ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Подкрепата за Черноморец беше 7 човека от Бургас и още 10-на от София
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Подкрепата за Черноморец беше 7 човека от Бургас и още 10-на от София
Двама закъсняха и не влязаха!Не разбрали за промяната на часа,за съжаление!
BRF написа:Големи анализи сте направили!
Анализ, анал, анус...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
kartago написа:Братле, с температура ли си, на хапчета ли си? Какви централни защитници в атака? Какви бекове се изтеглят назад? Бековете са си втори крила, друг е въпроса, че тоя Фо-Поре ли става за това нещо. И в двата мача нямаше грам халфова линия, не съм съгласен с Кайо, колкото и да не го трая Паланков, като се появи се получи друг баланс, ма кво от това?!......... Държа си на мнението, че участваме в някаква схема за пари, не може вратар с такава практика да допуска два такива гола! За сега аз си спирам "гледането" (то какво ли да гледаш), егати, вдигнахме сините бойци, които май от 5 години нямаха точка на "Лазур"!
Ами централните защитници се включват в атака при корнери и свободни удари . Тогава бековете са тия които трябва да си останат в собствентата половина . Такива бяха въпросните ситуации . Само че при тази схема - Черноморец няма типични бекове , затова хората които трябваше да подсигуряват са дефанзивните халфове . А тях ги нямаше никакви - особено македеонската наденица . Аз замомента се въздърцам да говоря за схама за пари - по скоро става въпрос за "приятелски услуги" ... които се надявам след този петък да са приключили .
- Искам си Акаунта
subzero написа:Искам си Акаунта написа:subzero написа:Аз като се замисля може би е прав Гълъба.![]()
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.
Малко ми е болезнено да дам точно това сравнение , ама по тази логика как Челси успя да спечели ШЛ , на Алианц арена пред около 50 000 екзалтирани фенове на Байерн
Ми то сравнението ти отново е безумно... ШЛ с А група и Челси с Левски.![]()
Иначе да доуточня и аз.....Това,което казах е една от причините Черноморец да загуби,а не основната.
Левски не е Челси , но и Байерн не е Черноморец

Пак питам ( той Нейчо също пита ) ... Как така за мача с Левски Милчо и Станислав бяха прекалено малки и как пораснаха за мача с ЦСКА ?
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа:subzero написа:Аз като се замисля може би е прав Гълъба.![]()
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.
Малко ми е болезнено да дам точно това сравнение , ама по тази логика как Челси успя да спечели ШЛ , на Алианц арена пред около 50 000 екзалтирани фенове на Байерн
Ми то сравнението ти отново е безумно... ШЛ с А група и Челси с Левски.![]()
Иначе да доуточня и аз.....Това,което казах е една от причините Черноморец да загуби,а не основната.
Левски не е Челси , но и Байерн не е ЧерноморецТова с публиката са смешни оравдания . Загубата от Левски беше в следствие основно на неадекватно подбрания стартов състав , неадеквато проведения мач , неадекватните смени ... и нулевото желание за игра на почти целия отбор . И понеже не смятам че Херо е неадекватен треньор , то смятам че тези му действия бяха съвсем умишлени ...
Пак питам ( той Нейчо също пита ) ... Как така за мача с Левски Милчо и Станислав бяха прекалено малки и как пораснаха за мача с ЦСКА ?
При здрав Гаел, Милчо нямаше да играе и с ЦСКА, той показа, че не е готов за такива мачове. На Рони евала, но влезе, защото Арно се скапа и нямаше кой да го замести.
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:Пак питам ( той Нейчо също пита ) ... Как така за мача с Левски Милчо и Станислав бяха прекалено малки и как пораснаха за мача с ЦСКА ?
При здрав Гаел, Милчо нямаше да играе и с ЦСКА, той показа, че не е готов за такива мачове. На Рони евала, но влезе, защото Арно се скапа и нямаше кой да го замести.
А защо въобще Арно започна мача ... при всичките му кусури , Преслав в момента е една класа отгоре като функционално състояние . Милчо се справи прилично ... можеше и по-добре ако вместо Арно имаше друг съотборник . Рони задължително трябва да е титуляр , защото в момента е единствения "мислещ" халф в отбора . И за разлика от македенския търтей може да подава не само към собствената си врата .
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:Пак питам ( той Нейчо също пита ) ... Как така за мача с Левски Милчо и Станислав бяха прекалено малки и как пораснаха за мача с ЦСКА ?
А защо въобще Арно започна мача ... при всичките му кусури , Преслав в момента е една класа отгоре като функционално състояние . Милчо се справи прилично ... можеше и по-добре ако вместо Арно имаше друг съотборник . Рони задължително трябва да е титуляр , защото в момента е единствения "мислещ" халф в отбора . И за разлика от македенския търтей може да подава не само към собствената си врата .
Е, аз ти казах, че има хиляди предпоставки, че са дали мача на ЦСКА, ти не захапваш.
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Е, аз ти казах, че има хиляди предпоставки, че са дали мача на ЦСКА, ти не захапваш.
Tц ... за този мач не вярвам . Освен ако не приемем версията на Картаго ...

-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:Е, аз ти казах, че има хиляди предпоставки, че са дали мача на ЦСКА, ти не захапваш.
Tц ... за този мач не вярвам . Освен ако не приемем версията на Картаго ...
А това нима не буди съмнение:
"А защо въобще Арно започна мача ... при всичките му кусури , Преслав в момента е една класа отгоре като функционално състояние . Милчо се справи прилично ... можеше и по-добре ако вместо Арно имаше друг съотборник . Рони задължително трябва да е титуляр , защото в момента е единствения "мислещ" халф в отбора . И за разлика от македенския търтей може да подава не само към собствената си врата.", с какво е по различно от мача с Левски