също така каза и доста добри думи за футболистите като хора, изказа се ласкаво за Тинката и Шаешу, като каза, че са страхотни пичове и си имат специфична харизма.
И също много други работи, но тях няма как да ги разказвам сега
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nasko75 написа:аз гледах мача с Мелконян. От три дни тренира на пълни обороти, няколко пъти се възпалявали главите на бедрения мускул и го боляло при рязък старт и при дрибъл. Но сега е ОК, няма проблеми, правил е тестове. До мача с Враца може да вдигне още нивото и да поиграе около 30-35 минути. Той ми каза, че адски съжалява за почти пропуснатия сезон
също така каза и доста добри думи за футболистите като хора, изказа се ласкаво за Тинката и Шаешу, като каза, че са страхотни пичове и си имат специфична харизма.
И също много други работи, но тях няма как да ги разказвам сега)))
kartago написа:nasko75 написа:аз гледах мача с Мелконян. От три дни тренира на пълни обороти, няколко пъти се възпалявали главите на бедрения мускул и го боляло при рязък старт и при дрибъл. Но сега е ОК, няма проблеми, правил е тестове. До мача с Враца може да вдигне още нивото и да поиграе около 30-35 минути. Той ми каза, че адски съжалява за почти пропуснатия сезон
И също много други работи, но тях няма как да ги разказвам сега)))
Е сподели ги де, на нас ни е повече от интересно! На мен лично, след страхотния мач срещу ЦСКА просто се загуби!
Devian написа:Някой може ли да каже или провери дали имаше наблюдатели на мача, защото имаше подозрително нежно отношение спрямо креативните футболисти в двата отбора. Въпросните си правеха каквото ,а защитниците и дефанзивните халфове ги съпровождаха с възхитен поглед. Нашите толкова меко не са играли дори в предсезонната подготовка, когато по принцип има уговорки играчите да се пазят.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост