Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Черноморец - Левски ( тема за мача )

Мнениеот Conan » 04 апр 2010 00:19

Айде стига с тази дузпа ... и според мен по-скоро нямаше , но това не променя факта , че Левски и в двата мача ни надигра . и в двата мача създадоха повече положения от игра , и в двата мача късмета беше на наша страна. конкретно днес голя беше колкото красив , толкова и случаен . И го отбеляза един от най-слабо игралите днес . Но най-много съм възмутен от ситуацията при смяната на Марсио .

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 апр 2010 00:22

slavia_forever написа:
mOvE_ написа:Балъков много точно го е казал.....ако това е дузпа то на мач трябва да се дават по 5!!!!!.....Много жалък ЛЕВСКИ!!..... :(

Докато Гонзо лансира мнения от сорта, че отборът му е трябвало да бие с разлика и не вижда реалните проблеми в отбора, винаги ще са жалки. И да се хвали с мачовете на Левски, с реаниматорите им - некадърниците от моя отбор, така ще бъде.

Защо не му позволиш на Гонзо да си има мнение за мача и да си го каже? Колкото до проблемите в отбора, той със сигурност ги вижда, но явно на този етап не може да се справи с тях.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 04 апр 2010 00:23

Дузпата е 100%. Бях зад вратата на Черноморец и се видя много ясно как щяха да му скъсат на Йовов фанелката при отскока.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 апр 2010 01:35

L_Messi написа:
slavia_forever написа:
mOvE_ написа:Балъков много точно го е казал.....ако това е дузпа то на мач трябва да се дават по 5!!!!!.....Много жалък ЛЕВСКИ!!..... :(

Докато Гонзо лансира мнения от сорта, че отборът му е трябвало да бие с разлика и не вижда реалните проблеми в отбора, винаги ще са жалки. И да се хвали с мачовете на Левски, с реаниматорите им - некадърниците от моя отбор, така ще бъде.

Защо не му позволиш на Гонзо да си има мнение за мача и да си го каже? Колкото до проблемите в отбора, той със сигурност ги вижда, но явно на този етап не може да се справи с тях.

Разбира се, аз не съм отнел правото на Гонзо да има мнение за мача. Въпросът е, че по телевизията не можа да го аргументира с конкретика, а играта и положенията в мача, всички ги видяхме. Да не говорим, че и двата отбора имаха такива, така че ако приемем, че всички възможности в мача бяха отбелязани, не се знае дали нямаше мача и да е равен. Само в последните минути можеше като нищо да влязат два гола за Черноморец. Така че тези, от типа "победа с разлика", можгат от Левски да лансират само, ако или мача не е бил предаван никъде, или си абсолютно заслепен, или искаш да заслепяваш другите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 апр 2010 02:24

kartago написа:.....

Kartago, имам една огромна молба, да коментираш организацията на мача, защото чух полярни мнения и аз самия съм раздвоен:

По-специално начина по който се привлече повече публика на стадиона - безплатния вход, рекламите и агитацията са нещо познато и донякъде сме свикнали с тези похвати. Имахме, обаче, и нови моменти - бяха отпечатани билети, бяха натоварени хора близки до клуба или Петрол да ги разпространяват по предприятия, учреждения и по бензиностанциите, имаше подаръци за зрителите - знаменца, шапки, свирки, поканиха се скъпи гости, а накрая на мача (защо ли накрая) томбола с номерата от билетите.

В резултат - стадиона се понапълни, стана наистина празник, макар че повечето хора май не бяха истински фенове, защото си беше доста тихичко на мача, но пък ефекта се получи. От PR-гледна точка това беше отлична работа. Да привлечеш толкова хора в мач за 4-то - 8-мо място е постижение в наши дни.

От друга страна, калкулацията показва, че Черноморец не просто обяви свободен вход, но и похарчи за привличане на всеки зрител някаква определена сума - отпечатване на билет, разпространение, знаменце, шапка, свирка, томбола. Само по един лев да е даден за всеки зрител, то разхода си е разход. И факта, че отбора си плаща, за да има публика.

Веднага може да се изкара, разбира се, аргумента, че по принцип футбола е губещо начинание и дори при билети с някаква цена пак не се покриват разходите за осветление, охрана и т.н. Така че, нищо по-различно не се случва с тези подаръци и с това водене на хора за ръчичка на стадиона.

Колебанието ми е къде е границата между отбор с добра организация и отбор с платени фенове? Защото все още вярвам в някои неща за футбола и все ми се струва, че не са много читави подобни похвати. Другото, което ме притеснява е, че хората бяха използвани, за да се легитимират определени действия, около които бяха започнали да се появяват неудобни въпроси. Но пък, както сам писах - празника се получи, а това може би е най-важното.

Та, ще съм благодарен да чуя едно наистина компетентно мнение!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 04 апр 2010 09:42

Ами дано поне малка част от тия хора вчера, които са дошли заради безплатния вход, да прежалят някой лев в бъдеще. Твърдо съм ЗА да се зарибяват хората и да си подкрепят местен отбор, а не софийските "грандове".

