Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 фев 2012 18:15

kartago написа:
Bourgas написа:Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе той явно не го взе на сериозно, но не знае с кого си има работа! И аз му писах да се поразходи да ме види, хора сме, може пък и да помогнем, но наистина зле бяха нещата от към мезе, добре че банкета се бяха постарали :)

На Дизела едва днес му дадоха някаква заплата. Снощи беше кЪт църковна мишка.Иначе наистина съжалявам че не дойдох.Поне да бъдем двама срещу всички.Оставих Акаунта сам да се сражава но се радвам че е останал като гранит в опитите да бъде завлечен на стадиона да гледа събевия клуб.И сам войнът е войн! Достойно е защитил честа на анти-събевата коалиция. Браво Конан!!! :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:15

kartago написа:
Bourgas написа:Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе той явно не го взе на сериозно, но не знае с кого си има работа! И аз му писах да се поразходи да ме види, хора сме, може пък и да помогнем, но наистина зле бяха нещата от към мезе, добре че банкета се бяха постарали :)

Срамежлив мъж, бива ли такова нещо :mrgreen: А ние хора не ядем. Е, снощи нямаше много мезе, мина ми през ума, но Дизела ако беше донесъл, нямаше да ми минават канибалските идеи през главата в 1 вечерта :) Мироооооо, имам нужда от подстрижка, надявам се, че знаеш :oops:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:22

Пак малко да пооспамя темата, писах на всички, за които се сетих. Благодаря на тези, които ми обърнаха внимание и казаха, че няма да може да дойдат. На другите - е, момчета, гледайте ги малко тия лични :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 18:24

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
kartago написа:

На Дизела едва днес му дадоха някаква заплата. Снощи беше кЪт църковна мишка.Иначе наистина съжалявам че не дойдох.Поне да бъдем двама срещу всички.Оставих Акаунта сам да се сражава но се радвам че е останал като гранит в опитите да бъде завлечен на стадиона да гледа събевия клуб.И сам войнът е войн! Достойно е защитил честа на анти-събевата коалиция. Браво Конан!!! :)

Да бе, да! Надявай се :)
Остана без луканка обаче :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 18:29

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
kartago написа:

Ще ме прощаваш, обаче това вече лекичко започва да дразни! Сигурно съм по-голям нефтохимикец от тебе, но това не ми пречи да ходя да гледам футбол! Не ме интересува Събев-Мъбев, защото за щастие не той играе по екип на терена! Събирам се с изключително приятни хора, веселим се, споделяме си идеи и си помагаме! Запомни, че всяко ново приятелство е злато! И остави ги тия приказки за заплати, всеки един от хората тука щеше да те почерпи няколко чаши вино, а ти щеше да се запознаеш лично вече с много готини пичове!!! А наистина липсваше луканката! Щом адаша ти е казал, трябваше да изпълниш поръчката!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:36

Петьо, шегуваме се тука, просто Дизела не желае да ни вижда, няма да го виним я! :) И разбира се, че нямаше да го оставим жаден. А ти представяш ли си да го познаваме, както се оказа снощи Нейчо и Данчо се знаят задочно. Събра си погледа направо Нейчо :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 фев 2012 18:38

Обърнете внимание на гола на Цоньо . Ква тупалка изши и то с техничен фалцов удър . Кат не мои да подава , поне може да боца на големия пръст :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:41

Bartolomej написа:Обърнете внимание на гола на Цоньо . Ква тупалка изши и то с техничен фалцов удър . Кат не мои да подава , поне може да боца на големия пръст :)

Любимецът на Станимир Димитров. Спуквам се от смях като гледаме до него, а Цоньо не може да играе и той от смях. Даже забележи как се хилоти като вкарва, бас ловя, че Станимир се чува от трибуните :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 фев 2012 18:42

Картаго,ако си по-голям "нефтохимик" от мен-значи нямаш място на стадиона където играе отбора,на унищожителя на Нефтохимик.Иначе футбол си гледай,кой ти пречи?! И аз гледам футбол,не само Нефтохимик а и други отбори,но не и ПСФК.(докато там са изродите м.с. и п.к.-след тях-няма проблем!) Той и Акаунта не е по-малък "черноморец" от вас,ама не ходи да ги гледа.Иначе за хората,компанията и качествата на всеки един от форума-нищо лошо не казвам,
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:45

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Картаго,ако си по-голям "нефтохимик" от мен-значи нямаш място на стадиона където играе отбора,на унищожителя на Нефтохимик.Иначе футбол си гледай,кой ти пречи?! И аз гледам футбол,не само Нефтохимик а и други отбори,но не и ПСФК.(докато там са изродите м.с. и п.к.-след тях-няма проблем!) Той и Акаунта не е по-малък "черноморец" от вас,ама не ходи да ги гледа.Иначе за хората,компанията и качествата на всеки един от форума-нищо лошо не казвам,

Петьо е човек, който не познаваш и няма да се учудиш защо ти го казва, ако се запознаете. Спор обаче не искам да водя, защото прекалено гот ми беше снощи с момчетата. Да те светна, имаше на масата трима, играли в Нефтохимик, разбира се, в различни епохи.
А за Миро, гледай камерите на 4-ти ;)

Върни се в “Черноморец”