Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 13:04

Клипнете ми и на мен! :lol: :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 яну 2012 13:07

onegavon написа:Черноморци, няма ли да ни осветлите как ваш Митко прекара Ершов и открадна " Петрол".Друго искам да кажа, че с тия феодални номера сте за никъде.Какво ще го изпитвате Анеси 6 месеца? Нали сте го гледали на проби и е удобрен какви са тези номера? Да не платите на агентката,нали?Погледнете от моралната страна, ако вие бяхте почтенни и точни щеше да си седи при вас.Понеже сте тарикати сега ще пиете една студена вода , че може и нещо друго.Човека да не ви е крепостен селянин да го продавате като стока? Ще видите , че след някоя друга година тази система с продажбите на спортисти ще хвръкне във въздуха.Само труда е стока не и този който го извършва , и само той може да го предлага на пазара на труда.Какви са тия робовладелски простотии откупващи клаузи и други такива.С Платини пак тарикатлъци , ака го продадете за толкоз плащате веднага, ако го продадете по- късно плюс процент.Отделно му искате майка си баща си .Имах един познат пишман бизнесмен зърнотърговецсе га се крие по Испания за дългове.Та той така купуваше на високи цени, ама плаща на части демек на "забравено" плащане към тези които продаваха на пазарни цени беше коректен.Обяснението му беше " Алчността трябва да се наказва при всяка въможност".Неговите думи важат с пълна сила за вашия клуб.

1. Наш Митко не е прекарал Ершов , няма как да стане. Просто Ершов към момента е преценил , че всичко трябва да минава през съда . По законен начин . Това което събев прави е да протака неизбежното със съдебни хватки .
2. Договори с подобна клауза ( за едностранно прекратяване в полза на клуба ) се подписват масово във Великобритания ( ако държиш , ще ти обясня защо ) .
3. Агентката се появи декември месец . По време на подписване на договора , нея я нямаше . Това е видно от самия договор - където е упоменато , че футболиста не е представляван от агент . Също там е видно , че и клуба не ползва услугите на агент . Така , че мадам Ба няма никакво отношение към спора .
4. За Платини - ще го платите , при това не само него и ( майка си баща си ) , ами и с дядовците и бабите му . И колкото повече се бавите , толкова повече роднини ( чичовци , лели , братовчеди ) ще влизат в цената ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 яну 2012 13:11

Red_Girl написа:Клипнете ми и на мен! :lol: :lol: :lol:

теб ще те клиПнем , като дойдеш в Бургас другия път ... :mrgreen:

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 29 яну 2012 13:23

Искам си Акаунта написа:
Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Миро, що не ми клипна, барем да ти запиша номера или не ме разбра :mrgreen:

Моя грешка ... забравих те :oops: Сега ще я поправя :mrgreen:

Да , ама твоя номер го нямам :)

Вие лични съобщения не знаете ли да пишете?
Мисля темата за изчерпана...моля ключ.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 яну 2012 14:03

Вие лични съобщения не знаете ли да пишете?
Мисля темата за изчерпана...моля ключ.

Вальо. Има кой да решава...Като не ти харесва даваш Next и отминаваш.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 яну 2012 14:09

onegavon написа:Аз ли криво писах ти ли криво ме разбра?Ние сме дали на българските клубове най- много пари в историята и то в повечето случаи незаслужено.Справка карето от Сливен, ония инвалиди от Мездра,включително иПлатини не струва толкова.Вярно е че бавим обаче всички са си взели парите.[strike][/strike]

Ба...Не думай. :) Иначе не си прав - вие не бавите. Вие забравяте. :mrgreen:
За парите. Наистина сте дали най-много пари на БГ отборите, иначе, как щяхте да ги победите... :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

KellyB

Мнениеот KellyB » 29 яну 2012 14:22

onegavon написа:Аз ли криво писах ти ли криво ме разбра?Ние сме дали на българските клубове най- много пари в историята и то в повечето случаи незаслужено.Справка карето от Сливен, ония инвалиди от Мездра,включително иПлатини не струва толкова.Вярно е че бавим обаче всички са си взели парите.[strike][/strike]

Ами съдиите защо ги забравяш? Без тях сте за никъде....

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 14:37

Изобщо не споменавайте съдийте! Щото ще задълбаем надълбоко!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 29 яну 2012 14:45

Bourgas написа:ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА. Срещата за утре 30.01.2012 в "При акулите" се измества с половин час по-рано и ще бъде в 18:30. Елате колкото се може повече хора, за да се разбере, че феновете не са заспали. Киряков трябвало да пътува за София вечерта, за това се събираме по-рано. Дано не пътува, за да му "нашокат канчето" според Владо :mrgreen: . Херо ще бъде там също, почти сигурно е и за кмета.
Офтопик:
Ще копирам съпбщението в другите теми, за да се види и за да не се налага да правя нова.

Защо ще му шокате канчето,къде е сгрешил Киряков :? ,10 теми пуснахте за "кражбата" ,сега ще го биете човека.Сега той виновен ли е или невинен :roll: ,нещо немоа ви разбера
Офтопик:
ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 яну 2012 14:48

B__A__N__DA__TA написа:
Bourgas написа:ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА. Срещата за утре 30.01.2012 в "При акулите" се измества с половин час по-рано и ще бъде в 18:30. Елате колкото се може повече хора, за да се разбере, че феновете не са заспали. Киряков трябвало да пътува за София вечерта, за това се събираме по-рано. Дано не пътува, за да му "нашокат канчето" според Владо :mrgreen: . Херо ще бъде там също, почти сигурно е и за кмета.
Офтопик:
Ще копирам съпбщението в другите теми, за да се види и за да не се налага да правя нова.

Защо ще му шокате канчето,къде е сгрешил Киряков :? ,10 теми пуснахте за "кражбата" ,сега ще го биете човека.Сега той виновен ли е или невинен :roll: ,нещо немоа ви разбера

След като прочетеш всичко и го разбереш, тогава задавай въпроси. Такова нещо аз не съм писал.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”