2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Мнениеот fred » 25 яну 2011 16:00

Бившият национален вратар на България и настоящ страж на Черноморец (Бургас) Стоян Колев даде интервю пред репотер на Novsport.com. В него той коментира въпроси, свързани с бъдещето му в тима от Бургас, както и някои други любопитни моменти, касаещи това, което му предстои във футбола. Вижте какво сподели Колев специално за Novsport.com:

-Стояне, здравей! Една седмица преди края на трансферния прозорец – оставаш ли твърдо в Черноморец или можеш да заминеш в посока някой друг отбор, например ЦСКА, както се пишеше напоследък?

-Здравейте! Щом все още съм тук в отбора и продължавам да тренирам усърдно, това означава, че на този етап оставам тук, но все пак мисля, че последна дума има ръководството и както те преценят най-добре, така ще направят.

-Да не би те да те оставят, ако получат оферта за Паскал Борел и вече ти заемеш титулярното място? Имаш ли някакви такива мисли?

-Не мога да ви кажа. Доколкото знам, колегата още има договор с отбора. Не мога да ви кажа какво е тяхното намерение.

- А твоите лични амбиции – чувстваш ли се добре в Черноморец или при добра оферта би потеглил в друга посока?

-Моите лични амбиции са винаги да се доказвам и ако мога да играя в отбора ще е най-добре. Що се отнася до това дали ще сменя отбора или не, всичко зависи от ръководството, защото при положение, че имам договор с Черноморец за година и половина, всичко е в техни ръце.

- Ти си доказан вратар с отлични качества и когато се наложи да играеш вместо Борел, винаги си на висота и може би точно затова ръководството желае да не заминаваш никъде?

-Нямам какво да говоря по тази тема на този етап. Продължавам да си гледам моята работа тук.

-Как протича тренировъчният процес? Намираш ли някаква разлика от преди, от при ерата Балъков и сега при Тони Велков или при теб тя не се чувства така, защото треньорът на вратарите Любо Шейтанов си е на работа при вас?

-Ние се подготвяме под ръководството на Любомир Шейтанов, но все пак е нормално – всеки един треньор си има свои разбирания и виждания за футбол. Нормално е да има разлика. В момента се иска спокойствие за футболистите, за да докажат качествата, които имат и мисля, че това ще го направят.

- Ти беше част от националния отбор на Европейското първенство в Португалия през 2004-та година. Имаш ли още желание за големия футбол – беше в чужбина. Как се виждаш в следващите две-три, дори и четири години?

- Естествено, че имам желание. Най-важното, което усещам, е, че имам и сили все още да играя футбол на доста високо ниво. Но всичко зависи от късмет и от малшанс, от който съм преследван, но никога не съм се предавал. Естествено, че имам амбиции да играя футбол в близките две-три-четири години. За по-нататък вече ще преценя как ще се развият нещата. Но в близките три-четири години имам още сили да играя.

- Напоследък се появиха публикации относно личния ти живот, че си имал проблеми с бивши твои семейни драми. Нещо повече да кажеш по този въпрос, защото според мен имаш право на отговор.

- Около личния ми живот всичко е нормално.

-Как оценяваш сегашния Черноморец след напускането на някои и след привличането на нови футболисти? Как ще се класира Черноморец в края на шампионата?

-Попринцип това нещо във футбола го има – едни си тръгват, други пристигат. Във всеки един отбор и във всеки един подготвителен период това нещо го има. Ще видим как ще се отрази. Ние си гоним нашите цели и мисля, че всеки един от футболистите ще гледа да се доказва на този етап, да си постигне целите, защото това ще е една победа за тях първо, а и защитаваме емблемата на Черноморец.

-И честта на Бургас?

-Точно така.

-Стояне, благодаря ти. Желаем ти всичко най-добро и до нови срещи.

-Благодаря, живи и здрави да сме.

Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 яну 2011 17:29

Гледах днешния мач и ми направиха няколко неща впечатление:
1. Страшно съм разочарован от Паланков, това момче не се научи на бързо мислене и точен пас, според мен е за резервите - твърдите!
2. Разочарован съм и от момчето с номер 9, не му знам името за съжаление, но той е млад, дано се пооправи - според мен и той е за резервите.
3. Добро впечатление направиха комбинациите и доброто разбиране между Терзиев и Крумов, и между Старокин и Савио, въпреки, че Савио играе за сефте. Направи 2-3 хубави пробива и центрирания, доволен съм!
4. Хайри ми харесва, че не е спрял да се включва в атаките по-добре и от полузащитниците :)
5. Траях е супер стабилен, както и Орлин, но същото не мога да кажа за Цонков, Дяков и Андонов... много грешки, особено в пасовете!
6. Малко далечни удари, но иначе имаше и красиви комбинации (може би гледам твърде много Премиершип :)
7. Изключително лошо впечатление ми направиха и виковете срещу Нафтата, станахте като Левски, ЦСКА, Нефтохимик... Бъдете толерантни, феновете на акулите не МРАЗЯТ малкия си брат Нефтохимик!

Успех и на двата бургаски отбора, искам дерби до 2-3 год. и да гледам европейски мачове още от тази :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 яну 2011 18:32

Черноморец Бургас победи в първата си контрола Свекавица Търговище с 1-0

[center]Тони Велков за Савио: Очаквам повече от него[/center]
Наставникът на Черноморец Антон Велков остана доволен от изявите на своите футболисти в първата зимна контрола - срещу Светкавица, която беше спечелена с 1:0 след гол на Бранимир Костадинов. Бургазлии обаче очакваха с интерес дебюта на новото звездно попълнение Савио Нсереко.

"Като цяло съм доволен от контролата, която бе полезна с оглед на етапа от подготовката, в който се намираме. Надявам се обаче да имаме и доста по-добри игри занапред. Футболистите се стараха и изпълниха това, което бяхме набелязали като цели преди мача. Новите момчета в отбора също се представиха добре, като, разбира се, има още доста какво да се желае от изявите им. Савио игра 45 минути с оглед на това, че той се е подготвял само една седмица. Показа някои хубави неща, но тепърва и от него очаквам развитие на формата му. Видя се обаче, че в негово лице имаме класно попълнение", коментира Велков след двубоя в Поморие.

http://football.sportal.bg/news.php?news=283620

Kaто за начало не е зле Благодаря Bourgas за изчерпателният анализ на мача.Хубаво е да си каже някой мнението как играе отбора след напускането на Балъков и някои от Чужденците.Не бъдете прекалено критични към играчите още в началото на подготовката.Тепърва отбора ни ще набира скорост.Това 1-0 е добре като за първа контрола дано състава ни е по-силен.

Съставът на Черноморец: Дашев, Терзиев, Дянков, Хайри, Старокин, Крумов, Савио, Цонков, Паланков, Костадинов, Петков

Резерви/Колев, Атц, Филипов, Бонев, Дяков, Андонов, Пехливанов, Андре/

Лис Мутис,Паскал Борел и Муса Койта не са играли в този мач причината е,че трньора Антон Велков ясно каза че не обича в един мач да изпробва 30 играча затова раздели на два отбора играчите ни като горепосочените трима ще се появят във втората ни контрола с Добруджа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 30 яну 2011 01:40

Bourgas ,
Приятелю чудесен , имаш очивидно добър поглед върху това , което се случи днес на терена и в повечето от критичните коментари си почти прав , казвам почти защото ще те репликирам за някои неща :
1. Това е 1-ва контрола за подготовката и за самия треньор , така , че чудеса няма как да се случат .Едни са пренапрегнати , защото искат да се докажат , други не са още влезли в ритам , трети са изморени от силовите натоварвания , не са възстановили още и т. н.
2. Паланков игра по - изтеглен на зад , не където играеше есента , по скоро на позицията на Рикардо Андре , и шанса му да го пребори за титулярно място , мисля също , че е = 0 , но не беше очивидно на място , където се чувства комфортно .
3. За 9- ти номер , не съм съгласен с теб и такива като теб , с неуместните си критики са тези , които са в състояние да повлиаят на развитието на един млад футболист с по - слаба психика . Дано Живко не е с такава . Момчето няма 18 години и игра като равен с равни . На няколко пъти я свали доста добре към Савио , който си личи от всякъде , че не се учил на футбол в родна " Гана " . Адмирации за тоева момче за дебюта му при мъжете . Това е нашето бъдеще и ние сме длъжни да застанем зад него !!!
4. Толерантността на Агитката ни ..... много интересна тема .... къде беше ти и защо не се включи до сега да напишеш един ред , когато изметта в зелено - розово не спря да ни обижда и да сипе гнусни квалификации по наш адрес . Сега ни призоваваш към толерантност , Аз нямам малък брад от мазута , ако имах такъв по - добре да беше мъртав !!!И защо да сме толерантни към тях ? Заради счупените прозорци на фен клуба , заради набитите в тъмното малки момчета само за това , че са от Черноморец или заради помията , която се излива по сайтовете 24 бургас спорт , Скат телевизия от обезумяли фенове на инфантилния розово зелен отбор . Забрави за толерантност !!!
Аз бях един от тези , които пяха против зелено - розовите педали и не се срамувам , а напротив даже разреших на детето си , което бе с мен да пее на воля ценизмите . Но не затова искам сега да пиша .
Аз мисля , че ни чакат добри дни , със сигурност българчетата в отбора горят от желание за доказване , но трябва още време и мачове за Тони Велков да налучка отбора ...
Пожелавам му късмет !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 яну 2011 06:57

