Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2013 18:06

Искам си Акаунта написа:
ivan56 написа:В Черноморец всеки си приказва каквото си иска.Единия път ще продадем най много двама трима след пет дена за всеки за който има оферта ще бъде продаден.То положението ни е ясно че без да продаваме няма да оцелеем ама поне да излезе ида се каже така така.А не през пет дена ще продаваме ,няма да продаваме.

То ако вземем да гледаме какво е казвал Киряков ... пък и Херо , а после говорят точно обратното , ще трябва да отворим една специална тема за лъжите на ръководството :mrgreen:
Но като цяло си прав . Не може да гледаш в очите хората и да ги лъжеш нагло . Без да изпитваш дори и най-малкото неудобство . Без да се съобразяваш , че тези хора са феновете на отбора ... Че те много добре знаят какво е положението . И всичкото което искат е едно честно отношение . Само преди 2 седмици се говореше за не повече от 2 -3 продадени , и за атака на места даващи право на участие в евротурнирите . Киряков като ги плещеше тия глупости още лятото ме напушваше на смях . Вече дори не ми е и смешно . Само ми е интересно колко ниско може да падне . Единствено ми е болно , че Херо е част цялата схема . Дори и да го прави поради липса на избор .

Добре за Киряков съм ок. ама за Херо малко не ми се вързват нещата.Херо е боец иска да е победител а не мишка, иска да има отбор и да мачка наред,да има нормални условия за подготовка.Нищо от това го няма в отбора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 яну 2013 18:16

Няколко неща.....
1. Говорите за 2-3 -ма продадени. Ами,да. В момента е само 1. Димов. Другите са освободени. ;)
2. Мен повече ме притеснява това,че обявиха,че няма да продават на Левски и ЦСКА. А ква стана тя.... :mrgreen:
3. Съмнява ме мача с Левски да не се играе. Вярвам в Херо !!!
4. Стига сини ментета в Черноморец !!!
5. Бъдете оптимисти !!! Черноморец е в битката за 3-то място. Дали ще успее е друг въпрос. Някои отбори са в битка за А група. Дали ще успеят е друг въпрос. ;)
6. И най-важно......Нека се радваме,че отбора го има. Все още !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 яну 2013 18:17

subzero написа:Няколко неща.....
1. Говорите за 2-3 -ма продадени. Ами,да. В момента е само 1. Димов. Другите са освободени. ;)
2. Мен повече ме притеснява това,че обявиха,че няма да продават на Левски и ЦСКА. А ква стана тя.... :mrgreen:
5. Бъдете оптимисти !!! Черноморец е в битката за 3-то място. Дали ще успее е друг въпрос. Някои отбори са в битка за А група. Дали ще успеят е друг въпрос. ;)

Съгласен съм ;) Ще се борим в челните позиции , на 31 има събрание и там ще се изяснят някои работи

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:27

subzero написа:Няколко неща.....

Тц - говорим за 3-ма които може да бъдат продадени , защото към тях имаше интерес . И че Димов е по-скоро подарък отколкото продажба . Мачовете на Херо срещу Левски , винаги са се играли . Говорехме за мачовете срещу Локо София .
Колкото до това че няма да се продава в България - не знам дали някой сериозно е повярвал на това .
п.п Аз лично съм оптимист - Черноморец няма да изпадне . :mrgreen: Просто в "Б" група търговийката няма да е на същото ниво ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 яну 2013 18:31

Какви са тези Радини вълнения тука :?: :?: Гледам някой пак е яхнал метлата :?: Ако не ви е ясно Левски взеха новия Иво Иванов :lol: Това,че Пламен направи няколко мача и то благодарение повечко на новата схема на Херо отколкото на някакво изключително израстване не означава,че е незаменим футболист.Да не говорим,че ако не беше татьов син отдавна нямаше да е в отбора.Жалко щеше да бъде,ако бяхме продали Терзиев на Левски,а Димов е ясен и в случая ми се струва,че Левски са го искали най-вече заради приятелството на Тонев с Диян,отделно надали и Димов е искал да пропусне такава възможност,защото ако не искаше да напуска никой не може да го мръдне,а вече ни беше обяснено в този форум,че футболистите не били роби,така че в ситуацията Черноморец надали е имал кой знае какъв избор или може би някой от всезнаещите тука щеше да стане гарант за трансфера му в чужбина 8-)
Колкото до Сашо Башлиев,не знам Херо какво е казал на Акаунта,ама от Черноморец първо го спрягаха като разменна монета след като стана ясно,че Киров няма да дойде в Бургас,а Левски не се навиха и предпочетоха да доплащат,предполагам защото са искали да държат непереспективни играчи в отбора :lol: Даже някои медии миналата година по това време го пращаха със сигурност в Бургас,затова разпитах мои познати в Блг имащи наблюдения над Башлиев още преди да отиде в Левски и не чух лошо нещо за него,даже прогнозираха че при добро треньорско ръководство като на Херо спокойно може да заеме десния бек на националния отбор.Това,че треньорите в Левски нямаха топки да го развиват като футболист и да го наложат за сметка на Мръднал е друг въпрос.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:35

ivan56 написа:
Искам си Акаунта написа:
ivan56 написа:В Черноморец всеки си приказва каквото си иска.Единия път ще продадем най много двама трима след пет дена за всеки за който има оферта ще бъде продаден.То положението ни е ясно че без да продаваме няма да оцелеем ама поне да излезе ида се каже така така.А не през пет дена ще продаваме ,няма да продаваме.

