Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот Bartolomej » 19 апр 2012 21:07

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bartolomej написа:Абсолютно незаслужено равенство ...
Третото място не е нашата позиция , отдавна трябваше други отбори да са ни изпреварили . Толкова слаб отбор имаме ,че само късмета ни държи в позиции за медал . Дано се свърши скоро тази мъка и да си отидем пак в познатите места за борба да не отпадаме и хората да са по- щастливи и необвързани с претенции за състави , медали ,класирания и т.н .
Сега след всеки мач , само претенции , оплюване на играчи , разочарования от резултати ... това не е присъщо на Черноморския фен .
Както казах , дано , дано , дано ...

Ае Бартоломей,ти дан са чалдиса ве,ко ти стана??!! Черноморец има може би най-силния отбор в А група в момента! Ти ко искаш,да играят като Барса,и да смачкат Левски с 3:0 на Герена ли?! Е,съвсем малко не достигна за 3 точки-само 1 минута след 2:2 чудо спаси Левски от трети гол. А гола за 2:2....ми няма такъФ гол просто-цък,цък,цък и бум в ъгъла-красота! Ти да не искаш като миналата пролет да падате наред от всички и то в Бургас?! Е,има още какво да се пипне по отбора,ама с толкова пари-такъФ отбор! Ко си недоволен????

не ве нафта , не си ма разбрал .. аз съм си много доволен , че даже в повече ми идва вече всичко ,щот не съм са надявал и не съм си мечтал , че можем да мачкаме сичките наред ...
ама ми са иска хората да идват на мачовете заради емоцията , а футбола да е на заден план . И в края на сезона , дори и да не се получи нещо , всички да са доволни от Херо и момчетата
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 апр 2012 21:14

Щот след края на мач всички едни усмихнати , щастливи се прегръщат , снимат се весели такива . Поздравяват се и са питат един друг
Абе ти видя ли Шаешу как ги навърза 4 левскаря ?
или
Мале Траян къв шпагат направи
Калво какъв снаряд ни вкара
Тяната какви положения спаси
Болит как навързваше защитат на Левски
и така и така . Само позитивни емоции , никой нищо не говори за грешки, за лоша игра
И ко идваш си да прочетеш нещо , да са надъхаш още повече от якия мач , ама ... мача дет си гледал не бил същи МАЙ .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 апр 2012 21:26

И друго . На прибиране спряхме на Хепито на магистралата , а там бяха Херо, Чиликов и Колев . Та Херо каза,че е много недоволен от резултата , но е доволен от отбора . Беше бесен заради един друг мач и благодари на всички , които са подкрепяли отбора .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 апр 2012 21:30

Аз пък съм и щастлив от факта, че имахме честта да се изхождаме по малка нужда рамо до рамо с футбалерите ни. ( без Херо и Чилика)
Доволен съм вече от поведението на играчите спрямо нас феновете, доволен съм и от Тинката, който се смути при внезапната и "непринудена" среща ( имахме предварителна уговорка с Тинката да се срещнем с футбалерите ни на друго място- Владо я устрои) и каза: " Неловко така. Мислех, да се срещнем някъде на по-светло място" Е- хареса ли ви мача ? "
Ние: Дааааа.
Тинката: "Хубави голове, спасявания, всичко имаше. Довлни сме и ние. Е-еее. Можеше и да победим. Продължаваме - няма отказ."
Атиф - невероятен и, като човек. Толкова земно момче. Дори пичовете от бригадата забелязаха, че ни се радва повече отколкото ние на него...И бяха прави.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 23:01

Мдааа,трябва да ви вадим думите с ченгел за да научим подробности. Явно трябва да не идвам с вас никъде за да има повече близост с отбора. Винаги имате близки срещи,когато мен ме няма. ;) Вече взех да се притеснявам за кармата си.
И още нещо....бургаската публика е странна. Ако бяхме победили Левски,днес всички щяха да твърдят,че са фенове на Черноморец и в неделя на стадиона щеше да има 3-4 хил.души. Сега обаче ще има не повече от 1000. А отбора има нужда от подкрепа и срещу ЦСКА и срещу Ботев и срещу Литекс,а дори и срещу Горно Нанадолнище,ако трябва.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 00:07

Някой може ли да се похвали че е пикал посред нощ рамо до рамо с футболистите на любимия си отбор?
Отговор: Аз, Плд скуула и Бригадата...
Ей. Бригада, страшни сте. Много съм доволен от вас! Такова шоу беше - абе с кво се храните бе?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 00:32

Що чак ся посред нощ си развързахте езиците ве??? Ся ш'съ пукна от яд и няма а мога да спа :o

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 апр 2012 00:34

petkan написа:Що чак ся посред нощ си развързахте езиците ве??? Ся ш'съ пукна от яд и няма а мога да спа :o

Ся съ прибиръм от рожден ден на балдъзата..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 апр 2012 00:45

petkan написа:Що чак ся посред нощ си развързахте езиците ве??? Ся ш'съ пукна от яд и няма а мога да спа :o

Яааааа, и Нострадамус се появи..... Къде се губиш бе, адашче? :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 00:59

kartago написа:

Яааааа, и Нострадамус се появи..... Къде се губиш бе, адашче? :mrgreen:

Докат бяхме в Трявна да празнуваме празника, празнично ме зеха да събирам охлюви...... пък таз вечер ме поканиха да си ги ям :(

Нострадамус а? Ся нещо да каеш???

Върни се в “Черноморец”