Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:58

ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоря :) И как ми видя пристрастията, не знам :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 17:05

petkan написа:
venomcho написа:Иначе за снукъра разбрахме, аз едно въпросче за кината (киното) ако мога да запитам, стига това да влиза в графата "Забавления" де, знам ли...

Аааааа, за киното ли? Дават само хамерикански екшъни. Нищо с участието на бургаски артисти :( Кво да праиш - монопол! К'во да му гледаме?!

Ми качи се в Меден Рудник ... там си е екшън реалити :) 50 % от мъжката част тренират ММА ( както те се изразяват ) и бодибилдинг , карат БМВ ( който има пари за кола ) , адидаса е официално облекло (през лятото голи до кръста ) , и задължително имат поне по 3 татуса и гледат лошо :mrgreen:

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 17:07

Кви са тези квинти и кварци..сефте ги чувам. За пуула си прав тва са наще правила ама квото е в махалата тва е най-правилно -ЗАКОН!!! В Майнатаун Безкоза е с качване ,което е аматьорско, ама ние майните сме такива..лоши хора, зли хора все мекото на хляба искаме. От контрата се бяга и то без проблем а за 10-ка не съм и чувал то ние тука предимно на джамини играем...местим ги от карчол в карчол.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 17:09

botevist1912 написа: предимно на джамини играем...местим ги от карчол в карчол.

Всеизвестното "секуро" по нашите земи.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 17:10

Искам си Акаунта написа: Ми качи се в Меден Рудник ... там си е екшън реалити :) 50 % от мъжката част тренират ММА ( както те се изразяват ) и бодибилдинг , карат БМВ ( който има пари за кола ) , адидаса е официално облекло (през лятото голи до кръста ) , и задължително имат поне по 3 татуса и гледат лошо :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 17:12

Bourgas написа:
botevist1912 написа: предимно на джамини играем...местим ги от карчол в карчол.

Всеизвестното "секуро" по нашите земи.

К'ви джамини, к'во секуро? :o
Я обяснете, пък може и аз да го преместя :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 ное 2011 17:14

Bourgas написа:ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоря :) И как ми видя пристрастията, не знам :)

ами аз затова питам - дори и рядко е да е, дали въобще вече има къде да се ходи, че аз поне знам само едно "камерно" в една пресечка на Александровска ако се не лъжа...

п.с. за пристрастията ти към Коко-Локо или по-скоро "дистрастията" към Ботев, в една друга тема дискутирахме наскоро ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 17:16

venomcho написа:
Bourgas написа:ВеномЧо, да ти кажа, аз на кино рядко ходя, ама питай, може да ти отговоря :) И как ми видя пристрастията, не знам :)

ами аз затова питам - дори и рядко е да е, дали въобще вече има къде да се ходи, че аз поне знам само едно "камерно" в една пресечка на Александровска ако се не лъжа...

Има едно малко кино, Тракия, точно там с 2 зали - обикновенна и 3д. От май месец отварят още ако не се лъжа 10 киносалона в Мол галерия. Иначе всичките ни кина ги направиха или бинго зали, или дискотеки, или търговски центрове.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 ное 2011 17:18

Bourgas написа:
venomcho написа:

Има едно малко кино, Тракия, точно там с 2 зали - обикновенна и 3д. От май месец отварят още ако не се лъжа 10 киносалона в Мол галерия. Иначе всичките ни кина ги направиха или бинго зали, или дискотеки, или търговски центрове.

Ей тва е друго нещо - за мен не беше нормално голям и то туристически град да няма поне едно свястно кинце 8-)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 17:21

Абе я оставете културно-масовките за някой друг път и кажете ще се прави ли организация за пътуване до Пловдив, че трябва да напускам форума и да не изтърва нещо... :?:

Върни се в “Черноморец”