ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Какво предлагате ? Дайте да се съберем и да го обсъдим. Може да сте прави, но без аргументи с лакти на здрава маса не моЙ ви повярвам.
Ето пример: Оная вечер в "Духа на тигъра" бях убеден във всичко и разбрах, че момчетата са мноооооого, мнооооого прави.

Предлагаме по-заможните от форума да не си развявате само мадурите из чужбината,ами да съберете средства за един жълто-черен и един син екип и ги мятате в окръжната група. За дербито с Манолич да ми се обадиш и аз да дойда

Да събираме средства за да играем с Манолич ?

...И що, като и без да събираме пари играем с ЦСКА, Левски, Литекс и прочие, че дори си ги и бием.

Ей за тва говорим!Докато го има този Черноморец-аз ще го подкрепям!Ако има друг,който играе с Манолич и него ще подкрепям!Само пишете тука някви работи и не казвате кого да подкрепяме като "този" Черноморец не заслужава щото не е "онзи".Приемете,че има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците.И вие кво им казвате-ама пичове тоз отбор не е "онзи" отбор не ходете на стадиона.И кво прайм? Имаме отбор в Бургас,който е фактор в първенството и ние не ходим на стадиона,щото не е нашия отбор!Интересно ми е "този" Нефтохимик "онзи" ли е? И ако не е каква е разликата м/у този Нефтохимик и този Черноморец?Явно си по-възрастен от мен,явно двамата с Акаунта имате повече инфо и помните повече от "онзи" Черноморец и аз страшно ви уважавам дори и само заради възрастта,но кажете кой отбор да поддържам,ако не Черноморец?Едва ли някой в този форум харесва Събев,едва ли на някой не му пука за "онзи" Черноморец,но в момента това е отбора!И така както си мечтаете с Акаунта представете си,че Събев вземе сегашния Нефтохимик! Спирате да сте фенове и да ходите на стадиона ли?Сравнението с циганката е неуместно.И добре схващам,че заради този Черноморец го няма онзи Черноморец.Ама онзи Черноморец едва ли ще го има,а аз искам да отида на стадиона на подкрепям някой отбор и предпочитам да се казва Черноморец!Пък и този форум е за отбор с име Черноморец Бургас на чиято емблема няма 1919 затова приемаме,че е от 2005.Ако имате да кажете нещо за този отбор-заповядайте!Другият просто го няма!