си тяло. И „Черноморец” вече има негов аналог, макар и в умален мащаб.

Това е първото попълнение от лятната селекция Андрей Атанасов.

26-годишният габровец впечатлява с татосите по двете си ръце, на гърдите и отзад на врата. Интересното е, че татуировките са религиозни, защото Андро е силно вярващ. Така е бил възпитан в семейството от баща си Огнян и майка си Раиса, чието име е руско, но тя си е чиста българка. Именно техните две имена плюс имената на сестра му Теменуга и племенницата Рая са изписани на латиница под китката на дясната ръка. След тях до лакътя има мистичен надпис, чийто смисъл Атанасов ревниво пази в тайна. Това било някакво послание, свързано с рождената му дата, което го пазело от зли сили. В горната част на дясната ръка футболистът има кръст и два надписа на латински. Над кръста пише „Аз вярвам”, а под него- „Аз мога”. На лявата ръка, която е по-силно изрисувана, също има кръст, но по-малък, над който на български са написани имената на дядовците му Александър и Атанас. Под тях е цифрата 79, на колкото години са починали и двамата. Андрей е кръстен на тях.

Най-интересният надпис по тялото на нападателя е на гърдите му. На латински с големи букви там пише „Вината е моя”. „Това е една от стъпките ми срещу недостатъка да търся вината в другите. Съзнавам го и се стремя да го изкореня”.

Атанасов се запалил сам по татуировките, когато бил на 16 години. Почувствал вътрешна потребност. Смята да си слага още, като нашари и гърба си. Преди мач той се зарежда с енергия, като съзерцава минути наред мистичния надпис на дясната си ръка, а като отбележи гол, ритуално целува имената на семейството си. Дано често му се случва с екипа на „Черноморец!
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 25 юни 2013 20:54

Отборът на „Черноморец-Бургас“ загуби с 1:0 от „Черно море“ Варна в своята трета контролна среща. Мачът се игра пред над 200 зрители, на стадиона в Ракитово.

Единственото попадение в двубоя падна в 7-та минута от дузпа. Точен за моряците беше капитанът Георги Илиев. Бургазлии владееха изцяло инициативата през първата част. Опасни положения за „акулите“ създадоха Маркиньос, Петър Атанасов и Яни Пехливанов. В средата на полувремето главния съдия ощети отбора на „Черноморец“, не отсъждайки дузпа за игра с ръка в наказателното поле.

През втората част момчетата на Димитър Димитров отстъпиха донякъде владеенето на топката на своя противник и го допуснаха по-близо до своята врата. На няколко пъти Ник Дашев се намеси с вещина и предотврати няколко опасни положения на моряците. Все пак последните 15 минути „акулите“ отново упражниха натиск, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от възможността за отбелязване на гол.

Следващата контрола на бургазлии е на 28-ми юни /петък/ срещу тима на ЦСКА. Срещата ще се играе на стадион „Българска армия“.
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 юни 2013 21:13

Херо ще направи пак силен отбор.Спокойно.Дори и в контролите пак ни режат съдиите. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 юни 2013 09:53

Гонзо се помисли , ама 1 кръг ще яде дървото ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юни 2013 12:29

Абе Петър Атанасов и Андрей Атанасов да не би да са един и същ човек? Или пък аз съвсем да съм излязал от час... :oops:
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 юни 2013 12:39

petkan написа:Абе Петър Атанасов и Андрей Атанасов да не би да са един и същ човек? Или пък аз съвсем да съм излязал от час... :oops:

Не са един и същ човек . И двамата са нападатели . Лично аз си мисля ,че специално за нападателите в селекцията ще е от българи , което е добре

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 26 юни 2013 12:40

petkan написа:Абе Петър Атанасов и Андрей Атанасов да не би да са един и същ човек? Или пък аз съвсем да съм излязал от час... :oops:

Различни са,единия игра последно в Ботев Враца (Андрей Атанасов) , а другият (Петър Атанасов) игра като преотстъпен в Раковски. (сателита на Ботев Пд) :) А най-много се различават по татуировките ,Андрей Атанасов има значително повече. :lol:
[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 26 юни 2013 15:45

За този Петър Атанасов чух добри думи от Ботевисти . Даже са очаквали да си го приберат обратно в отбора , но нещо човека с правилния футбол други замисли имал . Бил малко ялов пред вратата , но той по - скоро е атакуващ халф а, не нападател . Бързам да се застраховам като кажа , че не съм му гледал нито една минута , а може и да съм ,но не си го спомням .
За Живко Петков израелците го пишат като сигурно попълнение . Дори вчера един представител на една израелска фирма , тук в Слънчев бряг ме пита за него , дали го знам като футболист . Дано да му е на късмет и жалко , че няма да го видим със синия екип .Има някаква игра около това момче и имам странното усещане , че онзи лигльо неосъществения политик Милен Георгиев ще лапне едни въздушни кинти за сметка на клуба ни .....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юни 2013 16:16

El greco написа:За този Петър Атанасов чух добри думи от Ботевисти . Даже са очаквали да си го приберат обратно в отбора , но нещо човека с правилния футбол други замисли имал . Бил малко ялов пред вратата , но той по - скоро е атакуващ халф а, не нападател . Бързам да се застраховам като кажа , че не съм му гледал нито една минута , а може и да съм ,но не си го спомням .
За Живко Петков израелците го пишат като сигурно попълнение . Дори вчера един представител на една израелска фирма , тук в Слънчев бряг ме пита за него , дали го знам като футболист . Дано да му е на късмет и жалко , че няма да го видим със синия екип .Има някаква игра около това момче и имам странното усещане , че онзи лигльо неосъществения политик Милен Георгиев ще лапне едни въздушни кинти за сметка на клуба ни .....

То точно този ги върти схемите, Коце.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 26 юни 2013 16:54

Контролата на ЦСКА с бургаския Черноморец, насрочена за петък от 18:00 ч на „Армията”, няма да се състои. Това съобщи пресаташето на „червените” Иван Ченчев, предаде репортер на Novsport.com от Борисовата градина. Ченчев уточни, че утре ще бъде обявено по какъв начин ще продължи подготовката на тима, който отказа участие в Лига Европа, за новия сезон.

Вчера ЦСКА загуби от Славия с 1:3 в приятелска среща, която бе под въпрос заради планиран бойкот от страна на футболистите, породен от неясното бъдеще на клуба.
[/center]

Върни се в “Черноморец”