Славия - Черноморец FT 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Славия - Черноморец FT 1-1

Мнениеот ntodorov » 03 апр 2012 01:10

petkan написа:Това последното май не го разбрах.....

Ако визираш горния поуст...Отговорих на петата точка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 апр 2012 01:17

ntodorov написа:
petkan написа:Това последното май не го разбрах.....

Ако визираш горния поуст...Отговорих на петата точка.

Пак не разбрах. Както и да е. Утре, ако се видим ще ми обясниш. Лягам си, че днешните километри и емоции май ми дойдоха в повечко.
Лека!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 апр 2012 02:09

Гледам подхванали сте П.Димитров, предполагам че не сте забравили защо не завърши мача срещу нас есента. Много ми е интересно на разборите преди мачовете дали се обръща внимание, че този и този играч обичат да полягат и как да им се противодейства. Отделно не знам защо решихте, че Фо.няма алтернатива след като всички се изказахте обнадеждаващо за К.Стоянов след мача с Видима.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 02:14

Добро утро и от мен :) Та и аз да си кажа моите впечатления от мача. Нашите играха само първото полувреме, второто след червения картон имах чувството, че бавихме играта, а не ни се искаше. Съдрахме си гърлата от викане и псуване, най-вече по жълтодрешко. Даже страничния взе да се хили и той... Яд ме е за елементарния гол, който допуснахме, положението на Балджийски и имаше едно положение, в което един от Славия се качи на Преслав отгоре му и го събори в наказателното. Лошо впечатление ми направи и камъка, който усетих да минава отляво на главата ми, между мен и Шопа, метнат от незнаен хулиган. Тоест бяха знайни и двамата, спокойно се изнизаха, докато семкаджиите, които ни пазеха разберат за какво иде реч. Много ми се иска поне да се борим за второ място. За целта трябва да бием Морето задължително и задължително да бием слабия Левски в София. Иначе няма да стане. Литекс са много силни този полусезон...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 02:23

Да не говоря, че ако забелязвате, след нарушението на Фо Поре, съдията свири, нямаше намерение да му даде картон. Но се засилиха към него двама и му показаха с пръсти, че има картон и това трябва да му е втори, тоагва съдията тръгна да бяга и чак тоагва извади картона. Яд ме е, че го няма положението на Стенли, като му се качиха на гърба и го събориха в наказателното...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 02:31

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 апр 2012 04:34

Bourgas написа:Добро утро и от мен :) Та и аз да си кажа моите впечатления от мача. Нашите играха само първото полувреме, второто след червения картон имах чувството, че бавихме играта, а не ни се искаше. Съдрахме си гърлата от викане и псуване, най-вече по жълтодрешко. Даже страничния взе да се хили и той... Яд ме е за елементарния гол, който допуснахме, положението на Балджийски и имаше едно положение, в което един от Славия се качи на Преслав отгоре му и го събори в наказателното. Лошо впечатление ми направи и камъка, който усетих да минава отляво на главата ми, между мен и Шопа, метнат от незнаен хулиган. Тоест бяха знайни и двамата, спокойно се изнизаха, докато семкаджиите, които ни пазеха разберат за какво иде реч. Много ми се иска поне да се борим за второ място. За целта трябва да бием Морето задължително и задължително да бием слабия Левски в София. Иначе няма да стане. Литекс са много силни този полусезон...

Охооо, "гостоприемните" слависти така ли посрещат, с камъни??? Бравооо, учат се от "батковците" си от "Левски" и "ЦСКА"!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 апр 2012 09:09

Пак не разбрах. Както и да е. Утре, ако се видим ще ми обясниш. Лягам си, че днешните километри и емоции май ми дойдоха в повечко.
Лека!

:) Петьо. Гат оставам неразбран се чувствам, като "недовършена" мома. Ако не си бях легнал и, ако бях прочел, че отново съм бил неясен нямаше да мигна до заранта. Няма, кога да чакам за срещата. Вричам ти се сега, на мига: :P :)
[offtopic]Изказах мнението си, което с теб коментирахме и по телефона, че Паланков не става. Изказах мнението си, че нямаме равностойни смени и, че Балджийски направи непростим пропуск, изказах опасенията си, че съм станал много взискателен към отбора ( явно в резултат на добрите резултати постигнати от Черноморец и невероятния шанс да направим най-доброто класиране от Гат ни има ) :). И толкоЗ...На твоя съвет да не се правя на Херо отговорих с изречението: " Ами да си седим тогаЗ по къщЯта и да оставим разбирачите да си вършат работата". Тоест: ако си седим у дома, не гледаме мачове, не се вълнуваме от футбол и не коментираме нещата въобще няма да се "бъркаме" сред хората разбиращи и изкарващи хляба си с този спорт...Въобще не съм презумпирал Херо в тези си оценки. Опазил ме Господ от самозабравяне. Херо за мен е велик треньор и аз го уважавам страшно много за да му бъда...одитор да речем, но пък тук сме си наши хора, вълнуваме се, живеем с отбора и можем да си споделим недостатъците в играта. Ако сме доволни от вчера, значи сме обречени да си гледаме посредственост. Разглезихме се. Поне аз. Мен ме е яд за загубата на двете точки и понеже съм умерен оптимист вече се надявам само на медали. С риск да възбудя насмешка - аз се надявах...на Шампионски медал :oops: . След вчера се почувствах отново "делничен", т.е резонен спрямо тези, които никога не са вярвали в "чудото". :( Ако съм изглеждал мрънкащо и деградивно критичен - Нц. Само така е изглеждало...Дано вече съм разбран ? След чаша кафе и свеж мозък гледам напред и не искам да се връщам към този мач...Петьо. Има ли някаква идея за среща днес ?[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 апр 2012 10:43

Bourgas написа:Добро утро и от мен :) Та и аз да си кажа моите впечатления от мача. Нашите играха само първото полувреме, второто след червения картон имах чувството, че бавихме играта, а не ни се искаше. Съдрахме си гърлата от викане и псуване, най-вече по жълтодрешко. Даже страничния взе да се хили и той... Яд ме е за елементарния гол, който допуснахме, положението на Балджийски и имаше едно положение, в което един от Славия се качи на Преслав отгоре му и го събори в наказателното. Лошо впечатление ми направи и камъка, който усетих да минава отляво на главата ми, между мен и Шопа, метнат от незнаен хулиган. Тоест бяха знайни и двамата, спокойно се изнизаха, докато семкаджиите, които ни пазеха разберат за какво иде реч. Много ми се иска поне да се борим за второ място. За целта трябва да бием Морето задължително и задължително да бием слабия Левски в София. Иначе няма да стане. Литекс са много силни този полусезон...

Изобщо не съм видял някой да хвърля камък, но ако е така, това е абсолютна простотия, нетипична за феновете на "белите". Мен лично ме е срам, ако това е истина и извинявам от името на този индивид. Бургазлии и конкретни хора знаят, че това са изключения и коментари от сорта, че се учим от "батковците" на други формации е меко казано безпредметно. Иначе браво на вашата агитка за това, че въпреки, че не бяхте много се "скъсахте" да пеете цял мач. Голямо браво и на двете агитки, които уважиха Стенли, в борбата му с левкимията. Иначе самия мач не желая да го коментирам.

П.С. Чаках да се обадиш след мача!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 апр 2012 11:11

истина е . истина е и че след мача като си тръгвахме с колите ваши хора ни пожелаваха успех , ама тес камъни бяха голема простотия
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”