Да пожелая успех и късмет на отбора и на новия наставник през предстоящия полусезон.Ако запазим този състав и не продадем някой от основните играчи ми се струва,че спокойно може да задържим настоящето място в класирането,а даже и да се изкачим нагоре,ако трансферните саги в някои отбори станат факт :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2011 21:59

[center]Черноморец победи с 1-0 и Добруджа[/center]
Отборът на Черноморец-Бургас постигна нова минимална победа в контролите. Вчера „акулите” се наложиха с 1:0 над втородивизионния Светкавица (Търговище), а днес сториаха същото и с друг тим от Източната „Б” група – Добруджа. Старши треньорът на бургазлии Тони Велков изпробва всички си налични футболисти.

Попадението, което се оказа и победно вкара Рикардо Андре в 32-ата минута на мача. След почивката двамата треньори Велков на Черноморец и Диан Божилов на Добруджа пуснаха коренно различни единадесеторки и темпото на игра рязка спадна и нови голове до края на мача не бяха отбелязани.

Това бе последна контрола на „акулите” на родна земя, като на 2 февруари те заминават на подготвителен лагер в Турция
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 30 яну 2011 22:31

И вчера и днес най-вече ми харесаха Хайри, Бонев, Траян и Габи Атц.
На ниво бяха и Рикардо и Савио (в това момче има много скорост и техника :lol: )
От резервите днес Мутис беше ок (феновете вече са го кръстили Митко :) )
За днешния гол беше много куриозно - след изпълнение на пряк свободен удар Рикардо я вкарва с глава, а съдията (страничния) не внимаваше и вика АУТ....
Дори тези от Добруджа му се смяха и го гледаха смаяни....
Накрая го признаха за гол...
Бранко играе доста добре, неприятно съм изненадан от Паланков, а новичките имат още мноооооооого да учат.
Особено Живко Петков.....за съжаление играе доста плахо....като че ли го е страх от топката и гледа да не се среща с нея...
И вчера и днес играхме на високо темпо само по едно полувреме за съжаление - вчера 2рото днес 1вото...
Като за 1ви мачове обаче си е нормално.
п.п. Вчера доста добро посрещане на новия наставник ;)
Последна промяна от fred на 30 яну 2011 22:34, променено общо 1 път.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 яну 2011 22:33

fred написа:И вчера и днес най-вече ми харесаха Хайри, Бонев, Траян и Габи Атц.
На ниво бяха и Рикардо и Савио (в това момче има много скорост и техника :lol: )
От резервите днес Мутис беше ок (феновете вече са го кръстили Митко :) )
За днешния гол беше много куриозно - след изпълнение на пряк свободен удар Рикардо я вкарва с глава, а съдията (страничния) не внимаваше и вика АУТ....
Дори тези от Добруджа му се смяха и го гледаха смаяни....
Накрая го признаха за гол...
Бранко играе доста добре, неприятно съм изненадан от Паланков, а новичките имат още мноооооооого да учат.
Особено Живко Петков.....за съжаление играе доста плахо....като че ли го е страх от топката и гледа да не се среща с нея...
И вчера и днес играхме на високо темпо само по едно полувреме за съжаление - вчера 2рото днес 1вото...

Fredi, вчера бях, но днес не успях, да те питам имаше ли фенове ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2011 00:17

Скромно, но аз вижда, че и фред е видял това, за което аз писах снощи... Разочарование за Паланков, младото момче дано се надъха, за да играе добре (9 номер Петков), но другите верно играха добре и особено ми хареса Хайри в центъра като халф :) Малкия Савио ако не се опитва да се доказва още от първите контроли и да търси непрексънато топката ще е добре, мисля, че е припрян, а се вижда, че е добър наистина много за нашите стандарти :) О, да и ... Митко беше добре :) И нямаше този вятър като вчера. Между другото чух нещо много интересно от Л.Ш., но не смея да го кажа, мисля, че го е казал (напсувал) неволно...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 яну 2011 04:41

fred аз от дълго време разправям че Атц е един от най-добрите,а може би дори и най-добрият ни защитник,но проблема при него е че често страда от контузии най-вече като е бил в Русия изглежда получава някоя по-тежка иначе 3 сезона е бил в Рубин Казан и дори е шампион на Русия.Ако не бяха контузиите му едва ли щяхме да го видим въобще в България.

Ето го с нашият екип :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vcsUalyuvCQ[/youtube]

и с екипа на Рубин Казан
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uKhXVW03-xk&feature=related[/youtube]

и в Униао Лейрия
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hagf2CMo_Os&feature=related[/youtube]
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”