Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Ма кинти има само в ЛукОйл . Секви други чужди инвеститори са химера
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- hristo1306
- Контакти:
kartago написа:Искам два силни бургаски отбора! Който иска да дава кинтите, но да ходим да гледаме и двата отбора и да ги подкрепяме срещу "грандовете"!!!
Да - Бургас ще има два отбора в А "РФГ"- но грандовете ще бъдат с един по - малко ! Сещай се кой - който нож вади от нож умира ! Лека му пръст !
hristo1306 написа:kartago написа:Искам два силни бургаски отбора! Който иска да дава кинтите, но да ходим да гледаме и двата отбора и да ги подкрепяме срещу "грандовете"!!!
Да - Бургас ще има два отбора в А "РФГ"- но грандовете ще бъдат с един по - малко ! Сещай се кой - който нож вади от нож умира ! Лека му пръст !
За двата отбора - Чул те Господ! Не искам да закриват никой отбор! Не крия, че съм се радвал на успехите на всеки български отбор и съм преживявал тежко загубите на всеки също! Адвокатски "тинтири-минтири" са на масата, дано на терена сме по-добрите и да побеждаваме! И все пак, това е само една игра! За Европа или за национален отбор, вече съм на НАШАТА си страна!!!
-
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:За "Лукойл-Нефтохим Бургас" изобщо не си и помисляйте! Къде отивате вий бе?! Егати и нахалството! Лукойл им се е приискало!!! Все едно ние да поискаме "Петрол" ...Лукойл е за Нефтохимик,ама трябва да влезем в елита. Лукойл и Събев-??????!!!! Все едно куче и котка
Бе те както са си конкуренция, така и сума ти сделки направиха. Но това няма никакво значение. Лукойл са казали, че не искат да финансират спорта в Бургас. Вече и волейбола и женския баскетбол не носи тяхната фирма в името си. Намалиха и там парите. За Златев рекламата е само София, затова и там влага пари.
k.dimitrov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:За "Лукойл-Нефтохим Бургас" изобщо не си и помисляйте! Къде отивате вий бе?! Егати и нахалството! Лукойл им се е приискало!!! Все едно ние да поискаме "Петрол" ...Лукойл е за Нефтохимик,ама трябва да влезем в елита. Лукойл и Събев-??????!!!! Все едно куче и котка
Бе те както са си конкуренция, така и сума ти сделки направиха. Но това няма никакво значение. Лукойл са казали, че не искат да финансират спорта в Бургас. Вече и волейбола и женския баскетбол не носи тяхната фирма в името си. Намалиха и там парите. За Златев рекламата е само София, затова и там влага пари.
Интересно, ако се случи ЧУДО и се вдигнем бургазлии и да пратим на майната си Златев, да ходи да си рекламира той в София тогава какво ще стане?! Нашите деца, родилки, новородени деца дишат "благоуханията" на това "чудо на техниката", ами да си го построи до къщата си, до покоите си в Правец ли, в Драгалевци ли, не знам и тогава там да си прави рекламата този нещастник!!! Но, кой ли пък вярва на чудеса?!
kartago написа:k.dimitrov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:За "Лукойл-Нефтохим Бургас" изобщо не си и помисляйте! Къде отивате вий бе?! Егати и нахалството! Лукойл им се е приискало!!! Все едно ние да поискаме "Петрол" ...Лукойл е за Нефтохимик,ама трябва да влезем в елита. Лукойл и Събев-??????!!!! Все едно куче и котка
Интересно, ако се случи ЧУДО и се вдигнем бургазлии и да пратим на майната си Златев, да ходи да си рекламира той в София тогава какво ще стане?! Нашите деца, родилки, новородени деца дишат "благоуханията" на това "чудо на техниката", ами да си го построи до къщата си, до покоите си в Правец ли, в Драгалевци ли, не знам и тогава там да си прави рекламата този нещастник!!! Но, кой ли пък вярва на чудеса?!
Време е този палячо Златев да го разкарат

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian, при всичкото ми уважение към тебе, но ще те поправя! БЯХА много хора зависими от там! Сега я има 1 000 -1 200 човека при почти 400 000 град с "предградията"!!!! Имам "удоволствието" да живея до летището, не, не, въобоще не се оплаквам, тука е сто пъти по-добре от Бургас, но! Както казваш, факта си е факт!!! Това е едно от най-натоварените летища в България!!! Смешното е, че го държат спонсорите на "Черно Море" (заедно с варненското) ТИМ, не знам, нищо не правят по обещаната концесия, както е по договор! Но, ако наистина се вдигнем и ги разкараме тия лигльовци, то.....стъпка по стъпка....
Мдааа момчета, много теми ще си имаме довечера. РЕВОЛуЦИЯ ша праим 

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
Доколкото съм запознат Златев е шеф на "ЛукОйл България" , фирмата която държи бензиностанциите ... а нефтозавода и нефтеното пристанище имат руснаци за шефове .
petkan написа:Мдааа момчета, много теми ще си имаме довечера. РЕВОЛуЦИЯ ша праим
Ей, момчета имам нова идея! Адаша ще ви я сподели! Всички, които ходим на мачовете ще ми помагате! ОБЕЩАВАМ ВИ, ще имаме най-якия химн в България с ваша помощ! Владо, забрави старото, снощи ми дойде нова идея! Старото приличаше на химна на "Левски"! Апропо, казвам, че това няма да е химн на "Черноморец", а ще бъде на нашата форумна агитка! Сега ще включа 2-3-ма музиканти, разбира се предварително ще го пусна за одобрение пред вас! Но в студиото ще бъдем същата "агитка" ще пеем всички заедно, ще стане голям купон и ще бъде от сърце! Така се получават нещата! Ако "Нефтохимик" искат и там ще поработим!!!