То ако вземем да гледаме какво е казвал Киряков ... пък и Херо , а после говорят точно обратното , ще трябва да отворим една специална тема за лъжите на ръководството :mrgreen:
Но като цяло си прав . Не може да гледаш в очите хората и да ги лъжеш нагло . Без да изпитваш дори и най-малкото неудобство . Без да се съобразяваш , че тези хора са феновете на отбора ... Че те много добре знаят какво е положението . И всичкото което искат е едно честно отношение . Само преди 2 седмици се говореше за не повече от 2 -3 продадени , и за атака на места даващи право на участие в евротурнирите . Киряков като ги плещеше тия глупости още лятото ме напушваше на смях . Вече дори не ми е и смешно . Само ми е интересно колко ниско може да падне . Единствено ми е болно , че Херо е част цялата схема . Дори и да го прави поради липса на избор .

Добре за Киряков съм ок. ама за Херо малко не ми се вързват нещата.Херо е боец иска да е победител а не мишка, иска да има отбор и да мачка наред,да има нормални условия за подготовка.Нищо от това го няма в отбора.

Всички знаем защо Херо стои в Бургас ... и това няма нищо общо с условията на работа които му "осигурява" ръководството. За съжаление , когато си част от един екип се налага да казваш ( правиш ) някои неща , които не ти харесват .

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 09 яну 2013 18:40

Локомотив София проявява сериозен интерес към двама бивши играчи на Черноморец. Става въпрос за защитника Николай Николов и нападателя Венци Христов. Двамата разтрогнаха с бургазлии малко след Нова година. Ръководството на червено-черните е направило запитване към мениджърите на двамата. С по-големи шансове да акостира в „Надежда“ е Николов. Христов, който е юноша на столичните железничари, засега е обявил, че първо ще се опита да продължи кариерата си в чужбина.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:43

Devian написа:Какви са тези Радини вълнения тука :?: :?: Гледам някой пак е яхнал метлата :?: Ако не ви е ясно Левски взеха новия Иво Иванов :lol: Това,че Пламен направи няколко мача и то благодарение повечко на новата схема на Херо отколкото на някакво изключително израстване не означава,че е незаменим футболист.Да не говорим,че ако не беше татьов син отдавна нямаше да е в отбора.Жалко щеше да бъде,ако бяхме продали Терзиев на Левски,а Димов е ясен и в случая ми се струва,че Левски са го искали най-вече заради приятелството на Тонев с Диян,отделно надали и Димов е искал да пропусне такава възможност,защото ако не искаше да напуска никой не може да го мръдне,а вече ни беше обяснено в този форум,че футболистите не били роби,така че в ситуацията Черноморец надали е имал кой знае какъв избор или може би някой от всезнаещите тука щеше да стане гарант за трансфера му в чужбина 8-)
Колкото до Сашо Башлиев,не знам Херо какво е казал на Акаунта,ама от Черноморец първо го спрягаха като разменна монета след като стана ясно,че Киров няма да дойде в Бургас,а Левски не се навиха и предпочетоха да доплащат,предполагам защото са искали да държат непереспективни играчи в отбора :lol: Даже някои медии миналата година по това време го пращаха със сигурност в Бургас,затова разпитах мои познати в Блг имащи наблюдения над Башлиев още преди да отиде в Левски и не чух лошо нещо за него,даже прогнозираха че при добро треньорско ръководство като на Херо спокойно може да заеме десния бек на националния отбор.Това,че треньорите в Левски нямаха топки да го развиват като футболист и да го наложат за сметка на Мръднал е друг въпрос.

Ми това ми беше въпроса към Херо . След като Киров е "контузен" , защо не вземем Башлиев след като и без това в отбора нямаме десен бек ( Уалембо дойде след това ) . Херо кратко и ясно каза - " Не става за Черноморец" . Освен мен имаше поне още 10-на свидетели на репликата . Пък ако следиш внимателно форума , ще забележиш че "татьовия син" има доста повече симпатизанти сред феновете , отколкото от трансферната цел на Реал Мадрид - Боли .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 09 яну 2013 22:10

В понеделник пред журналисти Херо каза ,че целта е само една :
- Да станем шампиони !
Единственно за Ники Николов ме е яд ,че си замина , но точните подробности за освобождаването му са незнайни . Така или иначе се видя ,че Херо не разчита много на него през есента .
Ще продаваме , ще продаваме колко ще продаваме .. има още три - четери човека дет реално някой може да купи . Другите трябва ги подарим за без пари :)
Стига с тес драми и СъКАТажийски интерпретации .
Достатъчно футболисти имаме за в момента , при това на супер възраст 17-23 години . В рамките на три години докат Херо е с Черноморец ще могат да се изградят като футболисти , а същевременно от доле пак ще дойдат други момчета .
Пък Вий си пейте се една и съща песен , стадиона , събев , киряков , съкат, община , кмет
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 яну 2013 22:17

Bartolomej написа:В понеделник пред журналисти Херо каза ,че целта е само една :
- Да станем шампиони !
Единственно за Ники Николов ме е яд ,че си замина , но точните подробности за освобождаването му са незнайни . Така или иначе се видя ,че Херо не разчита много на него през есента .
Ще продаваме , ще продаваме колко ще продаваме .. има още три - четери човека дет реално някой може да купи . Другите трябва ги подарим за без пари :)
Стига с тес драми и СъКАТажийски интерпретации .
Достатъчно футболисти имаме за в момента , при това на супер възраст 17-23 години . В рамките на три години докат Херо е с Черноморец ще могат да се изградят като футболисти , а същевременно от доле пак ще дойдат други момчета .
Пък Вий си пейте се една и съща песен , стадиона , събев , киряков , съкат, община , кмет

Ди-до,Ди-до,Ди-до..... Прав, по своя си начин. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”