Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот nasko75 » 19 апр 2012 01:45

аз гледах мача с Мелконян. От три дни тренира на пълни обороти, няколко пъти се възпалявали главите на бедрения мускул и го боляло при рязък старт и при дрибъл. Но сега е ОК, няма проблеми, правил е тестове. До мача с Враца може да вдигне още нивото и да поиграе около 30-35 минути. Той ми каза, че адски съжалява за почти пропуснатия сезон
също така каза и доста добри думи за футболистите като хора, изказа се ласкаво за Тинката и Шаешу, като каза, че са страхотни пичове и си имат специфична харизма.
И също много други работи, но тях няма как да ги разказвам сега :))))

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 апр 2012 02:04

nasko75 написа:аз гледах мача с Мелконян. От три дни тренира на пълни обороти, няколко пъти се възпалявали главите на бедрения мускул и го боляло при рязък старт и при дрибъл. Но сега е ОК, няма проблеми, правил е тестове. До мача с Враца може да вдигне още нивото и да поиграе около 30-35 минути. Той ми каза, че адски съжалява за почти пропуснатия сезон
също така каза и доста добри думи за футболистите като хора, изказа се ласкаво за Тинката и Шаешу, като каза, че са страхотни пичове и си имат специфична харизма.

Е сподели ги де, на нас ни е повече от интересно! На мен лично, след страхотния мач срещу ЦСКА просто се загуби!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 19 апр 2012 02:10

kartago написа:
nasko75 написа:аз гледах мача с Мелконян. От три дни тренира на пълни обороти, няколко пъти се възпалявали главите на бедрения мускул и го боляло при рязък старт и при дрибъл. Но сега е ОК, няма проблеми, правил е тестове. До мача с Враца може да вдигне още нивото и да поиграе около 30-35 минути. Той ми каза, че адски съжалява за почти пропуснатия сезон

Е сподели ги де, на нас ни е повече от интересно! На мен лично, след страхотния мач срещу ЦСКА просто се загуби!

Ами на Локо Пд се контузил, после нерпавилно лечение или просто форсиране на лечението му удължиха проблема. Той е там където бедрения мускул се захваща за слабините. И както знаеш той е многоглав и има възпаления там. Които се обострят, ако не им дадеш почивка и терапия. И така се удължило лечението. Той вика също така, че най-големият проблем е дето е стоял 1 месец за виза в Ереван. Вика: първия лагер всичко точно, а после тая пауза ме спря

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 19 апр 2012 09:28

Някой може ли да каже или провери дали имаше наблюдатели на мача, защото имаше подозрително нежно отношение спрямо креативните футболисти в двата отбора. Въпросните си правеха каквото ,а защитниците и дефанзивните халфове ги съпровождаха с възхитен поглед. Нашите толкова меко не са играли дори в предсезонната подготовка, когато по принцип има уговорки играчите да се пазят. :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 апр 2012 09:45

Devian написа:Някой може ли да каже или провери дали имаше наблюдатели на мача, защото имаше подозрително нежно отношение спрямо креативните футболисти в двата отбора. Въпросните си правеха каквото ,а защитниците и дефанзивните халфове ги съпровождаха с възхитен поглед. Нашите толкова меко не са играли дори в предсезонната подготовка, когато по принцип има уговорки играчите да се пазят. :?

Ами,аз доколкото знам е имало.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 19 апр 2012 10:12

В този ред на мисли,какво стана с парите, които Левски има да доплаща за Старокин,че покрай проблемите с цска май забравихме затова. Иначе и Левски би трябвало да виси с лиценза :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 19 апр 2012 10:42

