Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 18 фев 2012 16:36

http://www.livesport.bg/TSSKA-nyama-da- ... dion-55393
Какво ви казах. Вчера пата - кюта. Днес, като ..........на мокър пясък.
Бааах мааа му. От излишъци да му прилошее на човек. То не бяха изхвърляния вчера, то не беше чудо.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 фев 2012 16:46

Що ми е пролетно на душата ? :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 фев 2012 17:44

Това го споделих с някои от Вас в "Духът" и както обещах го намерих.

Опази Аарън Рамзи, спаси живот!

Аарън Рамзи ликува след като е вкарал гол, това може би е малко плашещо, снимка: ЕПА/БГНЕС
Sportni.bg
Коментари 9
15.02.2012| 22:43 часа
Видяна 22402| Размер на шрифта

Муамар Кадафи, Осама бин Ладен, Стив Джобс и Уитни Хюстън. На пръв поглед единственото общо между тези личности е, че вече не са между живите.
Ако намесим обаче името на футболиста на Арсенал Аарън Рамзи, ще получим мистерия ... защото всеки един от четиримата умира почти веднага, след гол на полузащитника, пише "Дейли Мейл".
Поп певицата Уитни Хюстън беше четвъртият такъв случай за по-малко от година. Часове след като 21-годишният Рамзи се разписа в двубоя от Висшата лига срещу Съндърланд, певицата е намерена мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис.
Ужасяващите съвпадения започват миналия май, когато младият играч бележи срещу Манчестър Юнайтед на "Емирейтс".
Ден по-късно на 2 май лидерът на Ал Кайда, 54-годишният Осама бин Ладен е застрелян от американските военноморски сили в Пакистан.
След това на 2 октомври Аарън Рамзи се разписва във вратата на Тотнъм в мач на "Уайт Харт Лейн". Три дни по-късно шефът на "Епъл" Стив Джобс умира след дълго боледуване от рак.
Малко по-късно, на 19 октомври Рамзи бележи драматичен гол в добавеното време срещу Олимпик Марсилия в мачот Шампионската лига.
Още на следващия ден, 69-годишният бивш лидер на Либия, полковник Муамар Кадафи е заловен от бунтовници близо до родния му град Сирт и умира от раните си.
Мистериозната зависимост между головете на Аарън Рамзи и смъртта на популярни личности не остава незабелязана от феновете.
Един от тях казва: "Притеснявам се, че скоро нещата ще излязат от контрол, когато той започне да вкарва по-често".
Друг запалянко коментира в социалната мрежа "Фейсбук": "Да спасиш изстрел на Аарън Рамзи е като да спасиш нечий живот".

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2727692

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 18:11

Не съм ли пич?? За месец- две(2) гнойни ангини!!!Бах маа му!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 18:13

ntodorov написа:Що ми е пролетно на душата ? :P

Не е от уискито!!И на мен ми е така,а съм на антибиотици!! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 18:14

ntodorov написа:http://www.livesport.bg/TSSKA-nyama-da-igrae-na-50-hilyaden-stadion-55393
Какво ви казах. Вчера пата - кюта. Днес, като ..........на мокър пясък.
Бааах мааа му. От излишъци да му прилошее на човек. То не бяха изхвърляния вчера, то не беше чудо.

По лошото е,че не са въоръжени!!! Пък знайш ли,може да има снайперисти!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 фев 2012 18:47

Ники, аз не се притеснявам за тоя, толкова е дървен, че двамата с Торес имат по-малко голове от Стоян Колев :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 фев 2012 20:45

Биииииип бибиииииит, ммушеннннннннннннннннннннници, не мога да се добера до лаптопа, голяма борба пада - лапето иска детски, жената иска скайпа, моя лаптоп издъхна преждевременно. Данчо, като си оправя лаптопа влизам и аз в битката със ястията от чорбалив характер :lol:
Казах ли добър вечер, мммушеннннннннннннннницииииииииииии? А че много се забавлявах с вас при Духчето? Картаго, еваларка брат. Дойде с такси от Сарафово за час само и само дани види! А имаше банкет. Ей това е сериозен тип! Че ми оправи и бана :lol: ....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 фев 2012 20:58

Данчо, ангина ли те хвана? УжасТ! Аз от първата контрола бях със адските налепи, та така до вчера. Не издържах и си направих сок от лук, който с пипедка си вкарах в носа. После си вкарах памуци с ракия в ноздрите, напарих си краката във вряла вода със морска едра сол, сложих си торбичка със морска сол във микровълната за 5 минути да се нагрее - и хоп на челото. И съм като нов днес, само дето прекалих и задържах торбичката за повече минути и понеже съм я натискал явно силно - беше ми изгоряла малко кожата. Но днес не си личи...Взимай мерки, щото бактериите се пренасят лесно и на децата.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 фев 2012 21:00

ПичУи, гледам сте съпричастни с моята нелека съдба (сега видях че става течение в една от стаите - отворен бил трансферния прозорец), та да ви помоля нещо - ако случайно срещнете някъде аватара ми да се скита самотен, моля да се обадите на 166, 112, или да ми пишете на лични 8-) Анонимността Ви е гарантирана :?

Върни се в “Черноморец”