Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2013 13:32

cena62 написа:
Левски точи ножа на защитник, пише "Меридиан мач"

Левски ще разкара едно от най-новите си попълнения след края на сезона. Става дума за защитника Пламен Димов, кой­то беше привлечен през зимната пауза от Черноморец за над 200 000 лева.

Брани­телят изпитва много трудности с аклима­тизацията си на „Герена" и все още не е дебютирал в официален мач. От клуба разкри­ха, че обмислят да преотстъпят младия защитник да се обиг­рава в клуб от елита, защото към днешна дата не е готов да иг­рае в Левски.

над 200 000 ... нали бяха 100 000 :roll:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 мар 2013 02:30

Искам си Акаунта написа:
cena62 написа:
Левски точи ножа на защитник, пише "Меридиан мач"

Левски ще разкара едно от най-новите си попълнения след края на сезона. Става дума за защитника Пламен Димов, кой­то беше привлечен през зимната пауза от Черноморец за над 200 000 лева.

Брани­телят изпитва много трудности с аклима­тизацията си на „Герена" и все още не е дебютирал в официален мач. От клуба разкри­ха, че обмислят да преотстъпят младия защитник да се обиг­рава в клуб от елита, защото към днешна дата не е готов да иг­рае в Левски.

над 200 000 ... нали бяха 100 000 :roll:

Ти пък.......... цифроман :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 мар 2013 21:39

Атанасов стреля от около 20 метра, след което Петков спаси, но Андонов отблизо на празна врата не пропусна да вкара.

Може да се каже , че Жорето отигра ситуация като Корнелиус срещу България ;) ...
Иван Караджов пусна дълъг пас към Венци Христов, който напредна, а след това финтира Радослав Димитров и излезе сам срещу Георги Петков, след което го финтира два пъти и вкара за 2:0.

Феноменален гол ... най-готиното беше как Георги Петков пролази 3-4 метра на колене , опитвайки се да спре Венци :mrgreen:

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 09 апр 2013 23:14

Бившият национал Златко Янков е един от шестима кандидати, издържали изпита за агенти на играчи, който се проведе на 4 април в сградата на БФС на улица "Цар Иван Асен II" 26, съобщиха от централата. Тестът съдържаше общо 20 въпроса. Янков беше основна част от състава на България, който достигна до четвъртото място на Световното първенство по футбол през 1994 година в САЩ. Останалите петима, които получиха мениджърски лицензи, са Александър Младенов, син на бившия старши треньор и футболист на ЦСКА и на националния отбор Стойчо Младенов, Виктор Венков, Мартин Стоянов, Левен Русев и Ивайло Рачев.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 апр 2013 16:55

Нападателят на Берое Венци Христов бързо спечели титулярно място под Аязмото. Той блесна преди десетина дни, след като вкара уникален гол във вратата на Славия, при който националът Радослав Димитров беше направен за смях. Христов се съгласи да отговори на въпросите на „Меридиан Мач" в навечерието на мача с "Ботев" (Пд), който е от 18:00 часа днес на стадиона под Аязмото. Играчът направи шокиращо признание, обяснявайки защо е напуснал бургаския Черноморец - не е изтърпял обидите и крясъците на Димитър Димитров-Херо.

- Венци, какъв е коментарът ти за мача с "Левски" на „Герена"? Защо загубихте?
- Не заслужавахме да загубим този мач с оглед на ситуациите, които имахме, особено през първото полувреме. Започнахме малко припряно и това ни попречи да отбележим. Сигурен съм, че ако първи бяхме стигнали до гол, щяхме да победим Левски. Освен това получихме нелепи голове. При единия Карвальо първо не успя да спре топката, после паднал вкара.

- Сега ви предстои мач срещу "Ботев" (Пд). Какво очакваш от него?
- Ще бъде доста тежък мач. "Ботев" са в много добра форма. От началото на полусезона само бие, освен първия мач, в който направи равен със Славия. Добър отбор са, но мисля, че имаме сили да ги победим.

- Съгласен ли си, че "Ботев" и Литекс са най-добрите отбори в момента?
- За Литекс съм съгласен. Другият отбор, който играе най-добрия футбол, според мен е Берое.

- По-специален ли е за вас футболистите мачът с "Ботев" (Пд) от всички останали?
- Знаем добре колко важен е мачът за нашите фенове. Все пак е дерби на Тракия. Ние също ще подходим максимално мобилизирани. За нас всеки мач е дерби, защото не сме се отдалечили достатъчно от зоната на изпадащите. Трябват ни още три победи, за да сме спокойни. Първата от тях ще бъде срещу "Ботев" (Пд).

- Ти си от зимата в отбора. Каква е обстановката в клуба сега и защо не се представяте толкова убедително, колкото очакват вашите привърженици?
- Обстановката в отбора е прекрасна. Събрани сме добри футболисти. Колективът е отличен, сплотен. Няма никакво напрежение и проблеми между играчите. Работи се суперпрофесионално. Само в такава обстановка може да се върви напред и да се постигат добри резултати. Според мен през пролетта се представяме добре. Защо не е било така през есента, не мога да кажа точно, защото не съм бил тук. Но доколкото разбрах, когато са получавали първи гол, трудно са успявали да намерят точния ритъм и да се върнат мача. Сега вече мисля, че се справяме по-добре.

- Защо напусна Черноморец?
- Заради отношението към мен. Всъщност отношението не беше добро не само към мен, а и към останалите футболисти, но някои търпят повече, други като мен по-малко. Аз не издържах и си тръгнах.