Според мен това не беше най-добрия мач на акулите през тази пролет , но определено беше най-добрия на "Левски" за 2012 г. Ако не беше паднал изравнителния гол толкова бързо "Черноморец" си взимаше резонно победата.До изравняването "Левски" даваше поредната си посредствена продукция , но страхотната тупалка на Калво ги вдигна и си повярваха , че могат да вземат мача.Акулите играха много зле в средата на терена , получаваха се огромни пространства , което улесни бързите крила на сините.Дъстли Мюлдер навлезе необезпокояван 30 метра преди да нацели гредата , Траян спаси чист гол с един рискован за здравето шпагат , като и при тази ситуация левскарите имаха значителен числен превес.Стоян Колев нямаше как да хване първия гол. Това , че в два поредни мача му вкарват от халите не трябва да ни кара да се съмняваме в качествата му.И въпреки всичко "Черноморец" стояха по-солидно на терена , играеха по-добър футбол и според мен изтърваха по-чисти положения за гол.Съдията беше изключително точен за софииски терен.
"Черноморец" определено изтърва сините и това ме ядоса малко , защото според мен е по-добре "Черноморец" да пише история в тазгодишния шампионат , а сините да имат нулева година за да могат през лятото да си подредат къщичката и Илиян Илиев да започне начисто.

Тодоор
Контакти:

Мнениеот Тодоор » 19 апр 2012 11:34

Много ме е яд, че не се поздравихме с трите точки, но трябва да гледаме позитивно - за разлика от Левски, нашите шансове за евро квота остават отлични. Като гледам оставащите ни 6 мача, ако си вземем трите домакинства (най-тежкото с Литекс) и съберем 5-6-7 точки от гостуванията на Миньоро, Лудогорец и Монтана, накрая ще има банкет. Дано ръководството осъзнава какъв потенциал имат Аатиф и Боли, според мен за каквато и да е шестцифрена сума в евро не трябва да се разделяме с никой от тях. При Асис като че ли положението е различно - на 28 е, това е може би таванът му и идното лято е моментът, в който ще можем да вземем максимума му( а и всички знаем, че без голяма продажба няма как да се разминем).

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 19 апр 2012 11:53

Много ми хареса мача,отворен позитивен и от двата отбора.Тактика,шанс обрати в играта и 4 красиви гола.Доволен съм.Вярно,имаше грешки,но това е част от играта.
Черноморец за пореден път доказа,че мача се играе до край и може да извлече максимума независимо от
неговото развитие.Мисля,че вече заслужихме титлата "морален" шампион./шегувам се/
Не съм много сигурен,но тази пролет най-добрите мачове давани по телевизията са тези с участието на Черноморец /Цска,Черно море,Левски/,което показва постоянство и печели симпатизанти и уважение в цялата страна.
Радвам се,че това е моя отбор.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 19 апр 2012 12:03

БЛАГОДАРЯ на всички , които ни последваха и дойдоха с нас на Герена !
Мисля , че няма от какво да се срамуваме след този мач !
85 - 90 човека в делничен ден , при почти непрестанен дъжд .... мисля , че не беше зле .
За мен нашите момчета показаха характер и зъби и се надявам искрено , че не сме изгубили 2 точки , а сме спечелели 1 точка по пътя ни за Европа !
Аз не разбирам играта толкова добре за да я анализирам , но простата логика показва , че от тук нататък нещата са само в наши ръце .
И много моля всички , стига с тези глупости за уговорки и т. н. ! Не може във всяко нещо да се съзира световна конспирация !
Мача се разви не чак толкова добре за нас - за мен това е обеснението !
Траян игра на обезболяващи инжекции , Тинката разтегна , глупав гол на Калвио , между в прочем много красив , стига да не беше в нашата врата , не дотам доброто представяне на Асис ...
Аз също искам да побеждаваме и мачкаме във всеки мач , аз също съм доста голям максималист , но за съжаление , не винаги става както ни се иска .
Ето тук трябва да отчетем и доста късата ни и неравностойна резервна скамейка ...
И за финал , в неделя пак ще съм на стадиона и пак ще викам за Акулите , защото те имат нужда от моята подкрепа и ще се радвам ако всички мислят така !

Върни се в “Черноморец”