Идеи за инициали на Форум LIVE.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Бройте ме и мен. Идеята за оригинален шрифт не е лоша, но мисля, че трябва да се направи нещо, което на нас ни харесва.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- калпазанчо
- Контакти:
Говорих преди малко с Елгреко, той сподели от личен опит своите опасения за надписите.
Та, за какво иде реч - при 1,6 метра ширина и 3 реда надписи, трябва да има и разстояние отгоре и отдолу....Това отрежда не повече от 40 сантиметра на буквите, което на дължина от 10 метра може да се получи доста малко. Или с други думи да се получи ефекта на ситничкия таен текст който минава набързо отдолу на екрана когато дават реклами на мобилни операторри или за уж "изгоден" кредит.
п.п.Тоше, на мен този скрипт много ми харесва, освен това е доста футболен, проблема е че не може да се получи на кирилица, както и че май трябва да се дорисува от човек, тъй като излиза неудебелен, каквато е всъщност идеята. Скрипта е атрактивен, когато е удебелен и майката му е в дребните детайли, които обикновено правят разликата.
Та, за какво иде реч - при 1,6 метра ширина и 3 реда надписи, трябва да има и разстояние отгоре и отдолу....Това отрежда не повече от 40 сантиметра на буквите, което на дължина от 10 метра може да се получи доста малко. Или с други думи да се получи ефекта на ситничкия таен текст който минава набързо отдолу на екрана когато дават реклами на мобилни операторри или за уж "изгоден" кредит.
п.п.Тоше, на мен този скрипт много ми харесва, освен това е доста футболен, проблема е че не може да се получи на кирилица, както и че май трябва да се дорисува от човек, тъй като излиза неудебелен, каквато е всъщност идеята. Скрипта е атрактивен, когато е удебелен и майката му е в дребните детайли, които обикновено правят разликата.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Converse написа:subzero написа:Брой ме ентусиаст !!!!!!
+1
+2
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Ентусиазирана тълпа...
...Бройте и мен.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
калпазанчо написа:petkan написа:Новата Година мина и проектът за транспарант, както ми обещаха е готов.
Подлежи на обсъждане, промяна, дообработка. Давайте идеи![]()
И аз съм за това! Може би само надписа трябва да е с друг скрипт. Този е малко обикновен и простее (лично мнение). Преди да се поръча трябва и да се вземат размери..
п.п. Петьо е най-сериозен от нас засега.
Уффф
Дано това ви допадне, че неам нерви

Размерът е променен на 1.50Х10, основният надпис - също.

[center]
[/center]

На мен ми допада.Дори повече от предното!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Ей 'тва ти е играта. Много по-добро от предния път. Две думи да няма. Ами хайде и другите да кажат какво мислят.
п.п. Поръчвааааааааай!
п.п. Поръчвааааааааай!

[center]Member of Old School Boys [/center]

Поръчах го вече

Даже съм им дал ултиматум до сряда, когата ще се прибирам в Бургас, да е готов

[center]
[/center]