Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот Bourgas » 09 яну 2012 16:50

Желаещи за присъединяване към следващ форум лайф?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 яну 2012 19:34

Днес се чух с Пешо (Петкан),той е възпрепятстван, затова аз и Тошко утре отиваме да мерим на стадиона, да видим дали 10 на 2 метра ще изглежда добре.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 яну 2012 18:43

Предалагам следните шрифтове. Пишете вашето мнение. Предлагайте други шрифтове ако тези не ви харесват.

Изображение

1.Bernard MT Condensed
2.Algerian
3.Broadway

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 яну 2012 19:13

Според мен не трябва да са повече от 2 шрифтта , като името Черноморец трябва да се изпише в оргиналния шрифт , който се ползва на всички официални клубни материали или евентуално да се одебели .
Горния шрифт за останалите надписи е ОК , само че аз бих го " разпънал " в ляво и дясно малко .
Англииското знаме бих го стилизирал в синьо , бяло и тъмно синьо , все пак това са клубните цветове .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 яну 2012 19:32

калпазанчо написа:Предалагам следните шрифтове. Пишете вашето мнение. Предлагайте други шрифтове ако тези не ви харесват.

Изображение

1.Bernard MT Condensed
2.Algerian
3.Broadway

Мен ме кефи 2.Algerian,дори само заради Жужу. :) Майтапа настрана,ама наистина е добър.Само,че както каза El greco името на отбора трябва да е в официалния шрифт!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 яну 2012 19:39

El greco, говорихме преди малко с Калпазанчо и той ми сподели и твоите виждания и идеи. Току що затварям телефона след разговор и с рекламната агенция. Дадох им да поработят още малко за лека промяна на дизайна и размера, който не може да е по-голям от 1.60 м. в ширина. Утре ще имам резултат и ще поустна снимка.
Ако сметнем, че по транспаранта няма какво повече да се коментира, няма да е лошо да започнем да мислим и за някакви други фенски артикули - знамена, плакати, флагове и т.н.
Давайте идеи :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 яну 2012 20:45

Изображение

Петьо, първия шрифт е този за който ти говорех. Повечето агитки я използват и е доста оригинална. Дори името на скрипта е култов - Old English Text MT

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 яну 2012 23:23

petkan написа:El greco, говорихме преди малко с Калпазанчо и той ми сподели и твоите виждания и идеи. Току що затварям телефона след разговор и с рекламната агенция. Дадох им да поработят още малко за лека промяна на дизайна и размера, който не може да е по-голям от 1.60 м. в ширина. Утре ще имам резултат и ще поустна снимка.
Ако сметнем, че по транспаранта няма какво повече да се коментира, няма да е лошо да започнем да мислим и за някакви други фенски артикули - знамена, плакати, флагове и т.н.
Давайте идеи :)

Мииии,смятам,че Интернет е много важен за разрастването на една идея!!Споделих го и в друга тема,не знам за знамена,плакати,шалове и т.н. ама едно сайтче ще ни дойде добре!!Проблема е ,че абсолютно нищо не вдявам и дори не знам дали е възможно да се направи.Ама нали идеи искахте!! ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 яну 2012 00:16

Калпазанчо , шрифта Old english , e много подходящ , но имай в предвид , че при предпечата трябва , малко да си поиграят и да го одебелят защото когато се печата в голям размер изглежда сякаш се губи . Мисля , че става само с рисуване .
Другата особенност е , че бакграунда трябва да бъде едноцветен и много контрастен като цвят за да може да изпъкне .

Относно идеята на Петкан за други неща , аз предлагам да се хванем и направим една добра хореография за мача с Чорбата . Има много добри идеи , които не струват много кинти само трябва повечко ентусиасти ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 яну 2012 07:54

Брой ме ентусиаст !!!!!! ;)

Върни се в “Черноморец”