- Бъди по-конкретен - в какво се изразяваше това лошо отношение? И от ръководството ли беше то или от треньора?
- Не беше от ръководството, въпреки че в клуба имаше сериозни проблеми. За забавянията на парите всеки проявява разбиране, защото съзнава, че ситуацията е трудна. Става дума за отношението на треньора.

- Защо? Как се отнасяше Димитър Димитров-Херо към вас и към теб конкретно?
- По принцип извън терена той отношение към нас няма. На тренировки също е спокоен. Дойдат ли мачовете обаче, Херо става друг човек. Не само крещи, но и обижда футболистите. Как при това положение да даваш най-доброто от себе си? Аз съм такъв човек, че когато се отнасят коректно и с уважение към мен, се стремя да отвръщам със същото. Но не мога да търпя да ме обиждат.

- Имаше ли други варианти през зимата за теб освен Берое?
- Имаше, но не искам да ги коментирам. Говорих с Петър Хубчев и след разговора с него бях убеден, че Берое е правилният избор за мен и ще бъде крачка напред в кариерата ми.

- Другите отбори, които те искаха, от България ли бяха или от чужбина?
- Имаше и от чужбина. Аз обаче, ако излизам в чужбина, искам да е на запад, а не на изток за малко повече пари, отколкото взимам тук.

- Следиш ли какво става в родния ти Локомотив (Сф) и защо не успя да се наложиш там?
- Когато започнах в Локомотив (Сф), там имаше много добри играчи. Централен нападател беше Цветан Генков. Тогава Иво Тонев дойде и ми каза, че треньорът няма да разчита на мен, и ме преотстъпиха в Своге. После дойде Окука, но и той не пожела да разчита на мен.

- Мъчно ли ти е за това, което става в Локо (Сф), който сега е конкурент на твоя отбор в битката за оставане?
- Мъчно ми е, естествено. Жалко, че няма база и няма как да си произведат добри футболисти. Не помня вече и откога не играят на собствения си стадион. А за битката за оставане не мисля, че има шанс нито Берое, нито Локомотив (Сф) да изпадне.

- На 24 години си, а вече си сменил 7 отбора. Защо не можеш никъде да се задържиш по-дълго?
- В Своге, както вече ти казах, бях преотстъпен. В Несебър и Монтана изпълних договорите си и не ги поднових. За Черноморец вече казах каква беше причината.

- Доволен ли си от начина, по-кой-то се развива кариерата ти досега?
- Доволен съм. Може би не навсякъде съм израствал толкова бързо, колкото ми се е искало, но гледам напред и мисля, че в Берое имам всичко необходимо, за да продължа да се развивам.

- По какво се различава Петър Хубчев от предишните ти треньори?
- По това, че не внася напрежение в играчите, кара отбора да играе освободено, което помага на всеки да даде най-доброто от себе си.

- В турнира за Купата на България сте на полуфинал срещу Славия. Какви са шансовете ви?
- Имаме реални шансове да играем финал. Играхме скоро със Славия и ги победихме с 2:1, но сега мачовете ще бъдат много по-различни, защото са турнирни. Надявам се да успеем, защото купата е основната ни цел тази година. За първенството никой в клуба не допуска, че ще изпаднем.

- Ти вкара уникален гол на Славия преди десетина дни. Той беше избран за №1 на 19-ия кръг. Какво е да направиш за смях национал като Ради Димитров?
- За мен е най-важно отборът да побеждава. Всичко друго са подробности.

- Кой ще стане шампион?
- Лудогорец. Въпреки спада във формата, играят по-добре от Левски.

- Защо нивото на българския футбол е толкова слабо и отборите ни отпадат рано в Европа?
- Аз не мисля, че е толкова слабо. Лудогорец отпадна много незаслужено от Динамо (Загреб) и ако всички играят като тях, ще имаме успехи. В България на футбола много пречи и съдийството.

- Мислиш ли, че реферите бъркат нарочно?
- Не знам, но няма никакво значение дали е нарочно. Винаги се помага не на по-силния, а на този с по-голямото име. Защото във Враца например ЦСКА с нищо не показа, че е по-силният, дори когато Ботев остана с 10 души.

- Надяваш ли се да бъдеш поканен в националния отбор?
- Разбира се. Мисля, че това е мечта на всеки футболист. Надявам се някой ден това да се случи.

Ето го любимецът на Миро. Аз лично много се радвам, че Херо го е псувал, за да си замине, неблагодарника.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 апр 2013 17:32

По това неблагодарно л*йно и плюнката си не хвърлям дори :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 апр 2013 17:33

Ето го любимецът на Миро. Аз лично много се радвам, че Херо го е псувал, за да си замине, неблагодарника.

Вълк единак...Помниш ли го как яде боб на Предела - сам в дъното на една маса. Скрит от съиграчи и хорски погледи.
След година - тъЙ ще говори и срещу Берое. Едно глезено леке - професионалист нивга не МоЙ да стане...Пуууу, да йеба и неблагодарника му... :evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 апр 2013 18:06

Туй гуйно зе, че пак вкара... така поне индиректно ни помага ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 апр 2013 18:16

Жоржи и той вкара :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 10 апр 2013 18:42

Интересното в случая е че и 3-мата които играха при нас и сега са в Берое (Крумов,Андонов,Христов) са се оплакали от Херо,след трансферите си.
Първо беше Крумов който също бил "псуван" и не се държали както трябва с него,след това Андонов който пак от нещо подобно се оплака и сега Венци.Според мен проблема въобще не е от Херо,ама така са дребните душици като тия тримцата,все някой им е виновен...
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”