Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2
добър мач,добра публика като цяло екстра повече трудно може да искаме по нощите в работен ден добре,дано за напред още повече хора както се казва.Една лоша новина научих сега за жалост.Един приятел са го арестували на полувремето като отивал до кенефа и са го обвинили ,че го видели как хвърля бомба което е пълна глупост ама на днеска е на съд по бързата процедура и седобед ще стане ясна присъдата.Най-вероятно глоба ама не е успокоение ,трябва да се внимава ушатите боклуци дебнат навсякъде.
- Черноморец Бургас
- Контакти:
Нейчо добре ,че не ми взе тениската на мача вчера с Враца ще си я взема носи я че да не бия на очи пред другите с които бях аз не ви деля на фракции така ,че съм към всички не искам да си развалям отношениятя с никой даже се обидиха с това МАЗУТИ въпреки, че беше на шега както и да е ама да не кажат нещо разбираш ме затова казах и на Любо да не я взимаш да не кажат нещо нали ги виждащ от майтап не разбират 

ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]
[/center]

- Черноморец Бургас
- Контакти:
Колкото до мача вчера поредното шоу през сезона 12-тото ми беше този сезон гостуване броя и купата с Ботев. Със Славия не успях, но не съжалявам не ми хареса мача поведението на играчите единствено резултата ми хареса и то ..... Най -емооционалния и запомнящ сезон ще си остане за мен както и вчерашното зрелище на Герена !!! УСПЕХ ЗА НАПРЕД КАКТО НА МОМЧЕТАТА ТАКА И НИЕ ДА ХОДИМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА !!!
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
Абсолютно незаслужено равенство ...
Третото място не е нашата позиция , отдавна трябваше други отбори да са ни изпреварили . Толкова слаб отбор имаме ,че само късмета ни държи в позиции за медал . Дано се свърши скоро тази мъка и да си отидем пак в познатите места за борба да не отпадаме и хората да са по- щастливи и необвързани с претенции за състави , медали ,класирания и т.н .
Сега след всеки мач , само претенции , оплюване на играчи , разочарования от резултати ... това не е присъщо на Черноморския фен .
Както казах , дано , дано , дано ...
Третото място не е нашата позиция , отдавна трябваше други отбори да са ни изпреварили . Толкова слаб отбор имаме ,че само късмета ни държи в позиции за медал . Дано се свърши скоро тази мъка и да си отидем пак в познатите места за борба да не отпадаме и хората да са по- щастливи и необвързани с претенции за състави , медали ,класирания и т.н .
Сега след всеки мач , само претенции , оплюване на играчи , разочарования от резултати ... това не е присъщо на Черноморския фен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Ами след победата на Монтана,при победи над Ботев ,Миньор на 5.05 при победа над Литекс може да се класираме за ЛЕ!Левски от 6 мача взимат 4 мача и имат дерби с цска и локо пд ,да не забравяме ,че при равен брой точки с левски сме пред тях
Не знам за вас момчета. Аз съм доволен ...Ей, хора. Гостувахме на Левски в един от най-важните им мачове за сезона. Какво да искаме повече ? ...Знам - победа, но нека бъдем реалисти и да не изнасилваме нещата. Аз не веднъж съм казвал - мечтата ми е да гледам един Черноморец, който радва всички на стадиона не само предубедените, като нас. Та ние сме "актьорите" в това първенство. Всичко хубаво и стойностно в играта футбол по нашите географски ширини този сезон идва от Черноморец. Преди година нямаше как да го твърдя, но сега вече го твърдят другите фенове, много преди ние да го прозрем...[offtopic]Станали сме максималисти. Не е лошо. Никак даже...
[/offtopic]

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Не знам за вас момчета. Аз съм доволен ...Ей, хора. Гостувахме на Левски в един от най-важните им мачове за сезона. Какво да искаме повече ? ...Знам - победа, но нека бъдем реалисти и да не изнасилваме нещата. Аз не веднъж съм казвал - мечтата ми е да гледам един Черноморец, който радва всички на стадиона не само предубедените, като нас. Та ние сме "актьорите" в това първенство. Всичко хубаво и стойностно в играта футбол по нашите географски ширини този сезон идва от Черноморец. Преди година нямаше как да го твърдя, но сега вече го твърдят другите фенове, много преди ние да го прозрем...[offtopic]Станали сме максималисти. Не е лошо. Никак даже...[/offtopic]
Ей тва мнение е най-реалното до момента. Мерси,Нейчо!! А мнението на Бартоломей по-горе....дано е шега. Дано,дано!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Bartolomej написа:Абсолютно незаслужено равенство ...
Ае Бартоломей,ти дан са чалдиса ве,ко ти стана??!! Черноморец има може би най-силния отбор в А група в момента! Ти ко искаш,да играят като Барса,и да смачкат Левски с 3:0 на Герена ли?! Е,съвсем малко не достигна за 3 точки-само 1 минута след 2:2 чудо спаси Левски от трети гол. А гола за 2:2....ми няма такъФ гол просто-цък,цък,цък и бум в ъгъла-красота! Ти да не искаш като миналата пролет да падате наред от всички и то в Бургас?! Е,има още какво да се пипне по отбора,ама с толкова пари-такъФ отбор! Ко си недоволен????
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Bartolomej
- Контакти:
subzero написа:ntodorov написа:Не знам за вас момчета. Аз съм доволен ...Ей, хора. Гостувахме на Левски в един от най-важните им мачове за сезона. Какво да искаме повече ? ...Знам - победа, но нека бъдем реалисти и да не изнасилваме нещата. Аз не веднъж съм казвал - мечтата ми е да гледам един Черноморец, който радва всички на стадиона не само предубедените, като нас. Та ние сме "актьорите" в това първенство. Всичко хубаво и стойностно в играта футбол по нашите географски ширини този сезон идва от Черноморец. Преди година нямаше как да го твърдя, но сега вече го твърдят другите фенове, много преди ние да го прозрем...[offtopic]Станали сме максималисти. Не е лошо. Никак даже...[/offtopic]
Ей тва мнение е най-реалното до момента. Мерси,Нейчо!! А мнението на Бартоломей по-горе....дано е шега. Дано,дано!!
каква шега ве човек . чета по-назад коментарите и какво да видя . критики , охулване , разочеровани хора . тос не ставал , оня не можел да бяга, другия скачал надолу, трети гледал отблизо, вратаря бил калпав, треньора бъркал смените, публиката била апатична, смените не били дълбоки.. баХти отбора дет сме , че и на трето място ,че и с най-добрата защита, че и с почти нов състав... какво правим ние . заслужено ли сме на трета позиция , защо се излагаме по този начин ,че и България излагаме така .
Алооо на Герена направихме Х . На 20 и косур години на некой отбори им се случва да победят или да стигнат до опълченски Х . Колкото и слаб да е Левски , това е Левски . И да бяхме паднали играхме баХти футбола в тос гаден мрачен, студен и мокър ден . Много критики , много . Всички в началото на сезона искаха само да гледат футбол от Херовите акули и го получиха , ама нещо май им се изкриви представата за футбола и подкрепата ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Повече никакви различни мнения от на тоС мнението! Миродавното! Че е форум, и че всеки може да си каже какво мисли няма значение това! ТоС каза!!!