Откъде беше удара, колко време летя тая топка ( не, че тоя още сума ти пъти да ритне, такъв шут ще успее да повтори, но все пак?!) Пък и чуй какво каза Херо след края на мача, остави ме мене!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

[/center]petkan написа:Сто пъти го гледах повторението. А на тази снимка, топката е още по средата на пътя си, както и Стоян. Но когато топката влиза във вратата, Тяната почти я докосва. Просто удара на Калво беше феноменален! Не е вратарска грешка!
[/center]калпазанчо написа:Какво толкова станало?! Гола на Калво е уникален за българското първенство. Удара е почти неспасяем горе в снадката. Евентуално е можел да я спаси, ама не би. И какво от това? Ще се съмняваме в качествата на Стоян Колев ли? Като не допускаше гол го боготворяхме, сега няколко гола и ще го линчуваме ли? Ако искаш да знаеп Картаго, след 2та гола не спряхме да скандираме името му.....Така се прави! Всеки греши, врътката е да ги подкрепяме като им е трудно. А можехме и да го загубим тоя мач. Но виж какъв характер показаха момчетата...Накрая можехме и да вземем 3те точки. И тогава какво щеше да е- едно хвалене, едно прехвалване....Аз и така съм си доволен.Мача си беше адския..Огън бий дет се вика. Т.нар. грандове само могат да си мечтаят за продукцията, която Черноморец изнася...
Аатиф Шаешу Великан, Великан...
petkan написа:И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавалиАко става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....
petkan написа:И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавалиАко става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта