Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 16:37

Искам си Акаунта написа:
botevist1912 написа:Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха 8-). Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.

Тц ... говорих в чисто футболен аспект . Мача е Тракия - Байерн Мюнхен 2:0 . ;)

Ех за съжаление не съм гледал този мач на живо.

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 16:41

Bourgas написа:
botevist1912 написа:Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха 8-). Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.

Тва с Нафтата е нова мода :) На мен винагти са ми били пък по-симпатични Локото, но и двата пловдивски клуба ги уважавам много за всичко - публика, играчи, успехи, сърца!
PS. По правилата се обявява джоб и си е твоя работа как ще вкараш топките :)

Аматьори :) ниетука я играем централно само ако има друг цвят на масата. Ако е само черна, се обявява джоб и се играе със спонт (бял или черен). Ако топката е на самия джоб се играе с минимум 2 спонта. Ама тва малките топки е супер аматьорска и махленска игра в сравнение с 9-ка например. Все едно да сравняваме сварка и Тексас Холдъм :)
Без коз с качване или без качване :) :) :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 16:44

Bourgas, то и аз ги уважавам и двата пловдивски, ама Ботев сякаш по са ми на сърце.
Не мога да забравя подкрепата им на финала за Купата Нефтохимик - Левски. Деряха си гърлата повече и от нас тогава. Вярно, може и да е било повече от омраза към Левски, отколкото от любов към нас, но е факт. Докато Локото си бяха спретнали някаква агитка на дъгата и не ни удостоиха със симпатии :(
За въпросния мач, обаче оставям сантиментите настрана! Трябва да печелим купа ей! :)
Последна промяна от petkan на 29 ное 2011 16:45, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 29 ное 2011 16:45

Тва май е последно

Дават Ботев - Черноморец по телевизията

Срещата между отборите на Ботев Пд и Черноморец Бургас за Купата на България ще бъде предавана пряко по телевизията.

TV+ ще излъчи пряко срещата, която БФС трябва днес по-късно на заседание на Спортно-техническата комисия, официално да даде съгласието си мача да се играе в неделя.

Както е известно двата тима изпратиха писмо до Профилигата, че се съгласяват двубоя да е на 04.12.11 (неделя) от 13 часа.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:47

botevist1912 написа:
Bourgas написа:

Тва с Нафтата е нова мода :) На мен винагти са ми били пък по-симпатични Локото, но и двата пловдивски клуба ги уважавам много за всичко - публика, играчи, успехи, сърца!
PS. По правилата се обявява джоб и си е твоя работа как ще вкараш топките :)

Аматьори :) ниетука я играем централно само ако има друг цвят на масата. Ако е само черна, се обявява джоб и се играе със спонт (бял или черен). Ако топката е на самия джоб се играе с минимум 2 спонта. Ама тва малките топки е супер аматьорска и махленска игра в сравнение с 9-ка например. Все едно да сравняваме сварка и Тексас Холдъм :)
Без коз с качване или без качване

Девятката е аматьорство! Ръгаш и където влезе, само ти трябва пласиране. Играй десятка. Всеки се обявява и 10 номер се вкарва накрая, не може да я вкараш преди това. И повярвай, това за 8-ма топка са правилата, по които се играят всички турнири :roll: Играете по стари правила, които са си между приятели. Аз хич да не е, поигравам малко тази игрица пуула :) А, разбира се, че без качване! Тва качване е простотия! И не е капо, а валат! И от контра не се бяга! И не квинта, кварта и т.н. , а терца, 50, 100, каре :evil: И на валат не се излиза. И... съм много добър и на белот! :mrgreen:
PS.картаго, Мнението Ви съдържа прекалено много усмивки. Максималния позволен брой усмивки е 10., уотс хапънинг?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:49

petkan написа:Bourgas, то и аз ги уважавам и двата пловдивски, ама Ботев сякаш по са ми на сърце.
Не мога да забравя подкрепата им на финала за Купата Нефтохимик - Левски. Деряха си гърлата повече и от нас тогава. Вярно, може и да е било повече от омраза към Левски, отколкото от любов към нас, но е факт. Докато Локото си бяха спретнали някаква агитка на дъгата и не ни удостоиха със симпатии :(
За въпросния мач, обаче оставям сантиментите настрана! Трябва да печелим купа ей! :)

Така е, нямам нищо против Ботев, просто имам някак си по-големи пристрастия към Локото. Е тъкмо удобен момент, да си изкараме по някоя покана за дерби Локо-Ботев :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 ное 2011 16:53

Bourgas написа:
petkan написа:Bourgas, то и аз ги уважавам и двата пловдивски, ама Ботев сякаш по са ми на сърце.

Така е, нямам нищо против Ботев, просто имам някак си по-големи пристрастия към Локото. Е тъкмо удобен момент, да си изкараме по някоя покана за дерби Локо-Ботев :)

Те пристрастията ти са си очевидни ;)

Иначе за снукъра разбрахме, аз едно въпросче за кината (киното) ако мога да запитам, стига това да влиза в графата "Забавления" де, знам ли...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 16:53

Май няма да е догодина, като ги гледам и Ботев и Нафтата как са запрепускали.... :(

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 16:55

botevist1912 написа:
Искам си Акаунта написа:

Тц ... говорих в чисто футболен аспект . Мача е Тракия - Байерн Мюнхен 2:0 . ;)

Ех за съжаление не съм гледал този мач на живо.

мен ме заведе вуйчо ми ( лека му пръст ) , макар че въобще не гледаше футбол човека :) А билетите ми ги даде лично Коце Костадинов ( по това време тренирах в школата на Тракия ) .

http://www.youtube.com/watch?v=HmqtOaQb ... re=related за съжаление не мога да намеря по обширен репортаж .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 29 ное 2011 16:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 16:57

venomcho написа:Иначе за снукъра разбрахме, аз едно въпросче за кината (киното) ако мога да запитам, стига това да влиза в графата "Забавления" де, знам ли...

Аааааа, за киното ли? Дават само хамерикански екшъни. Нищо с участието на бургаски артисти :( Кво да праиш - монопол! К'во да му гледаме?!

Върни се в “Черноморец”