botevist1912 написа:Bourgas написа:botevist1912 написа:Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха

. Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.
Тва с Нафтата е нова мода

На мен винагти са ми били пък по-симпатични Локото, но и двата пловдивски клуба ги уважавам много за всичко - публика, играчи, успехи, сърца!
PS. По правилата се обявява джоб и си е твоя работа как ще вкараш топките

Аматьори

ниетука я играем централно само ако има друг цвят на масата. Ако е само черна, се обявява джоб и се играе със спонт (бял или черен). Ако топката е на самия джоб се играе с минимум 2 спонта. Ама тва малките топки е супер аматьорска и махленска игра в сравнение с 9-ка например. Все едно да сравняваме сварка и Тексас Холдъм
Без коз с качване или без качване
Девятката е аматьорство! Ръгаш и където влезе, само ти трябва пласиране. Играй десятка. Всеки се обявява и 10 номер се вкарва накрая, не може да я вкараш преди това. И повярвай, това за 8-ма топка са правилата, по които се играят всички турнири

Играете по стари правила, които са си между приятели. Аз хич да не е, поигравам малко тази игрица пуула

А, разбира се, че без качване! Тва качване е простотия! И не е капо, а валат! И от контра не се бяга! И не квинта, кварта и т.н. , а терца, 50, 100, каре

И на валат не се излиза. И... съм много добър и на белот!

PS.картаго, Мнението Ви съдържа прекалено много усмивки. Максималния позволен брой усмивки е 10., уотс хапънинг?