Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:venomcho написа:Иначе за снукъра разбрахме, аз едно въпросче за кината (киното) ако мога да запитам, стига това да влиза в графата "Забавления" де, знам ли...
Аааааа, за киното ли? Дават само хамерикански екшъни. Нищо с участието на бургаски артистиКво да праиш - монопол! К'во да му гледаме?!
botevist1912 написа: предимно на джамини играем...местим ги от карчол в карчол.
Искам си Акаунта написа: Ми качи се в Меден Рудник ... там си е екшън реалити50 % от мъжката част тренират ММА ( както те се изразяват ) и бодибилдинг , карат БМВ ( който има пари за кола ) , адидаса е официално облекло (през лятото голи до кръста ) , и задължително имат поне по 3 татуса и гледат лошо
Bourgas написа:botevist1912 написа: предимно на джамини играем...местим ги от карчол в карчол.
Всеизвестното "секуро" по нашите земи.
Bourgas написа:ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоряИ как ми видя пристрастията, не знам
venomcho написа:Bourgas написа:ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоряИ как ми видя пристрастията, не знам
ами аз затова питам - дори и рядко е да е, дали въобще вече има къде да се ходи, че аз поне знам само едно "камерно" в една пресечка на Александровска ако се не лъжа...
Bourgas написа:venomcho написа:Bourgas написа:ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоряИ как ми видя пристрастията, не знам
ами аз затова питам - дори и рядко е да е, дали въобще вече има къде да се ходи, че аз поне знам само едно "камерно" в една пресечка на Александровска ако се не лъжа...
Има едно малко кино, Тракия, точно там с 2 зали - обикновенна и 3д. От май месец отварят още ако не се лъжа 10 киносалона в Мол галерия. Иначе всичките ни кина ги направиха или бинго зали, или дискотеки, или търговски центрове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта