Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:39

Адаш, разбира се, че си много прав, но просто исках да се изчака мача, а да не ни тресе параноята преди това! А виж, затова ти говоря!:
Изображение

Откъде беше удара, колко време летя тая топка ( не, че тоя още сума ти пъти да ритне, такъв шут ще успее да повтори, но все пак?!) Пък и чуй какво каза Херо след края на мача, остави ме мене!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:45

Сто пъти го гледах повторението. А на тази снимка, топката е още по средата на пътя си, както и Стоян. Но когато топката влиза във вратата, Тяната почти я докосва. Просто удара на Калво беше феноменален! Не е вратарска грешка!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:48

petkan написа:Сто пъти го гледах повторението. А на тази снимка, топката е още по средата на пътя си, както и Стоян. Но когато топката влиза във вратата, Тяната почти я докосва. Просто удара на Калво беше феноменален! Не е вратарска грешка!

Закъсня, адаш, както и при втория гол на Черно море, но.....майната му има и такива неща, иначе нямаше да е интересно! Просто щеше да е супер, малко повече да се задържи резултата 0-1, левскарите просто не знаеха къде се намират и едва ли щяха да успеят да се вдигнат! Но, станалото, станало!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:53

Какво толкова станало?! Гола на Калво е уникален за българското първенство. Удара е почти неспасяем горе в снадката. Евентуално е можел да я спаси, ама не би. И какво от това? Ще се съмняваме в качествата на Стоян Колев ли? Като не допускаше гол го боготворяхме, сега няколко гола и ще го линчуваме ли? Ако искаш да знаеп Картаго, след 2та гола не спряхме да скандираме името му.....Така се прави! Всеки греши, врътката е да ги подкрепяме като им е трудно. А можехме и да го загубим тоя мач. Но виж какъв характер показаха момчетата...Накрая можехме и да вземем 3те точки. И тогава какво щеше да е- едно хвалене, едно прехвалване....Аз и така съм си доволен.Мача си беше адския..Огън бий дет се вика. Т.нар. грандове само могат да си мечтаят за продукцията, която Черноморец изнася...
Аатиф Шаешу Великан, Великан...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:56

И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавали :( Ако става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:59

калпазанчо написа:Какво толкова станало?! Гола на Калво е уникален за българското първенство. Удара е почти неспасяем горе в снадката. Евентуално е можел да я спаси, ама не би. И какво от това? Ще се съмняваме в качествата на Стоян Колев ли? Като не допускаше гол го боготворяхме, сега няколко гола и ще го линчуваме ли? Ако искаш да знаеп Картаго, след 2та гола не спряхме да скандираме името му.....Така се прави! Всеки греши, врътката е да ги подкрепяме като им е трудно. А можехме и да го загубим тоя мач. Но виж какъв характер показаха момчетата...Накрая можехме и да вземем 3те точки. И тогава какво щеше да е- едно хвалене, едно прехвалване....Аз и така съм си доволен.Мача си беше адския..Огън бий дет се вика. Т.нар. грандове само могат да си мечтаят за продукцията, която Черноморец изнася...
Аатиф Шаешу Великан, Великан...

Добре бе, вие нещо назобени ли сте, не разбрах???? Вече не можем да си кажем какво мислим ли???? Аре малко гледайте мача и стига с тия глупости! Хайде ако играеха всички както могат, и Асис, и Балджийски, и Венци, и Филипов какъв щеше да е резултата бе? Като някои ученички, които за първи път отишли на кино, баси! Пикали до футболистите, и вече супер! Суперлативи разбира се, че сте го подкрепяли, така трябва, но пък като щраусове да заравяме главата и да си мислим, че всичко е ОК, еми сори, не беше така! И ако мислиш, че вчера "Черноморец" изнесе продукцията, лъжеш се! Шаешу направи голямата разлика, щото и ако другите играеха резултата отиваше на разлика за "Черноморец" затова се ядосвам!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 02:02

petkan написа:И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавали :( Ако става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....

Петьо, всеки си има мнение и може да си го каже! С много неща не съм съгласен с Миро, но и с доста съм съгласен! А, ако футболистите хвърлят по едно око, още по-добре, щото само с хвалене не става! Никой не казва, че няма да ги подкрепяме, но пък и хайде да има и по-голямо постоянство ( все ми се струва, че не сте слушали интервюто на Херо след мача)! Пък ако толкова много пречим (еле пък аз) няма проблем да спра да пиша тука! Мен не ме дразни никой, не искам и да дразня никого!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 20 апр 2012 02:02

petkan написа:И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавали :( Ако става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....

Смятах да не пиша за мача, защото трябваше да влизам пак в спорове, които ми омръзнаха, но твоето мнение съвпада с моето, затова те подкрепям!!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 02:03

Нещо много взехме да ставаме максималисти и е хубаво че ни приземяват от време на време. Някои хора като ги слушах си мислех че отиваме за разгром. Алооо, ма ние сме Черноморец, не сме Барселона или Реал Мадрид.
Колкото до критиките - щом си драл гърло за тия хора имаш право на мнение, но има и фенове които много лесно се пускат по наклонената повърхност на негативизма. Вярвам, че ако бяха с нас в бусчето щеше да им е през ханша. Аз знам каква радост видях у фитболистите след края на мача като дойдоха да ни поздравят и скандирахме имената им, както и като се засякохме на Стара Загора...Та в тоя ред на мисли кой какво негативно за тях писал в някакъв си форум....Те видяха и усетиха за какво иде реч и далеч не си фантазирам или преувеличавам, повярвайте ми!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 02:06

[quote="калпазанчо"Аатиф Шаешу Великан, Великан...[/quote]

Гледам го на живо, после безброй пъти на повторения и не мога да повярвам, че това момче дойде тук само преди 4 месеца, като свободен играч!!!
Уникален е!!! В момент на еуфория дори го сравнявам с...... няма да ви казвам, че ще ми се смеете :) Да оставим футболните му качества. Сърцето му е голямо! Много голямо!!! А помните ли кой (освен Тяната и Траян) идваше да ни поздравява в началото, преди и другите да се научат да го правят?

Върни се в “Черноморец”