ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Аз мога само да се съглася с Гълъба. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Аз мога само да се съглася с Гълъба.
И аз искам да се съглася, ама като не му разбирам нищо.......

[offtopic]Някой май е почнал да пие от обяд

[center]
[/center]

-
- Контакти:
Bartolomej написа:Моето мнение го казах
Траян и Стоян след последния съдийски отбор се прибрах едва ли не на бегом , което никога не е било. Просто се чуства ,че са обидени от думите на сбирката онази вечер , че са продали мача
Ако имаме изпълнителите да побеждаваме отбори , които са над нас в класирането , сигурно сега нямаше да търсите под вола - тиле
Но ние нямаме .В двата мача играхме с различни състави . Мач с мач не си прилича и да се спори защо аджеба сме паднали видиш ли от некво си отборче Левски , а сме играли на кръв срещу ЦСКА е смешно .
По Дражево време след 14 поредни загуби хората пак си ходеха на стадиона и пак си викаха за отбора , та чак при наш гол изпадаха в дива радост .
А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Изиграли сме слаб мач с Левски , поискахте среща с Траян и Стоян казахте им , че продали мач , те решиха се реваншират срещу ЦСКА и сега се започва на нов глас , защо срещу ЦСКА са играли толкова силно
Еми , сори , ма мен това не ме интересува
Сега ще загубим и от Ботев и пак ще има трийсет страници упреци и хокания и мрънкане .
Съгласен съм с теб. И аз мисля така. Сигурно са разбрали за тези съмнения, защото Гошо се възмущаваше, че някои въобще могат да си помислят това, а той сигурно им е предал. С пълно право са се обидили.
k.dimitrov написа:Bartolomej написа:........А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Изиграли сме слаб мач с Левски , поискахте среща с Траян и Стоян казахте им , че продали мач , те решиха се реваншират срещу ЦСКА и сега се започва на нов глас , защо срещу ЦСКА са играли толкова силно
Сега ще загубим и от Ботев и пак ще има трийсет страници упреци и хокания и мрънкане .
Съгласен съм с теб. И аз мисля така. Сигурно са разбрали за тези съмнения, защото Гошо се възмущаваше, че някои въобще могат да си помислят това, а той сигурно им е предал. С пълно право са се обидили.
Кога пък на срещата някой го е казал това? И кой е бил този някой, щото аз такова нещо не съм чул да се обсъжда?
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:k.dimitrov написа:Bartolomej написа:........А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Кога пък на срещата някой го е казал това? И кой е бил този някой, щото аз такова нещо не съм чул да се обсъжда?
Не знам ... дори и аз не съм казвал подобно нещо

- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Моето мнение го казах
Траян и Стоян след последния съдийски отбор се прибрах едва ли не на бегом , което никога не е било. Просто се чуства ,че са обидени от думите на сбирката онази вечер , че са продали мача
Ако имаме изпълнителите да побеждаваме отбори , които са над нас в класирането , сигурно сега нямаше да търсите под вола - тиле
Но ние нямаме .В двата мача играхме с различни състави . Мач с мач не си прилича и да се спори защо аджеба сме паднали видиш ли от некво си отборче Левски , а сме играли на кръв срещу ЦСКА е смешно .
По Дражево време след 14 поредни загуби хората пак си ходеха на стадиона и пак си викаха за отбора , та чак при наш гол изпадаха в дива радост .
А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Ми той Гошо се възмущаваше защото се обезценявала така победата на Левски , не че Черноморец евентуално са подарили мача .
- калпазанчо
- Контакти:
Имаше статия в Меридиан мач ак0о се не бъркам за това че феновете в Бургас се съмнявали в полягане. Дори са си позволили да цитират неназовани фенове....Ще потърся статията и ще ви дам линк 

[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
petkan написа:k.dimitrov написа:Bartolomej написа:........А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Петьо, защо трябва някой да го е казвал, когато всеки може да влезе в този форум и да прочете какво си пишем. Не казвам, че е той, но Капитана явно е в спортното ръководство на клуба, знам, че и Иво-пресаташето влиза в този сайт, а какво им пречи и самите футболисти да влязат.
- калпазанчо
- Контакти:
Въпреки че е сред най-добрите вратари в България, Стоян Колев си навлече гнева на феновете на Черноморец и изненадващо - на треньора Димитър Димитров-Херо. Привърженици на „акулите" се усъмниха в бившия страж на ЦСКА заради представянето му срещу Левски. Той пусна два гола на Базил де Карвальо, като вторият бе изцяло негов. „Как е възможно до момента Колев да няма слаб мач и изведнъж да допусне такова попадение в една от най-важните срещи. Може би е заради възрастта му", питаха се фенове след двубоя. Националът е. бил смъмрен и от своя наставник Димитър Димитров. Херо е попитал вратаря как може да пусне толкова леки попадения. Той го е обвинил и за двете попадения на Карвальо. За първото, тъй като не е излязъл да скъси ъгъла на нападателя на Левски, а за второто - защото топката е минала през ръцете му. Въпреки всичко днес Стоян Колев ще е титуляр срещу ЦСКА. Слабо срещу „сините" се представиха и другите ветерани в състава на Черноморец Траян Дянков и Ванчо Траянов.
Меридиан мач преди мача с ЦСКА 9та страница със заглавие "Бургас се усъмни в Стоян Колев"
http://www.novsport.com/news513581_1062.html
[center]Member of Old School Boys [/center]