Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 19:28

ntodorov написа:Момчета. Налага се да ви съобщя една новина. Добра за мен и не толкова за тези, които все още не са си получили екипите. Интересът към тях беше небивал. Любчо, Николина и аз имахме благоразумието на паркинга на Айко да разпънем и наложим фланелката Любчова на него. Първите хора, които минаха покрай нас ( мъж и жена) реагираха нещо от сорта: "Много хубави екипи. Синът ще пощурее". Оказаха се познати на Ники, която им даде визитка и хората поръчаха такъв екип при следващата заявка. Та мили мои драги. След малко си надявам фланелката и излизам из Манхатън. взимам и другите екипи с мен и ако някой даде по-висока цена от исканата от мен 50 лв. я продавам. Така, че момчета може да си изкупите стоката срещу символичните 60 лв. за фланелка и 25 лв за шал...Иначе не са ваши. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[offtopic]XXL ми е супер. Вариант 2 е убийствено добър... :) , а шалчетата ще проговорят.[/offtopic]

Ама и ти не искаш да слагаш снимки нещо :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 апр 2012 19:30

ntodorov написа:Момчета. Налага се да ви съобщя една новина. Добра за мен и не толкова за тези, които все още не са си получили екипите. Интересът към тях беше небивал. Любчо, Николина и аз имахме благоразумието на паркинга на Айко да разпънем и наложим фланелката Любчова на него. Първите хора, които минаха покрай нас ( мъж и жена) реагираха нещо от сорта: "Много хубави екипи. Синът ще пощурее". Оказаха се познати на Ники, която им даде визитка и хората поръчаха такъв екип при следващата заявка. Та мили мои драги. След малко си надявам фланелката и излизам из Манхатън. взимам и другите екипи с мен и ако някой даде по-висока цена от исканата от мен 50 лв. я продавам. Така, че момчета може да си изкупите стоката срещу символичните 60 лв. за фланелка и 25 лв за шал...Иначе не са ваши. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[offtopic]XXL ми е супер. Вариант 2 е убийствено добър... :) , а шалчетата ще проговорят.[/offtopic]

Докат не си тръгнал,да зема да те чакам на изхода.....добри пари ши изкараме. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2012 21:46

Момчета.
Списък на фланелките и шаловете, които не са платени:

Тошко Тото 52 - фланелка и шал = 32 лв. ( неполучени )
Божо - фланелка = 25 лв. ( неполучена)
Павел - фланелка = 25 лв. (неполучена)
Девиан - фланелка + шал = 32 лв.(неполучени)
Владо - фланелка = 25 лв. ( получена )

Всички останали екипи и шалчета са получени от заявителите и са платени.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 апр 2012 22:09

ntodorov написа:Момчета.

А някои са платени и неполучени. Що за пазарна икономика?? :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2012 22:19

subzero написа:
ntodorov написа:Момчета.

А някои са платени и неполучени. Що за пазарна икономика?? :mrgreen:

Човекът взе парите и каза: " Ша видим" :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 07 апр 2012 22:23

А някои са платени и неполучени. Що за пазарна икономика?? То хубаво утре ще вземем тениската ама и шал искам кога ще правите поръчки пак , че и от страницата във Facebook искат шалове :)))
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 03:41

Миро, цяла вечер бях с новата си фланелка ( разбира се след като се изкъпах :mrgreen: ), добре ми седи, но ще купя и твоята, а ще си оставя и тази! Едната за лятото, другата за зимата!!! Както казах, имах гости фенове на "Нафтата", познават ме и не ми се разсърдиха, щото от 3 години ми обещават техен екип, но го няма! Аз им казах, виждате ли, агитката на "Черноморец" ми обеща и ми подари! :mrgreen: Имаше един англичанин и едни руснаци от Москва също искат такива екипи! Бряяяях! То тоя екип ще стане май световно известен! ..... Чудя се и аз да им завиша ли цената! Не да изкарам 10 лв, ама да купим една топка, или билети на някого, какво ще кажете?!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 апр 2012 08:50

kartago написа:Миро, цяла вечер бях с новата си фланелка ( разбира се след като се изкъпах :mrgreen: ), добре ми седи, но ще купя и твоята, а ще си оставя и тази! Едната за лятото, другата за зимата!!! Както казах, имах гости фенове на "Нафтата", познават ме и не ми се разсърдиха, щото от 3 години ми обещават техен екип, но го няма! Аз им казах, виждате ли, агитката на "Черноморец" ми обеща и ми подари! :mrgreen: Имаше един англичанин и едни руснаци от Москва също искат такива екипи! Бряяяях! То тоя екип ще стане май световно известен! ..... Чудя се и аз да им завиша ли цената! Не да изкарам 10 лв, ама да купим една топка, или билети на някого, какво ще кажете?!

Ми доколкото знам,намалението беше за нашите фланелки. Сега цената е по споразумение. ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 09:18

subzero написа:
kartago написа:Миро, цяла вечер бях с новата си фланелка ( разбира се след като се изкъпах :mrgreen: ), добре ми седи, но ще купя и твоята, а ще си оставя и тази! Едната за лятото, другата за зимата!!! Както казах, имах гости фенове на "Нафтата", познават ме и не ми се разсърдиха, щото от 3 години ми обещават техен екип, но го няма! Аз им казах, виждате ли, агитката на "Черноморец" ми обеща и ми подари! :mrgreen: Имаше един англичанин и едни руснаци от Москва също искат такива екипи! Бряяяях! То тоя екип ще стане май световно известен! ..... Чудя се и аз да им завиша ли цената! Не да изкарам 10 лв, ама да купим една топка, или билети на някого, какво ще кажете?!

Ми доколкото знам,намалението беше за нашите фланелки. Сега цената е по споразумение. ;)

Хахахахаахахахахаха, това ми хареса, начи ще я взема за 10 лв!!!!! Ти го каза! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 08 апр 2012 16:46

Днес на мача вече ми поръчаха :lol: една тениска XL и един шал !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”