Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 17 фев 2012 23:32

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:
ntodorov написа:Сега по същество. Вечерях, пих бяло вино, а приказката, че клин - клин избива отново се оказа вярна. Мога да кажа, че едва сега влязох в кожата си. Одъртявам. Трудно ми излиза пиЙенето...За подстригване съм... Препоръчайте ми фризьорка. :mrgreen:

А мен видя ли ме!Приличам на Тарзан!! Мирооооо!! :mrgreen:

E , да бяхте казали по рано ... сегашната ми фризьорка има много работа , няма да може да ви вмести в графика . Предишната я препоръчах на Ники . Тя е около 30-годишна , изрусена , с визия и тяло на поп-фолк певица ;) Ще трябва да се разберете с него . :mrgreen:

Миро, вярно, че ми обеща, бях забравил. Но май трябва да опресня малко информацията, която ми каза снощи, някои детайли ми се губят.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 фев 2012 00:10

Вий сте едни долни ммммммуууууууууушенннннннннннници!
Адаш, имаме те в предвид за вторника. Бройте ме и мен за тая контрола 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 фев 2012 00:12

8:0? Това си е направо гавра с труп :? Данчо, ти верно ме пита, ама аз си мислех че е понеделник-вторник :)
Цониииииииииииииииии
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 фев 2012 01:14

petkan написа:Ми то там са "купона" и "драмата" :)
Аз нищо не съм подхванал. Въобще не ме сравнявай с Миро! На малкия пръст не мога да му се хвана ;)

Миро, изключително приятно ми беше да се запозная снощи с теб. Сигурен съм - и на момчетата също, макар че те те познават от предния път.И в още едно нещо съм сигурен - че ще превъзмогнеш ненавистта си към Събев и ще бъдеш част от нас и на стадиона, а не само във форума ;)

Аз също много се радвам че се видяхме на живо ...колкото до събев , ще си позволя да цитирам Конфуций - "Ако с добро накажеш враговете, с какво ще наградиш приятелите си?!"
от друга страна пък една древна японска поговорка гласи - "Ако застанеш на брега на реката и се въоръжиш с търпение , то ще дочакаш да видиш как телата на враговете ти се носят по течението " ;)
п.п Държа да предупредя всички които са останали с добро впечатление от мен - аз може и да изглеждам готин пич , ама всъщност съм един голям МУШЕНННННННННННИК. :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 фев 2012 03:25

Писна ми! Махам се от тоя долен форум! Тук е пълно с мУшеннннннннннннннници :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 фев 2012 05:29

Уфф,как ме марзи да му пиша отговор на оня мазут пламенски,че пак е разпростял мазутската митология,че сме се обичали с тях до 2005.Най-простия пример,Вашия любимец Върбан,се подвизаваше по форумите като "Кошмара на мазута" доста преди 2005,познайте защо,не че го познавам лично,но ми поразказаха някои случки навремето.Да не говорим,че това беше отговор на мазутски изпълнения,така че приказки от сорта,че Събев развалил отнешенията между феновете са си чисто баламосване и измиване на ръцете.Аз лично съм против мазута още от времето на Поркочанов,когато се опита да ни прави сателит,да не говорим,че спомогна Шумен да влезе в А група,за сметка на Черноморец :x :x :x Така,че просто на мазутите им се върна това,което се опитаха да направят с Черноморец :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 08:31

Отивам на работа!!Ако тъпаците ме оставят на мира,може и да седя във форума!!Не знам вие как сте,ама мен ме набарало нещо!!Ужасни болки в гърлото,температура,мускулни болки!!Ужас!!Не знам кЪ ще работя!!Ама не е грип май,щот имам налепи!!Таз зима се съсипахме!Аз два пъти,малкия един път,каката и тя два пъти!!Само жената оцеля!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 18 фев 2012 08:56

Devian написа:Уфф,как ме марзи да му пиша отговор на оня мазут пламенски,че пак е разпростял мазутската митология,че сме се обичали с тях до 2005.Най-простия пример,Вашия любимец Върбан,се подвизаваше по форумите като "Кошмара на мазута" доста преди 2005,познайте защо,не че го познавам лично,но ми поразказаха някои случки навремето.Да не говорим,че това беше отговор на мазутски изпълнения,така че приказки от сорта,че Събев развалил отнешенията между феновете са си чисто баламосване и измиване на ръцете.Аз лично съм против мазута още от времето на Поркочанов,когато се опита да ни прави сателит,да не говорим,че спомогна Шумен да влезе в А група,за сметка на Черноморец :x :x :x Така,че просто на мазутите им се върна това,което се опитаха да направят с Черноморец :)

Колкото и глупости да дрънкаш,колкото и да мразиш "Мазута"-ние сме си НИЙ !!! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QEmuY#t=2s
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 фев 2012 09:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Devian написа:Уфф,как ме марзи да му пиша отговор на оня мазут пламенски,че пак е разпростял мазутската митология,че сме се обичали с тях до 2005.Най-простия пример,Вашия любимец Върбан,се подвизаваше по форумите като "Кошмара на мазута" доста преди 2005,познайте защо,не че го познавам лично,но ми поразказаха някои случки навремето.Да не говорим,че това беше отговор на мазутски изпълнения,така че приказки от сорта,че Събев развалил отнешенията между феновете са си чисто баламосване и измиване на ръцете.Аз лично съм против мазута още от времето на Поркочанов,когато се опита да ни прави сателит,да не говорим,че спомогна Шумен да влезе в А група,за сметка на Черноморец :x :x :x Така,че просто на мазутите им се върна това,което се опитаха да направят с Черноморец :)

Колкото и глупости да дрънкаш,колкото и да мразиш "Мазута"-ние сме си НИЙ !!! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QEmuY#t=2s

Хайде пак :o Какво ви става бе хора?! Ни в клин, ни в ръкав, пак се захапахте :o Не се ли разбрахме, че не му е тук мястото за подобни нападки?
Иначе, добро клипче, Дизел! Евала за труда на пича, който го е направил! Трябва и за Черноморец да измислим нещо подобно, което ме подсети да ви съобщя, че дъщерята на нашата легенда Георги Маджаров ми обеща да ми предостави цялата му лична колекция от снимки от най-славния период на Акулите - 1976-1982 г.

п.п. Забравих ли да кажа Добро Утро? :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 фев 2012 09:31

Bourgas написа:Писна ми! Махам се от тоя долен форум! Тук е пълно с мУшеннннннннннннннници :mrgreen:

Тошеееее, като не си лягаш навреме като нормалните хора, виждаш ли какви еретични мисли ти пълнят главата!? :o

Върни се в “Черноморец”