NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:Абсолютно незаслужено равенство ...
Третото място не е нашата позиция , отдавна трябваше други отбори да са ни изпреварили . Толкова слаб отбор имаме ,че само късмета ни държи в позиции за медал . Дано се свърши скоро тази мъка и да си отидем пак в познатите места за борба да не отпадаме и хората да са по- щастливи и необвързани с претенции за състави , медали ,класирания и т.н .
Сега след всеки мач , само претенции , оплюване на играчи , разочарования от резултати ... това не е присъщо на Черноморския фен .
Както казах , дано , дано , дано ...
Ае Бартоломей,ти дан са чалдиса ве,ко ти стана??!! Черноморец има може би най-силния отбор в А група в момента! Ти ко искаш,да играят като Барса,и да смачкат Левски с 3:0 на Герена ли?! Е,съвсем малко не достигна за 3 точки-само 1 минута след 2:2 чудо спаси Левски от трети гол. А гола за 2:2....ми няма такъФ гол просто-цък,цък,цък и бум в ъгъла-красота! Ти да не искаш като миналата пролет да падате наред от всички и то в Бургас?! Е,има още какво да се пипне по отбора,ама с толкова пари-такъФ отбор! Ко си недоволен????
не ве нафта , не си ма разбрал .. аз съм си много доволен , че даже в повече ми идва вече всичко ,щот не съм са надявал и не съм си мечтал , че можем да мачкаме сичките наред ...
ама ми са иска хората да идват на мачовете заради емоцията , а футбола да е на заден план . И в края на сезона , дори и да не се получи нещо , всички да са доволни от Херо и момчетата
[/center]
[/center]