Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:04

petkan написа:
kartago написа:
petkan написа:Що чак ся посред нощ си развързахте езиците ве??? Ся ш'съ пукна от яд и няма а мога да спа :o

Яааааа, и Нострадамус се появи..... Къде се губиш бе, адашче? :mrgreen:

Докат бяхме в Трявна да празнуваме празника, празнично ме зеха да събирам охлюви...... пък таз вечер ме поканиха да си ги ям :(

Нострадамус а? Ся нещо да каеш???

Е, ядейки пълзящите, гледа ли мача поне или наизуст ще говорим???? Или Славия ( Барса на Балканите) щом не би, значи всичко пак е много такова едно тъмно?! :mrgreen:

nasko75

Мнениеот nasko75 » 20 апр 2012 01:12

Братлета, поздравления за всички в сектора за гости, наистина бяхте ууууникални! честно! аз днес го казах и на Божидар - най-добрата гостуваща наша агитка от бая време
вчера нямаше как да ви напиша, ама сега си пускам сърцето да ви го каже :)
Аз за съжаление - при такива мачове, няма как да съм с вас, може би повече в Бургас...щото служба, кво да се прави
Но сърцето ми пееше заедно с вас
После бях пред съблекалнята на нашите, говорихме си почти с всички...Усещаше се, че са разочаровани от резултата - очаквали са победа. Даже Мелконян ми разказа, как са си правили облог - той, Асис и Шаешу - Мелконян дал прогноза 2:0 за нас. И като вкарахме за 1:0 се зарадва вика: освен победа, Шаешу ще ме черпи кафе :)
Вие сте ги усетили тия работи де, на прибиране към Родината...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:16

Гледах края. Гледах и няколко пъти повторението на гола, когато вратаря се чудеше дали да си протегне ръцете и кога..... и естествено закъсня ;)
А ти ми обвиняваш Стоян Колев, че не се бил представил убедително на мача с Левски. Пък си и бивш вратар.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:18

Наско, честно да ти кажа не ми дреме, че не бихме. Прекарах си уникално както преди мача, най-вече по време на мача, и след мача! В мача имаше от всичко по много, а преди и след него буквално съм се давел от смях с момчетата от Синята Бригада. И да, много съм доволен от фенската подкрепа на този мач! Шаешу е моя герой! На Стара Загора се засякохме в една тъмна уличка след Метро - спряхме двата автобуса да полеем цветята. Не че футболистите не се стреснаха първоначално, но след като отидохме и ги поздравихме Шаешу-то беше много накефен, както и Тинката, Фо-поре и Болито...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:20

petkan написа:Гледах края. Гледах и няколко пъти повторението на гола, когато вратаря се чудеше дали да си протегне ръцете и кога..... и естествено закъсня ;)
А ти ми обвиняваш Стоян Колев, че не се бил представил убедително на мача с Левски. Пък си и бивш вратар.

Ееееее, стига бе! Хайде утре ще ти дам няколко примера, а и когато фактите говорят, нали знаеш ...... даже аз мълча! До 20 -а минута днес на червените им бяха дали 10 нарушения, а на Славия -3, греда треснаха белите, изтърваха си шанса доста пъти, мача се игра! А за гола, ми следващия път застани ми ти на 5 метра, да видим дали въобще ще мръднеш! ( в тая връзка, вчера във форума на Левски се писа, за първия гол на Черноморец, че топката минала между краката на Илиев, въъъъъх, къв ужас, невъзможно направо :mrgreen: ), игра се мача, адаш, аз исках само да се изчака, даже левскарите не подскачат този път! :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:23

Дреме ми на ханша за Славия и за ЦСКА!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:24

калпазанчо написа:Наско, честно да ти кажа не ми дреме, че не бихме. Прекарах си уникално както преди мача, най-вече по време на мача, и след мача! В мача имаше от всичко по много, а преди и след него буквално съм се давел от смях с момчетата от Синята Бригада. И да, много съм доволен от фенската подкрепа на този мач! Шаешу е моя герой! На Стара Загора се засякохме в една тъмна уличка след Метро - спряхме двата автобуса да полеем цветята. Не че футболистите не се стреснаха първоначално, но след като отидохме и ги поздравихме Шаешу-то беше много накефен, както и Тинката, Фо-поре и Болито...

Айде свършвай си утре по-навреме работата, че имаш да разправяш!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 01:24

калпазанчо написа:Дреме ми на ханша за Славия и за ЦСКА!

Ок, а знаеш ли въобще за какво говорим и защо?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 01:26

kartago написа:
petkan написа:Гледах края. Гледах и няколко пъти повторението на гола, когато вратаря се чудеше дали да си протегне ръцете и кога..... и естествено закъсня ;)

Ееееее, стига бе! Хайде утре ще ти дам няколко примера, а и когато фактите говорят, нали знаеш ...... даже аз мълча! До 20 -а минута днес на червените им бяха дали 10 нарушения, а на Славия -3, греда треснаха белите, изтърваха си шанса доста пъти, мача се игра! А за гола, ми следващия път застани ми ти на 5 метра, да видим дали въобще ще мръднеш! ( в тая връзка, вчера във форума на Левски се писа, за първия гол на Черноморец, че топката минала между краката на Илиев, въъъъъх, къв ужас, невъзможно направо :mrgreen: ), игра се мача, адаш, аз исках само да се изчака, даже левскарите не подскачат този път! :lol:

Ами не знам за фактите адаш, ама аз пък да ти напомня приказката за лъжливото овчарче...... Така, че даже и да се е играл мача, аз на Венци и на Коко, вяра им нямам.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 01:29

Не знам, ама като гледам бистрите дали се е играл мача им в темата за Черноморец и Левски...Та в тоя ред на мислии аз да споделя....толкова съм накефен от вчера (пардон оня ден) че всякакви други неща са ми безинтересни...Дори на Нейчо не биха му стигнали думи да опише какво беше на връщане! Това дето съм се смял на всичките страници в тоя форум не е достатъчно....Такава мускулна треска на корема и такова схващане на челюстите не съм имал от детските си години!

Върни се в “Черноморец”