Искам си Акаунта написа:ivan56 написа:В Черноморец всеки си приказва каквото си иска.Единия път ще продадем най много двама трима след пет дена за всеки за който има оферта ще бъде продаден.То положението ни е ясно че без да продаваме няма да оцелеем ама поне да излезе ида се каже така така.А не през пет дена ще продаваме ,няма да продаваме.
То ако вземем да гледаме какво е казвал Киряков ... пък и Херо , а после говорят точно обратното , ще трябва да отворим една специална тема за лъжите на ръководството![]()
Но като цяло си прав . Не може да гледаш в очите хората и да ги лъжеш нагло . Без да изпитваш дори и най-малкото неудобство . Без да се съобразяваш , че тези хора са феновете на отбора ... Че те много добре знаят какво е положението . И всичкото което искат е едно честно отношение . Само преди 2 седмици се говореше за не повече от 2 -3 продадени , и за атака на места даващи право на участие в евротурнирите . Киряков като ги плещеше тия глупости още лятото ме напушваше на смях . Вече дори не ми е и смешно . Само ми е интересно колко ниско може да падне . Единствено ми е болно , че Херо е част цялата схема . Дори и да го прави поради липса на избор .
Добре за Киряков съм ок. ама за Херо малко не ми се вързват нещата.Херо е боец иска да е победител а не мишка, иска да има отбор и да мачка наред,да има нормални условия за подготовка.Нищо от това го няма в отбора.

[/center]