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 04 апр 2010 10:21

Разбира се, аз не съм отнел правото на Гонзо да има мнение за мача. Въпросът е, че по телевизията не можа да го аргументира с конкретика, а играта и положенията в мача, всички ги видяхме. Да не говорим, че и двата отбора имаха такива, така че ако приемем, че всички възможности в мача бяха отбелязани, не се знае дали нямаше мача и да е равен. Само в последните минути можеше като нищо да влязат два гола за Черноморец. Така че тези, от типа "победа с разлика", можгат от Левски да лансират само, ако или мача не е бил предаван никъде, или си абсолютно заслепен, или искаш да заслепяваш другите.[/quote]
Ами Гонзо е прав донякъде ... ако говорим за чисти голови положения . ние имахме 1 за цял мач пропиляно от Тошев в началото , а Левски 3 . На тях им дадоха спорна дузпа , ние вкарахме супер случаен гол . За самата дузпа ... така и не показаха добро повторение . От единия ъгъл изглежда като откровена симулация , то друг се вижда , че след отскока тялото на Йовов противно на очакваното се движи назад . Но пак казвам - не дузпата е проблема . А факта , че Черноморец вече играе еднакво зле във всички линии . До влизането на Морис реално нямахме атака . В халфовата линия един Марсио не стига , останалите са пълни фигуранти . За времето прекарано на терена Дяков направи повече отколкото Гонзалес , Педриня и Андре за цял мач . Защитата е плачевна , а специално на Хаири това е трети пореден мач в който се забърква в ситуация за дузпа .

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 04 апр 2010 10:29

Само че има едно голяяяяямо-НО !!! Този стадион не беше открит вчера,а през 1967 г с мач между мл.отбори на България и Финландия.Този стадион не е Лазур,а Нефтохимик.Така го знаят всички бургазлии.Това е домът на Ф.К. Нефтохимик който престъпниците Събев и Балъков се опитаха да унищожат.Този стадион се е пълнил с над 30 000 души,имало е посещаемост 27-28 000 и то не срещу Левски,а срещу Монтана,Добруджа и Ботев.И във всички тези случаи стадиона е бил претъпкван само и единствено от Нефтохимик и никой друг.Това вчера си беше пълна пародия-17 000 уж свършиха ,а на стадиона-14 000 души-смях в залата!По трибуните майки с деца,пенсии и баби които за първи път виждат стадион и не гледат мач дори по тв,и са питали-кои са сините и кои жълтите?! Но....ето сравнявайте сами:-истинското откриване на терена -пак през април,и пак срещу Левски,но през 1997-НЕФТОХИМИК-ЛЕВСКИ-4:1-33 000 зрители-1;0 Милен Георгиев 2:0 Митко трендафилов 3:0 Тошко Киселичков 4:0 Илия Груев-.....потрибуните-ВУЛКАН ! ЦЕЛИЯ СТАДИОН РЕВЕ-НАФТА,НАФТА,НАФТА !!!!! ....Който е разумен ще разбере разликата,а който не е-ще продължава да се пита защо ПСФК ПЕТРОЛ не може и няма никога да напълни този стадион.....СЪБЕВ И БАЛЪКОВ-В АДА ДА ГОРИТЕ !!!! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ !!!! ВИЕ ИСКАХТЕ ДА УБИЕТЕ ОТБОРА НА БУРГАС .НО ТОЙ ОНЯ ОТ ГОРЕ ВСИЧКО ВИЖДА ! ....ДА ЖИВЕЕ НЕФТОХИМИК БУРГАС-ОТБОРА КОЙТО ДОНЕСЕ НАШАТА ФУТБОЛНА СЛАВА,И ИЗВАДИ БУРГАСКИЯ ФУТБОЛ ОТ АНАНИМНОСТА !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 04 апр 2010 10:40

Само не ми е ясно как на стадион за 15 000 е имало 30 000, но няма значение.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2010 11:31

viroglav написа:
THE G.A.M.E написа:
viroglav написа:Черноморец са слаб отбор , но си вкараха чисто и почтенно гола. Левски също са слаб отбор , но съдията им подари техния гол. Това е за тия дето не виждат разликите в мача ... Докато "бутат" отбора от Подуене конкуренция в първенството няма да има. А ако няма конкуренция , няма да има и израстване на отборите. Защото никой не е луд да инвестира в качествени футболисти при положение , че накрая титлата ще бъде подарена на ПФК Левски , както им беше подарен и гола днес ... Кратко , точно и ясно ... 8-)

Ако някой искаше да "бута" Левски ....към каквото и да било, щеше да го направи през есента, когато "Сините" все още играеха нещо !
И сега .....нямаше да са аут от Европа .....а щяха най малкото да се борят за титлата !
Така, че "теорията" ти ....издиша много сериозно !
Ако Левски не стане шампион ......ТИ ЛИЧНО, ще се самообявиш ли за глупак ?

Най - напред ПФК Левски все още не е аут за Европа. И второ аз може и да съм глупак /не го отричам/ , но не съм сляп и виждам това , което става в първенството. Съдиите докарват мачовете на ЦСКА до равенства , защото ще вземат точка , а на тези дето не ги "бутат" им подаряват по три. Разни "фактори" от БФС в първенството изравняват изкуственно класата на отборите и по този начин ги обезличават в името на ПФК Левски. За да не се види истината , че отборът от Подуене е гол вече двайсет години. Според моето скромно мнение Локомотив Пд. в момента са най - класния отбор , но съм сигурен , че в следващия кръг в мача им с ПФК Левски ще бъдат порязани ритуално , и този път , ако е необходимо ще се свирят и три дузпи за сините само и само да добутат "недоразумението" до ЕКТ ... Е , ако ти не ги виждаш тези "реалности" , то явно не мислиш за футбол , а за някаква съвсем друга , твоя си игра. На мен ми се иска футбола в България да се играе по честен начин , без задкулисни игри и ако ЦСКА и ПФК Левски са слаби да завършват последни , а не първи и втори заради някаква си "криворазбрана демокрация". 8-)

[offtopic]Левски са били "голи" .....вече 20 години ? ? ?
Не се ли усещаш.....колко си несъстоятелен ? ?
И в Европа ли ни "бутаха" реферите ? ? ?
Сигурно ....БФС ни подари четвъртфинала за УЕФА ? ? ?
Или пък ....те ни класираха в Шампионска лига ? ?[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Черноморец”