Славия - Черноморец FT 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Славия - Черноморец FT 1-1

Мнениеот burgazliqta » 02 апр 2012 17:58

Много слаб мач направихме на моменти играехме стабилно но като цяло хич ги нямаше футболистите. Моята прогноза почти се сбъдна :mrgreen: само трябваше да си вкараме положението в края на мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2012 18:34

subzero написа:
1878 написа:НЕ МОГА ДА СЕ ПОБЕРА В КОЖАТА СИ ОТ ЯД . ТЕЗИ ГИ ИЗТЪРВАХМЕ И С ЧОВЕК ПО-МАЛКО МОЖЕХМЕ ДА ГИ ОТНЕСЕМ.

Да!! Очаквах по-оспорван мач с оглед на първото полувреме. Имам чувството,че Славия спря да играе след червения картон. Херо пак е прав...загубихме 2 точки.А можехме да победим. Литекс вече ни дишат във врата,но отбора показа самочувствие,ако не друго. Фо-Поре вероятно извърши фаул за 2-ри жълт,но как всяко влизане в този футболист беше нарушение не знам.

Славия винаги спират да играят срещу 10 човека. Това е някаква прокоба :( Добро първо полувреме за Славия. Добро второ полуврема за Бургас, особено след червения картон.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 19:59

В крайна сметка сме 2-ри(все още),силни,слаби това е! Всички първи 5 отбора са еднакво слаби.Това е шанс за Европа. Като се замислим за 6 мача Черноморец има една загуба и то спорна. Смятам,че трябва да сме оптимисти и да се готвим за европейски мачове. Ако наистина ще има спонсор,Херо знае по-нататък как се прави.

Аййй,акулиииии
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2012 20:01

баси тъпия френски пе_ал ...няма такова малоумно влизане :evil:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 апр 2012 20:04

Искам си Акаунта написа:баси тъпия френски пе_ал ...няма такова малоумно влизане :evil:

Аз пък се чудя това момче срещу когото беше фаула, завалията толкова се тръшкаше и преиграваше,че наистина се притесних че ще се самоконтузи!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 апр 2012 20:18

kartago написа:
Искам си Акаунта написа:баси тъпия френски пе_ал ...няма такова малоумно влизане :evil:

Аз пък се чудя това момче срещу когото беше фаула, завалията толкова се тръшкаше и преиграваше,че наистина се притесних че ще се самоконтузи!

Аз цял мач се притеснявах за него. Голямо падане беше, голямо преиграване. Ама щом не се самоконтузи значи не му е за първи път :mrgreen: доста се е търкалял кат унгарски шаран на сухо тва момче, има опит в тия работи. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 20:27

burgazliqta написа:
kartago написа:

Аз цял мач се притеснявах за него. Голямо падане беше, голямо преиграване. Ама щом не се самоконтузи значи не му е за първи път :mrgreen: доста се е търкалял кат унгарски шаран на сухо тва момче, има опит в тия работи. :mrgreen: :lol:

В цялата тема го укам тоя!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2012 20:40

burgazliqta написа:
kartago написа:

Това "момче" в 6 мача за Славия е отбелязало 4 гола и е донесло 9 точки на отбора откакто е в него . Явно умее и други работи освен да преиграва . За 4 мин репортаж аз видях поне 6 негови влизания през зоната на Фо Поре .
колкото и да е преигравал , втория жълт картон на франсето си е нарисуван ( за първия нищо не мога да кажа ) .

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 02 апр 2012 20:53

Отново ще си позволя да критикувам нашите футболисти въпреки ,че бяха с 10 човека на терена...Поведението на играчите беше все едно е тренировъчен или контролен мач !!! Не може отбор ,който се намира в челото на класирането като гост със сериозните отбори да се защитава и да търси евентуална точка и да бави играта и да подхожда несериозно ... Проблема е навън ,защото съм убеден че с Морето в неделя поведението на играчите ще бъде съвсем различно ... Излиза, че сме домакински отбор. Сравнение правя с Литекс ,защото не блестят с нищо , но си взимат точките където трябва и бият като домакини конкурентите за титлата и затова са толкова напред в класирането. Ако манталитета на играчите ни се промени като гости и играят с това самочувствие както в Бургас няма да имате никакви проблеми. Но днес загубихме две точки отколкото спечелихме една ..Успех на момчетата и дай боже да се задържим колкото се може по напред в класирането !!!
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 22:06

Искам си Акаунта написа: Това "момче" в 6 мача за Славия е отбелязало 4 гола и е донесло 9 точки на отбора откакто е в него . Явно умее и други работи освен да преиграва . За 4 мин репортаж аз видях поне 6 негови влизания през зоната на Фо Поре .
колкото и да е преигравал , втория жълт картон на франсето си е нарисуван ( за първия нищо не мога да кажа ) .

Миро,за 90 минути бяха повече влизанията,но едното няма нищо общо с другото. При всяко влизане това момченце падаше. Не е нормално според мен.Не оправдавам Фо,вероятно е имало нарушение.

Върни се в “Черноморец”