За съжаление реалноста е такава,че можем да следваме само 1 модел.Публика се привлича с хубав стадион,челни класирания и красив футбол.Агитка се привлича с шоу,песни,факли,а и зажалост със свинщини.В момента имахме възможноста да съберем и публика и агитка,но явно трябва да започнем наново ако се върнем на Езерото.Там дори и агитка няма да се събира.
Извършителите има един начин да бъдат разпознати и това е работа на полицията и камерите на стадиона.Да се надяваме,че ще успее да бъде намерен.А не вярвам някой да си признае,колкото и всички да се бият в гърдите,че обичат отбора,че е тяхния/нашия живот и тн.
Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Bourgas написа:Нейчо, тази статия не е точна. Запалени са всички транспаранти и знамена, които не взехме в Пловдив. Плюс 50-метровия транспарант за Херо, който ги направи отбор. Откраднат или запален, не съм с точна информация мегафон за над 1000лв, тъпан, ленти и какво ли не. Както казах, щетите по информация на Владо са за над 9000 лева. И фена не е само един, а са ШЕСТ!
Мазут, понякога се говори нормално с теб, признавам, че сега като съм те хванал, да те запитам. Кажи ми, аджеба, кой модел е лесен за подражание - лошия или добрия. С това си отговори на въпроса, защо сте се увеличили като агитка само, а не като публика. А за другите агитки, пожелавам ви да не ги стигнете, пожелавам ви да ги надминете и то като фенове, а не като лумпени. С песни, подкрепа към отбора, хореография. Без палежи, ексцесии, хвърляне на предмети, боища и тем подобни.
...и без омраза.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Мазут, както виждаш поканата е отправена, а ръката протегната.
Съберете се инакомислещите и кажете кога, къде и пр. бихте искали да се срещнем. Ние сме зрели хора и с нас може да се комуникира човешки. Нямаме нищо общо с предшестващата ни организация, с която вероятно сте си имали някакви закачки. Ще пием по бира и ще си говорим като нормални хора. Топката е във вас
ntodorov написа:Дайте тогава да обединим усилията си и да ги разкрием тогава. Явно е, че са пръчка в колелетата на всички. Можем ли да поставяме на карта отборите си, заради такива гамени...Почти съм сигурен, че сред "тези" е и гаменчето нападнало нашите деца след мача с Етър...
Не, че нещо, ама първото, което направихме, като фракция ( тенденциозно ми звучи, по скоро приятелска група ) е да разчистим "боклуците". Имаше такива. Изринати са. Държим под око младите бригади. Знаем битието на всяко момче. Ако имаме проблеми вярваш ли, че не мога да ти кажа в кой се съмняваме. Още преди да ни кажете ще им врътнем главата. На едно 18-20годишно момче не му трябва много да разбере целта на занятието...Ако нему харесва - да отива на улицата. Сред тези на стадиона - няма работа. Имаме идея и да възпитаваме. Сред нас има и успели хора и мъже...Дали няма да са полезни за тия деца. Ти си разумен човек, както и всички тук пишещи. Дайте да мислим нещо. Заедно. Инак не става.
Съберете се инакомислещите и кажете кога, къде и пр. бихте искали да се срещнем. Ние сме зрели хора и с нас може да се комуникира човешки. Нямаме нищо общо с предшестващата ни организация, с която вероятно сте си имали някакви закачки. Ще пием по бира и ще си говорим като нормални хора. Топката е във вас

[center]
[/center]

mazut написа:За съжаление реалноста е такава,че можем да следваме само 1 модел.Публика се привлича с хубав стадион,челни класирания и красив футбол.Агитка се привлича с шоу,песни,факли,а и зажалост със свинщини.В момента имахме възможноста да съберем и публика и агитка,но явно трябва да започнем наново ако се върнем на Езерото.Там дори и агитка няма да се събира.
Извършителите има един начин да бъдат разпознати и това е работа на полицията и камерите на стадиона.Да се надяваме,че ще успее да бъде намерен.А не вярвам някой да си признае,колкото и всички да се бият в гърдите,че обичат отбора,че е тяхния/нашия живот и тн.
...свинщината отпада. Нея живота я изхвърля.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- natrapnika
- Контакти:
*
Последна промяна от natrapnika на 27 авг 2012 17:10, променено общо 1 път.
natrapnika написа:И да се съберем това ще промени ли факта че на 99 % вече сме в Долно Езерово? Разбрах че П.Киряков бил бесен и най-вероятно ще ни се прекрати договора. Три години борба и страдание да се върнем в нашия си Храм и накрая за 90 минути с извинение няколко човека ебаха майката на всичко. Както каза колегата мазут това не може да са истински фенове на Нефтохимик тези хора не обичат отбора. Заради няколко човека ще страдаме всички фенове на Нафтата. Единственото нещо което ме кара да гледам БГ футбола е любовта към Нефтохимик. Но след тази случка направо ми се гади от целия ни БГ футбол.
Миии,вие по-големите трябва да научите по-младите,че водеща е любовта към Нефтохимик,а не омразата към Черноморец. Някои са фенове на отбора ви,защото мразят Черноморец,а не защото обичат Нефтохимик. При нас смея да твърдя такива няма.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- natrapnika
- Контакти:
subzero написа:natrapnika написа:И да се съберем това ще промени ли факта че на 99 % вече сме в Долно Езерово? Разбрах че П.Киряков бил бесен и най-вероятно ще ни се прекрати договора. Три години борба и страдание да се върнем в нашия си Храм и накрая за 90 минути с извинение няколко човека ебаха майката на всичко. Както каза колегата мазут това не може да са истински фенове на Нефтохимик тези хора не обичат отбора. Заради няколко човека ще страдаме всички фенове на Нафтата. Единственото нещо което ме кара да гледам БГ футбола е любовта към Нефтохимик. Но след тази случка направо ми се гади от целия ни БГ футбол.
Миии,вие по-големите трябва да научите по-младите,че водеща е любовта към Нефтохимик,а не омразата към Черноморец. Някои са фенове на отбора ви,защото мразят Черноморец,а не защото обичат Нефтохимик. При нас смея да твърдя такива няма.
Стига бе и при вас си има хора който ни мразят. Един от тях е елгреко който не спира да пише колко мрази мазутити.

natrapnika написа:subzero написа:natrapnika написа:И да се съберем това ще промени ли факта че на 99 % вече сме в Долно Езерово? Разбрах че П.Киряков бил бесен и най-вероятно ще ни се прекрати договора. Три години борба и страдание да се върнем в нашия си Храм и накрая за 90 минути с извинение няколко човека ебаха майката на всичко. Както каза колегата мазут това не може да са истински фенове на Нефтохимик тези хора не обичат отбора. Заради няколко човека ще страдаме всички фенове на Нафтата. Единственото нещо което ме кара да гледам БГ футбола е любовта към Нефтохимик. Но след тази случка направо ми се гади от целия ни БГ футбол.
Стига бе и при вас си има хора който ни мразят. Един от тях е елгреко който не спира да пише колко мрази мазутити.. А и още пеете онази песен. Няма нафта няма газ това какво е?
Пак пострекава омраза. В всяка една агитка има такива хора който мразят градския съперник.
Не измествай темата! Тази песен не се пее може би от 3 години, както и песента за Стефан Трайков. Хората не обичат феновете на Нефтохимик именно заради тези и подобни простотии. Никой няма против отбора Нефтохимик. Спри да пишеш небивалици, че вече взе да ми идваш в повече.
П.П. Но пък аз съм чувал доста песни против Черноморец, докато идвах на вашите мачове. И то до към миналата година. За тази не знам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

natrapnika написа:subzero написа:natrapnika написа:И да се съберем това ще промени ли факта че на 99 % вече сме в Долно Езерово? Разбрах че П.Киряков бил бесен и най-вероятно ще ни се прекрати договора. Три години борба и страдание да се върнем в нашия си Храм и накрая за 90 минути с извинение няколко човека ебаха майката на всичко. Както каза колегата мазут това не може да са истински фенове на Нефтохимик тези хора не обичат отбора. Заради няколко човека ще страдаме всички фенове на Нафтата. Единственото нещо което ме кара да гледам БГ футбола е любовта към Нефтохимик. Но след тази случка направо ми се гади от целия ни БГ футбол.
Стига бе и при вас си има хора който ни мразят. Един от тях е елгреко който не спира да пише колко мрази мазутити.. А и още пеете онази песен. Няма нафта няма газ това какво е?
Пак пострекава омраза. В всяка една агитка има такива хора който мразят градския съперник.
Не си ме разбрал,пич!! Естествено,че има хора,които ви мразят. Но не е това водещото,а любовта към отбора.

Последна промяна от subzero на 27 авг 2012 17:02, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

natrapnika написа:И да се съберем това ще промени ли факта че на 99 % вече сме в Долно Езерово? Разбрах че П.Киряков бил бесен и най-вероятно ще ни се прекрати договора. Три години борба и страдание да се върнем в нашия си Храм и накрая за 90 минути с извинение няколко човека ебаха майката на всичко. Както каза колегата мазут това не може да са истински фенове на Нефтохимик тези хора не обичат отбора. Заради няколко човека ще страдаме всички фенове на Нафтата. Единственото нещо което ме кара да гледам БГ футбола е любовта към Нефтохимик. Но след тази случка направо ми се гади от целия ни БГ футбол.
Ами да пробваме! При всички положения, една такава среща би била от полза за феновете и на двата клуба!
[center]
[/center]