Bartolomej написа:Бе виж ТЕЦ Марица - Изток нал станах спонсор на Берое , ако не бъркам . Бойко ги натисна тъй и тъй тровят хората поне пара кеш да дават
Тва е държавна фирма, нормално е да ги натисне Мухобойко, а ЛукОйла е частна, начин няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Бе виж ТЕЦ Марица - Изток нал станах спонсор на Берое , ако не бъркам . Бойко ги натисна тъй и тъй тровят хората поне пара кеш да дават
Bourgas написа:Bartolomej написа:Бе виж ТЕЦ Марица - Изток нал станах спонсор на Берое , ако не бъркам . Бойко ги натисна тъй и тъй тровят хората поне пара кеш да дават
Тва е държавна фирма, нормално е да ги натисне Мухобойко, а ЛукОйла е частна, начин нямаТоест не е частна, но тук се явява такава
![]()
![]()
Bartolomej написа:Bourgas написа:Bartolomej написа:Бе виж ТЕЦ Марица - Изток нал станах спонсор на Берое , ако не бъркам . Бойко ги натисна тъй и тъй тровят хората поне пара кеш да дават
Тва е държавна фирма, нормално е да ги натисне Мухобойко, а ЛукОйла е частна, начин нямаТоест не е частна, но тук се явява такава
![]()
![]()
Бобойко пак може го натисне Златев . сичко е въпрос на разговори . Ма трябва и нащо кметче да ревен малко инак няма кой да чуе
GONG.Bs написа:Bourgas написа:Хахахахаахха, Ицо, не го предизвиквай да те следи и в леглото![]()
![]()
Тоше,докато му напълниш чашката и мен ме няма вече.
subzero написа:Между другото утре,ако идвам ще съм там някъде към 18:30!!!Така,че ако има желаещи.....
kartago написа:subzero написа:Между другото утре,ако идвам ще съм там някъде към 18:30!!!Така,че ако има желаещи.....
Баааах, то към 18:30 и аз може да избягам, ама като се знам, няма да ми се тръгва и после няма да има къде да се пирбера.....
subzero написа:kartago написа:subzero написа:Между другото утре,ако идвам ще съм там някъде към 18:30!!!Така,че ако има желаещи.....
Баааах, то към 18:30 и аз може да избягам, ама като се знам, няма да ми се тръгва и после няма да има къде да се пирбера.....
Пусни я на автопилот кръчмата,не става ли???
kartago написа:subzero написа:Между другото утре,ако идвам ще съм там някъде към 18:30!!!Така,че ако има желаещи.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта